Balkon Cafe Bar
Gece Hayatı - 531 içerisinde 25. - İstanbul
Bugün açık: 11:00 - 02:00
Yorumlarda Öne Çıkanlar
Güzel manzara

Güzel manzara iyi servis. Yemekler vasat çok fazla seçenek yok. Hamburger türü şeylerin olması... tümünü oku

13 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı
guideturk
İstanbul, Türkiye
mobil cihaz aracılığıyla
360 derece manzara

Harika bir manzarası var. Servis başarılı fiyatlar makul. Özellikle gün batımı tavsiye ederim... tümünü oku

23 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı
350drizztd
İstanbul, Türkiye
mobil cihaz aracılığıyla
93 yorumun hepsini okuyun

9-14/93 yorum
25 Ağustos 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Burada asla frappe deneme...
İçki almak istemediğimiz bir gün gittik,içecek birşey bulamadık! Bence hiç doğru değil. Manzarası güzel başka şeyler tatmak üzere gelirsek yeniden yorumlaşırız 😁

Deneyim tarihi: Ağustos 2016
Teşekkürler GULSAHTIRPAN
10 Ağustos 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Burası için ne kadar yorum yazsam azdır çalışanları , yemekleri mükemmel özellikle manzarası tabiki . 5-6 senedir burası benim için vazgeçilmez biryer oldu . Ve tabikide bu mekanı devamlı yukarıya taşıyan işletmenin başındaki Ender bey'i unutmamak laZım . İsmi gibi bu işi gerçek anlamda anlayan ender kişilerden .

Deneyim tarihi: Ağustos 2016
1  Teşekkürler nihatbakis
1 Şubat 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Õncelikle manzarasi tek kelime ile mükemmel, günesin batisini beyaz sarapla izlemek ve pizzasi italyadaki gibi garsonlari güleryüzlu ve isletme müduru ilgili birisi hersey mükemmeldi.

Deneyim tarihi: Şubat 2016
Teşekkürler Kappaoptical E
5 Ocak 2016 tarihinde yorum yapıldı

Bir otelin çatı katında yer alan mekan rahat, canlı ve iyi servise sahip. İstediğimiz her türlü ve markadaki içki var. En azından biz aradıklarımızı bulduk. Onun dışında personel oldukça nazik ve ilgili. Kalabalık bir grupsanız beklentinizi mutlaka servis elemanlarıyla paylaşın sizi doğru içkilere ekonomik şekilde yönlendirebiliyorlar. Güzel vakit geçirenlere ikramları oluyor. Gidin, için ve arkadaşlarınızla gülüp eğlenin. Rahat bir ortam var. Tabii sarhoş olup milleti rahatsız etmeyin

Deneyim tarihi: Ekim 2015
Teşekkürler Rose G
28 Ekim 2015 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Mekân tabi ki sunduğu manzarayla tartışılmaz güzellikte. Özellikle cam kenarlarında oturabilirseniz kalkmak isteyeceğinizi sanmıyorum. Fiyatlar normal. Müzikler keyifli ve güzel; caz, rock çalıyorlar. Çalışanlar ilgili. İzmir'deki çoğu yer gibi içeceğiniz bittiğinde "ne zaman kalkacaksınız" gibi gözünüzün içine bakmıyorlar. Cuma ve cts aksamlari kalabalık oluyor tabi ki. İzmir'de açık havada, böyle manzarası olan ve bu tarz muzikler çalan bi yer olsa havalarindan geçilmezdi.

Deneyim tarihi: Ekim 2015
Teşekkürler seda_cel