iraaliki

Teşekkürler Ogün bey..

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 27 Haz 2024mobil cihaz aracılığıyla
Bir şeyler içmek için lobiye gittik. İçecekler de tatlılar da çok güzeldi. Fakat en çok memnun olduğumuz şey servisti. Ogün bey hem kibar tavırları hem de işini özenle yapmasından dolayı takdir edilmeyi hak ediyor. Teşekkürler Ogün bey.
Konaklama tarihi: Haziran 2024
Genel Müdür Murat Eti - Pera Palace Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 28 Haz 2024
Değerli Misafirimiz,

İstanbul'un incisi otelimizi tercih edip bize sizi ağırlama fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederiz.

Keyifli vakit geçirmeniz ve çalışma arkadaşımız Ogün Bey'ın misafirperverliğinden memnun kalmış olmanız bizi son derece mutlu etti.

En kısa zamanda tekrar görüşmek ümidiyle.

Saygılarımla,

Entrance
  • Yotel
Pera Palace Hotel noktasına 32.1 km mesafede
Pera Palace Hotel noktasına 3.1 km mesafede
İstanbul bölgesindeki diğer otellere bakın
Yorumlar (2.186)
2.187 sonuç
1.637
1.637
22-27/2.187 yorum
27 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Yorucu bi İstanbul gezisinden sonra dinlenmek için girdiğim muhteşem bir otel. Müzik eşliğinde, huzur dolu bir saat geçirdim. Özellikle güler yüzlü çalışanlarına, benimle ilgilenen Ogün beye çok teşekkür ederim. Mutlaka tekrar gideceğim bi yer.

Konaklama tarihi: Mayıs 2024
Teşekkürler Funda T
Genel Müdür Murat Eti - Pera Palace Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 27 Haziran 2024

Değerli Misafirimiz,

Nazik görüşlerinizi Tripadvisor'da paylaştığınız için size teşekkür ederiz.

132. yılını kutlayan İstanbul'un ilk enternasyonel oteli Pera Palace ekibi olarak, siz değerli misafirlerimize kapıdan girişinizden ayrılışınıza kadar güler yüzlü hizmet vermeyi her daim kendine görev bilmiştir.

En kısa zamanda tekrar görüşmek ümidiyle.

Saygılarımla,

17 Aralık 2023 tarihinde yorum yapıldı

Pera palas otelde evlilik yıldönümü için gittik herşey harikaydı özellikle aydın beye çok teşekkür etmek istiyorum otelden çok mutlu ayrıldık supriz pasta çok güzeldi herkese tavsiye ediyoruz bu özel günümüzü hiç unutmayacağım

Konaklama tarihi: Aralık 2023
Teşekkürler Selvi Y
Genel Müdür Murat Eti - Pera Palace Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 29 Aralık 2023

Değerli misafirimiz,
Otelimizle ilgili yorumunuzu paylaşmak üzere zaman ayırdığınız, görüşlerinizi bu platformda paylaştığınız; otelimizden övgüyle bahsettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli misafirlerimizi tekrar otelimizde ağırlama fırsatına sahip olmaktan mutluluk duyacağız.

14 Ekim 2023 tarihinde yorum yapıldı

Eşim ile birlikte gittiğimiz yıl dönümü kutlamasından çok memnun bir şekilde ayrıldık. Restaurantta çalışanların ilgi ve alakası çok iyi düzeydeydi. Yemek servisi muhteşemdi. Restaurant ekibinden Adem bey ve Sergen beye ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum.

Konaklama tarihi: Ekim 2023
Teşekkürler Anılcan B
Genel Müdür Murat Eti - Pera Palace Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 16 Ekim 2023

Otel Genel Müdürü

20 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı

Annemin doğum günü için Pera pastanesine gitmek istemiştik ama adanadan gittiğimiz için altıda kapandığını bilmiyorduk. Güvenlik bize içeriden de pastane ürünlerini alabileceğimizi söyleyince deneyelim dedik. Yan tarafında bulunan orient terrace de oturduk. Esma hanım bizle çok samimi ve içten şekilde ilgilendi. Anneme hiç beklemediğimiz kadar güzel bir doğum günü yapmamızı sağladı. Tüm çalışanlar çok ilgili ve güleryüzlüydü. Mehmet bey ve Gamze hanım da bizle ve herkesle çok güzel ilgilendi. Harika bir canlı müzik eşliğinde çok güzel bir akşam geçirdik. Otelin güzelliğini anlatmaya bile gerek yok orda bulunmak bile bir ayrıcalık. İstanbul’a her gittiğimizde mutlaka uğrayacağız.

Konaklama tarihi: Ağustos 2023
Teşekkürler damla e
Genel Müdür Murat Eti - Pera Palace Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 24 Ağustos 2023

Değerli misafirimiz Damla Hanım,

10 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Tarihi dokunuşlarını kaybetmmiş harika bir otel. Görevlilerin güleryüzlülüğü servisin şıklığı ve otelin anılarla dolu tarih olması oteli daha da mükemmel bir yer yapıyor. Atatürkün odasında yaşadığımız duygu seli anlatılamaz .
Güleryüzlü ve harika servisi için pastane görevlisi Nurten hanıma ayrıca teşekkür ederiz.

Oda ipucu: Pastane de kruvasan ı mutlaka deneyin.
Konaklama tarihi: Ağustos 2023
Teşekkürler Daydream52346529770
Genel Müdür Murat Eti - Pera Palace Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 10 Ağustos 2023

Değerli misafirimiz,
Otel çalışanlarımız ve Atatürk müze odamızla ilgili yorumunuzu paylaşmak üzere zaman ayırdığınız, görüşlerinizi bu platformda paylaştığınız; otelimizden övgüyle bahsettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli misafirlerimizi tekrar otelimizde ağırlama fırsatına sahip olmaktan mutluluk duyacağız.