mehmet d

İstanbulun en iyi oteli , güvenli ve lüks

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 13 Tem 2024
Oda servisi yemekler havuz herşey mükemmeldi , oda servisi okan beye çok tesekkur ederiz. Aileler için çok ideal bir otel. Tüm çalışanlar çok ilgili. Fiyat performans açısından çok iyi bir otel odalar ferah, peyzaj inanılmaz , havuz ve spa çok güzel
Yanıtlanma zamanı: 16 Tem 2024
Değerli 295mehmetd,

Herşeyden önce siz değerli misafirimize sağladığımız imkanların sizi memnun ettiğini gördüğümüz için son derece mutlu ve onore olduğumuzu belirtmek isteriz. Sizlerden gelen övücü yorumları okumak, bizler ve konaklamanızın kusursuz geçmesi için içtenlikle, ellerinden gelenin en iyisini yapan tüm personelimiz için büyük değer taşımaktadır . Yazmış olduğunuz motive edici yorumları kendileriyle paylaşmaktan mutluluk duyacağız.

Otelimize gösterdiğiniz ilgiye teşekkür eder, sizlere en yakın zamanda tekrar ''Hoş geldiniz''diyebilmeyi dileriz.

Conrad Istanbul Bosphorus noktasına 4.6 km mesafede
Conrad Istanbul Bosphorus noktasına 32.7 km mesafede
Conrad Istanbul Bosphorus noktasına 5.7 km mesafede
  • Wyndham
Conrad Istanbul Bosphorus noktasına 5.7 km mesafede
İstanbul bölgesindeki diğer otellere bakın
7.603
1.062
7.603
1.062
30-35/9.127 yorum
10 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

En önemli şey insanın konfor alanının aynen devam etmesidir hayatta. Özellikle Conrad istanbul bosfor housekeeping ekini ve de özellikle housekeeper ekibinden Adil ben ne zaman konaklasam kendimi evimde hissettiriyor. . İş seyahatlerinizde kesinlikle tavsiye edilebileceğim son derece başarılı bir ekip ve son derece keyifli konaklamalar için önere bileceğim güzel bir otel. Spa sı rahatlamanız için büyük bir avantaj. Kesinlikle iş seyahatlerimde bu oteli değiştirmek düşüncesi ve niyetinde değilim. her şey için tüm ekibe sonsuz şükranlarımı sunuyorum özellikle Adile teşekkür ediyorum

Teşekkürler Kaan S
General Manager Todori Kalamaris - Conrad Istanbul Bosphorus, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 11 Temmuz 2024

Değerli Kaan S,

10 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otelin konum ve gidecek ve görülecek yerlere yakın olması büyük avantaj,ayrıca sessiz ve gürültüsüz biryerde olması da çok güzel.Personel cana yakın , güler yüzlü, yardımseverdi temizlik ve hijyen açısından da gayet başarılı, yukarıdan aşağıya kadar çalışan bütün personelinize teşekkür ederim,konaklamami gayet güzel geçirmek için herseyi yaptılar emeklerine sağlık bunu hissetmek beni gayet mutlu etti,Özellikle kabusa dönecek günümü kurtaran kapıda çalışan Nihat beyefendiye de çok teşekkür ederim,telefonumu takside unuttuğum için canım çok sıkılmıştı ama araştırıp, uğraşıp telefonumu bana geri getirdiği için minnettarım. böyle profesyonel personelleriniz olduğu için tebrik ederim. Teşekkürler Conrad Ailesi tekrar görüşmek uzere

Oda ipucu: Taksi bulmak biraz zir yogunsaatlerde ve hafta sonu taksi bulmak zor
Konaklama tarihi: Haziran 2024
1  Teşekkürler 249betakymn

Değerli 249betakymn,

9 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İs seyahatim için geldiğim İstanbul'da konaklama tercihimi ilk defa Conrad otelde gercekleştirdim. Benim için olağanüstü bir deneyim oldu. Girişten çıkışıma kadar her şey beklentimin üstünde gerçekleşti. Özellikle personellerin cana yakın, içten ve profesyonel davranışları ön plandaydı. İşim için toplantılarım olmasından dolayı, çok sık taksi ihtiyacım oldu. Bu hususta bana yardımcı olan Doorman Nihat Beye özellikle teşekkür ederim. Kendisi, İstanbul'a gelirken benim korkmuş olduğum taksi problemini, bana hissettirmeden, gayet profesyonelce çözüme ulaştırdı. Genel anlamda, otelden mutlu bir şekilde ayrıldım. Gelecekte de tatil amaçlı gelmeyi düşünüyorum ve yakınlarıma da şiddetle tavsiye edeceğim. Her şey için teşekkürler.

Konaklama tarihi: Haziran 2024
Teşekkürler Berna A
General Manager Todori Kalamaris - Conrad Istanbul Bosphorus, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 10 Temmuz 2024

Sayın Berna A,

Değerli görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkur ederim.
Siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini ve konforunu sağlamak ekibimizin en önemli amacidir. Konaklama sürecinizde beklentilerinizi karşılayabildiğimizi ve sunmuş olduğumuz hizmetten memnun kaldığınızı duyduğumuz için çok mutlu olduk ve onur duyduk. Nihat bey ile ilgili belirtmiş olduğunuz değerli düşüncelerinizi kendileriyle paylaşacağımıza emin olabılırsınız.

6 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Executive Lounge leziz tadlar için tşkler. Ayrıca çalışanınız başta Furkan bey olmak üzere arkadaşları Gamze, Eren ve Beyza’ya çok tşkler. En büyük teşekkür Furkan Bey’e ☺️ Atmosfet çok güzel, hizmet kalitesi çok yüksek. Büfe çok çeşitli tatlılar mükemmel 👍

Teşekkürler Aytül A
General Manager Todori Kalamaris - Conrad Istanbul Bosphorus, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 8 Temmuz 2024

Sayın 389ayt_la,

Değerli görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkur ederim.
Siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini ve konforunu sağlamak ekibimizin en önemli amacidir. Konaklama sürecinizde beklentilerinizi karşılayabildiğimizi ve sunmuş olduğumuz hizmetten memnun kaldığınızı duyduğumuz için çok mutlu olduk ve onur duyduk. Furkan bey,Gamze Hanım,Eren Bey ve Beyza Hanım ile ilgili belirtmiş olduğunuz değerli düşüncelerinizi kendileriyle paylaşacağımıza emin olabılırsınız.

6 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Hotel genel görünümü ve lokasyon olarak çok başarılı bir yerde şehir merkezine ulaşım da gayet kolay.Summit teras restoranı da manzarası ambiyansi gayet şık .Kahvalti surecimde baştan aşağı çok yardımcı olan Selin Hanıma çok teşekkür ediyorum .Kendisi tam bir profesyonel bir şekilde taleplerinizi dinleyip size yardımcı oluyor .Hizmet Sektöründe işinde fark yaratan nadir insanlardan birisi .Tesekkurler Conrad.

• Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler georgesu435

Sayın georgesu435,

Değerli görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkur ederim.
Siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini ve konforunu sağlamak ekibimizin en önemli amacidir. Konaklama sürecinizde beklentilerinizi karşılayabildiğimizi ve sunmuş olduğumuz hizmetten memnun kaldığınızı duyduğumuz için çok mutlu olduk ve onur duyduk. Selin Hanım ile ilgili belirtmiş olduğunuz değerli düşüncelerinizi kendileriyle paylaşacağımıza emin olabılırsınız.