Değerli Misafirimiz ,
Öncelikle, en özel gününüzde Swissotel The Bosphorus'u tercih ettiğiniz ve değerli vaktinizi ayırarak bu güzel yorumunuzu bizimle paylaştığınız için en içten teşekkürlerimizi sunarız.
Gülşah Hanım’ın düğün gününüzde size sağladığı destek ve yardımlarının böylesine güzel bir etki bıraktığını duymak bizi çok mutlu etti. Ekibimizin bir parçası olarak Gülşah Hanım’ın işine duyduğu sevgi ve profesyonellik gerçekten takdire şayan, ancak sizden gelen bu içten geri bildirim, onun çabasını bir kez daha taçlandırdı.
Yaşanan hava durumu aksiliğine rağmen, Gülşah Hanım’ın durumu başarıyla yönetmesi ve sizleri rahatlatması bizler için büyük bir gurur kaynağı. Özel gününüzde sizinle daha uzun süre kalarak, her anınıza eşlik edebilmiş olması ise misafirlerimize verdiğimiz değerin bir göstergesidir.
Siz ve sevdiklerinizin otelimizde unutulmaz bir deneyim yaşamış olmanız bizim için en büyük ödül. Tüm ekibimiz adına tekrar teşekkür eder, sizleri Swissotel The Bosphorus’da tekrar ağırlamayı sabırsızlıkla bekleriz.
Sevgi ve saygılarımızla,
Utkan Gülaçtı