merhaba 4 gün konakladık , otele giris esnasinda ilk kez geldiğimizi ve iyi bir odaya rezervasyon yaptığımızı söylediler , odaya giriş yaptığımızda odanın resimdekinden küçük gözüktüğünü farkettik kızım ve eşimle 3 kişi konakladık bu nedenle kızıma ek yatak açılacaktı biz valizlerimizle giriş yaptık ve odadan işlerimiz için ayrıldıktan sonra akşam geri geldiğimizde ayağı paslı bantlanmış bir açılır yatak konulmuştu tekerleri havada duran tamamen çok kötü bir görüntü idi bunu otel instagram sayfasına bildirdim ertesi gün beni aradılar yatağı değiştireceklerini ve arzu edersek odayı upgrade yapacaklarını söylediler bizde kabul ettik gerçekten çok güzel bir suit oda verdiler yanlız öncekinde de sonraki odada da boy aynası yoktu ve gelen açılır yatak yine yırtık pırtık tekerleri açılınca havada duran bir yataktı . Böyle bir otelde eskimiş ve pis görüntülü açılır yatak nasıl olur anlamadık artık yapacak bir şey yoktu odanın güzel olması üzerine tekrar dile getirmedik ama gerçekten hala çok kötüydü. Ayrıca başka eksiklerde vardı yemekler tabildot gibiydi ne bir zeytinyağlı barı vardı nede doru dürüst bir prinç pilavı yapabilmişlerdi sorumluya söylediğimizde aşçıyı yanımıza getirdi o da pilavları vejeteryenlere göre yaptıklarını tereyağ koyamadıklarını söyledi kızımızın en sevdiği yemek somon ve pilavdır çocuk bir daha pilav yemedi ne enginar ne kereviz ne pırasa 4 gün boyunca zeytinyağlı olarak göremedik restaurantta servis yapan elemanlar orasını burasını kaşıyıp pantalonunun arka kısmına elini sokuşturup tabaklardaki çöpleri döküp birde servis yapıyordu izledim el dezenfektanı hiç kullanmadılar malesef doğru dürüst balık ızgara da göremedik yemek konusunda otel sınıfta kalmıştı...merhaba 4 gün konakladık , otele giris esnasinda ilk kez geldiğimizi ve iyi bir odaya rezervasyon yaptığımızı söylediler , odaya giriş yaptığımızda odanın resimdekinden küçük gözüktüğünü farkettik kızım ve eşimle 3 kişi konakladık bu nedenle kızıma ek yatak açılacaktı biz valizlerimizle giriş yaptık ve odadan işlerimiz için ayrıldıktan sonra akşam geri geldiğimizde ayağı paslı bantlanmış bir açılır yatak konulmuştu tekerleri havada duran tamamen çok kötü bir görüntü idi bunu otel instagram sayfasına bildirdim ertesi gün beni aradılar yatağı değiştireceklerini ve arzu edersek odayı upgrade yapacaklarını söylediler bizde kabul ettik gerçekten çok güzel bir suit oda verdiler yanlız öncekinde de sonraki odada da boy aynası yoktu ve gelen açılır yatak yine yırtık pırtık tekerleri açılınca havada duran bir yataktı . Böyle bir otelde eskimiş ve pis görüntülü açılır yatak nasıl olur anlamadık artık yapacak bir şey yoktu odanın güzel olması üzerine tekrar dile getirmedik ama gerçekten hala çok kötüydü. Ayrıca başka eksiklerde vardı yemekler tabildot gibiydi ne bir zeytinyağlı barı vardı nede doru dürüst bir prinç pilavı yapabilmişlerdi sorumluya söylediğimizde aşçıyı yanımıza getirdi o da pilavları vejeteryenlere göre yaptıklarını tereyağ koyamadıklarını söyledi kızımızın en sevdiği yemek somon ve pilavdır çocuk bir daha pilav yemedi ne enginar ne kereviz ne pırasa 4 gün boyunca zeytinyağlı olarak göremedik restaurantta servis yapan elemanlar orasını burasını kaşıyıp pantalonunun arka kısmına elini sokuşturup tabaklardaki çöpleri döküp birde servis yapıyordu izledim el dezenfektanı hiç kullanmadılar malesef doğru dürüst balık ızgara da göremedik yemek konusunda otel sınıfta kalmıştı tatlıları ve pastaları ile meşhur olduğu söylenen otelde malesef yine bu konuda eksikti lezzet konusu sıkıntılıydı odadaki suların lezzeti sanki damıtık su gibiydi, beklentimiz mi yüksekti acaba dedik ama olması gereken daha zengin menüsü olmalıydı çay saatinde sunumlarda zayıftı ayrıca ek olarak executive lounge aldık terası manzara ve oradaki ilgi servis 4/4 lüktü ama lezzetler yine çok sıkıntılıydı .temizlik hijyen genel olarak güzeldi.İlk başta 3 değişik asansör kullanmaktan mahvolduk . Oda upgrade olunca 2 asansöre düştü bu durum . Personel çok güleryüzlüydü ama devamlı ismen olumlu yorum yapmamız için çaktırmadan baskı yapmaları biraz bunalttı. Bir pilavı söyledik diye yemek esnasında aşçıyı yanımıza açıklama yapmaya getirmekte nedir anlamadık . Otelin manzarası konumu temizlik 4/4 lük ,mutfak 2/4 ,personel 3/4 diyebiliriz . Sanırım personele hijyen kuralları biraz daha anlatılmalı . Kapı giriş güvenlik çok iyi . resepsiyon personel 4/4 lük . Oda temizliği 4/4lük. yine gelirmiyiz ? konum manzara için evet , ama düzeltilmesi gerekenler düzelir inşallah bu otelin kendine marksına yakışır şekilde . Ayrıca otelde konaklayan müşteriden otopark ücreti alınması etik olarak pek anlamsız geldi ücret önemli değildi belki ama bu uygulama pek hoş değildi misafirinden otopark ücreti alan otel olmamalı fiyata dahil et ama bu şekilde olmasın . Devamı
Daha az göster