Cevat A
Antalya, Türkiye

İstanbul’un kalbinde harika bir tesis

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 4 Ara 2022mobil cihaz aracılığıyla
Otel tertemiz,çalışanlar oldukça ilgili,kahvaltı güzeldi, Nilgün hanım ve tüm Housekeeping çalışanlarına teşekkürler,ailemle birlikte tekrar gelmeyi düşünüyorum, bir turizmci olarak memnun kaldım otel yönetimini kutluyorum.
Konaklama tarihi: Kasım 2022
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Yanıtlanma zamanı: 6 Ara 2022
Sayın 388cevata
Öncelikle InterContinental Istanbul’a göstermiş olduğunuz ilgiye ve otelimizle ilgili yazmış olduğunuz nazik yorumlarınız için teşekkür ederiz.
InterContinental Istanbul olarak birinci önceliğimizin misafir memnuniyeti olması ilkemizden hareketle gelecekte sizi otelimizde ağırlamaktan duyacağımız memnuniyeti belirtmek isteriz.
InterContinental Istanbul An IHG hotel noktasına 2.0 km mesafede
InterContinental Istanbul An IHG hotel noktasına 14.5 km mesafede
Departures Hall
  • Yotel
InterContinental Istanbul An IHG hotel noktasına 32.1 km mesafede
İstanbul bölgesindeki diğer otellere bakın
1.544
1.544
5-10/2.465 yorum
27 Ekim 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Mükemmel bir deneyim. Lokasyon, muhteşem panaromik boğaz manzarası, personelin profesyonelliği, yemeklerin kalitesi 5 yıldızı hakediyor. City Lights Restaurant ve Bar şehrin en güzel panaromik manzarasına sahip mekan diyebilirim.

Konaklama tarihi: Ekim 2022
Teşekkürler MetinSayar
Owner Victoria Yildirim - InterContinental Istanbul An IHG hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 27 Ekim 2022

Sayın MetinSayar

12 Aralık 2021 tarihinde yorum yapıldı

Ben böyle bir misafirperverlik görmedim üstelik Türkiye’den gelen konuklara çoğu otelde güleryüzün gösterilmediği bir ortamda böylesine bir konfora daha önce rastlamadım
Manzarası , dekorasyonu , mutfağı daha ne desem bilemedim
Çok teşekkür ederiz birdahaki İstanbul ziyaretimizde görüşmek üzere
Gonca Çelik

Konaklama tarihi: Aralık 2021
Teşekkürler gonca_2020
Owner Victoria Yildirim - InterContinental Istanbul An IHG hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 15 Aralık 2021

Sayın gonca_2020

14 Kasım 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ginza restaurant için gitmiş bulunduk, vestiyerdeki çalışanlar hariç baya kötüydü.
Karşılamadaki hanımefendi rezervasyon sorununu zaten çözmesi gerekirken üstüne ayrı triplerdeydi çözemedik pek. Yemekler ortalama.
Müzik keyifli ama amaçlar farklı. İkinci kez gidilmez.

Oda ipucu: Faydalı her hangi bir şey yok
Konaklama tarihi: Kasım 2021
Teşekkürler Wander49296907800
Owner Victoria Yildirim - InterContinental Istanbul An IHG hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 16 Kasım 2021

Değerli Wander49296907800
Öncelikle Ginza restoran deneyimlerinizi paylaşarak zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederiz.
Servis ile ilgili yaşadığınız rahatsızlıktan büyük üzüntü duyduğumuzu bilmenizi isterim. Ginza restorantımız farklı bir işletme olduğundan belirtmek isteriz. Tabiki değerli görüşleriniz Ginza restoran yonetimi ile paylaşılacağından emin olabilirsiniz.
Gelecekte sizleri daha iyi bir şekilde ağırlama fırsatı yakalamak dileklerimizle..
Saygılarımla.

13 Mart 2021 tarihinde yorum yapıldı

oda servisi harikaydı ve temizlikçi camilla çok yardımcı oldu ve işi mükemmeldi ve çalışmalarına çok minnettarım. 903 numaralı odadaydım ve tüm personel çok cana yakın, sevimli ve misafirperverdi. Burda kalmak çok güzelde.

Konaklama tarihi: Mart 2021
1  Teşekkürler ayab503
Owner Victoria Yildirim - InterContinental Istanbul An IHG hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 14 Mart 2021

Sayın ayab503

7 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bir hizmet bukadar iyi olabilir. Odadan her cikip girdigimizde oda temizlenmiş. Konum zaten taksim nişantaşı ortası harika. Spa muhteşem dizayn edilmiş hele dinlenme kulesi tüm istanbul karşında. Şiddetle tavsiye ediyorum

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
1  Teşekkürler tuba8822