Anthonio
ABD Virjin Adaları

Ehh işte.

5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 13 Kas 2021mobil cihaz aracılığıyla
Ginza restaurant için gitmiş bulunduk, vestiyerdeki çalışanlar hariç baya kötüydü.
Karşılamadaki hanımefendi rezervasyon sorununu zaten çözmesi gerekirken üstüne ayrı triplerdeydi çözemedik pek. Yemekler ortalama.
Müzik keyifli ama amaçlar farklı. İkinci kez gidilmez.
Konaklama tarihi: Kasım 2021
Oda İpucu: Faydalı her hangi bir şey yok
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Yanıtlanma zamanı: 15 Kas 2021
Değerli Wander49296907800
Öncelikle Ginza restoran deneyimlerinizi paylaşarak zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederiz.
Servis ile ilgili yaşadığınız rahatsızlıktan büyük üzüntü duyduğumuzu bilmenizi isterim. Ginza restorantımız farklı bir işletme olduğundan belirtmek isteriz. Tabiki değerli görüşleriniz Ginza restoran yonetimi ile paylaşılacağından emin olabilirsiniz.
Gelecekte sizleri daha iyi bir şekilde ağırlama fırsatı yakalamak dileklerimizle..
Saygılarımla.
  • Yotel
InterContinental Istanbul An IHG hotel noktasına 32.1 km mesafede
InterContinental Istanbul An IHG hotel noktasına 2.0 km mesafede
InterContinental Istanbul An IHG hotel noktasına 1.6 km mesafede
İstanbul bölgesindeki diğer otellere bakın
1.545
1.545
8-13/2.467 yorum
13 Mart 2021 tarihinde yorum yapıldı

oda servisi harikaydı ve temizlikçi camilla çok yardımcı oldu ve işi mükemmeldi ve çalışmalarına çok minnettarım. 903 numaralı odadaydım ve tüm personel çok cana yakın, sevimli ve misafirperverdi. Burda kalmak çok güzelde.

Konaklama tarihi: Mart 2021
1  Teşekkürler ayab503
Owner Victoria Yildirim - InterContinental Istanbul An IHG hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 14 Mart 2021

Sayın ayab503
Öncelikle InterContinental Istanbul’a göstermiş olduğunuz ilgiye ve otelimizle ilgili yazmış olduğunuz nazik yorumlarınız için teşekkür ederiz.
InterContinental Istanbul olarak birinci önceliğimizin misafir memnuniyeti olması ilkemizden hareketle gelecekte sizi otelimizde ağırlamaktan duyacağımız memnuniyeti belirtmek isteriz.

7 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bir hizmet bukadar iyi olabilir. Odadan her cikip girdigimizde oda temizlenmiş. Konum zaten taksim nişantaşı ortası harika. Spa muhteşem dizayn edilmiş hele dinlenme kulesi tüm istanbul karşında. Şiddetle tavsiye ediyorum

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
1  Teşekkürler tuba8822
30 Aralık 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otele ikinci ziyaretimizdi. Otelin konumu, ortak alanlari guzel. Yemekler fena degil. Ama odalar baya eskimis. Ayrica temizlikte sinifta kaldi zira, odaya girdigimizde yerde kullanilmis selpak vardi. Odalar elden gecmeli ve temizlige ozen gosterilmeli. Bunun disinda calisanlar muhtesem kibar ve yardimseverdi.

Konaklama tarihi: Aralık 2019
1  Teşekkürler serbay_12
Konuk İlişkileri Müdürü YildirimVictoria - InterContinental Istanbul An IHG hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 31 Aralık 2019

Değerli serbay_12
Öncelikle konaklamanızda bizi tercih ettiğiniz ve deneyimlerinizi paylaşarak zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederiz.
Servisimizle ile ilgili yaşadığınız rahatsızlıktan büyük üzüntü duyduğumuzu bilmenizi isterim. Gelecekte benzer rahatsızlıkların ortaya çıkmaması için gerekli incelemenin yapılarak ve önlemlerin derhal alınacağından emin olabilirsiniz.
Saygılarımla.

27 Aralık 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bahçe manzarası full boğaz, köprü manzaralı.
Yemekleri lezzetli, servis hızlı. Çalışanlar ilgili. Otel temiz ve şık. Geniş ve raht koktukların olduğu şık bir lobisi var. Konum olarak yeri çok merkezi. Valesi mevcut.

Konaklama tarihi: Aralık 2019
5  Teşekkürler nhnz2016
Guest Relations Manager YildirimVictoria - InterContinental Istanbul An IHG hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 27 Aralık 2019

Sayın Muazzam

29 Eylül 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İlk defa konakladığım İntercontinental İstanbul otelini gerçekten çok beğendim. Güleryüzlü ekip lezzetli yemekler temizlik hepsi mükemmel. Otelin en üst katındaki Safran Restaurant’a kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim. Birbirinden lezzetli yemekler muhteşem sunum harika.Orçun Bey’e ilgi alakası ve kusursuz servisi için sonsuz teşekkür ederiz.

Konaklama tarihi: Eylül 2019
2  Teşekkürler Esserdar
Guest Relations Manager YildirimVictoria - InterContinental Istanbul An IHG hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 8 Ekim 2019

Sayın Esserdar