Adil İpek
İstanbul, Türkiye

Kaliteli

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 8 Haz 2019mobil cihaz aracılığıyla
Bir seminer için otelde kalma fırsatım oldu. Otel genel anlamıyla kaliteli. Odalar tertemiz. Klimalar çok iyi soğutuyor. Oda servisi hızlı, Toplantı salonları geniş. Personel 10 numara. Üst kat manzarası Harika.
Yanıtlanma zamanı: 30 Haz 2019
Sayın Adilipek,
Konaklamanızda InterContinental Istanbul'u seçtiğiniz ve deneyiminizin detaylarını paylaşarak zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.
InterContinental olarak misafirlerimize her zaman en iyi hizmeti ve servisi vermeyi hedef edinmiş bulunmaktayız. Yorumlarınız için tekrar teşekkür eder, umarız sizleri tekrar ağırlama şansı bize tanırsınız.
Intercontinental Istanbul, An Ihg Hotel noktasına 0.3 km mesafede
Lobby & Reception
Intercontinental Istanbul, An Ihg Hotel noktasına 1.3 km mesafede
Intercontinental Istanbul, An Ihg Hotel noktasına 3.8 km mesafede
Intercontinental Istanbul, An Ihg Hotel noktasına 4.2 km mesafede
İstanbul bölgesindeki diğer otellere bakın
1.545
1.545
19-24/2.467 yorum
8 Haziran 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bayram nedeniyle konalkladım. Odam deniz manzaralıydı. İstanbul'da bulutsuz bir hava olduğu için, gün doğuşu çok iyi görünüyordu. Oda temizdi. Kahvaltısı çok iyiydi. Özellikle lobide yer alan cafesinin bahçesi çok huzurlu. Otelin genel alanlarında bulunan wc'ler çok temizdi. Personel çok saygılıydı.

1  Teşekkürler enveraysan
Guest Relations Manager YildirimVictoria - Intercontinental Istanbul, An Ihg Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 30 Haziran 2019

Sayın Enver a
Öncelikle InterContinental Istanbul’a göstermiş olduğunuz ilgiye ve otelimizle ilgili yazmış olduğunuz nazik yorumlarınız için teşekkür ederiz.
InterContinental Istanbul olarak birinci önceliğimizin misafir memnuniyeti olması ilkemizden hareketle gelecekte sizi otelimizde ağırlamaktan duyacağımız memnuniyeti belirtmek isteriz.
Misafir İlişkileri ve Club InterContinental Müdürü

Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir.
7 Haziran 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

3 günlük istanbul ziyareti için intercontinental tercih ettik.

Resepsiyon: girişte makul bir şekilde karşılandık ancak oda kartımızı vermeden 1000₺ talep ettiler depozit olarak! Pazarlıkla 300₺ razı oldular. Eğer bunu ödemeyeceksek 100₺ mini bar kapama ücreti (!) alacaklardı :)))) komik bir uygulama hiç yakışmıyor. Bazı yabancı müşterilerin ödemeden kaçtıkları belirtildi. Depozito alındıktan sonra bile: kredi kartınızdan yine de çekeriz bakın diye de ‘kibarca’ uyarıldık.

Personel: Evet kibarlar ama bir yapmacıklık var ve bu çok belli oluyor. Rahatsız edici.

Pool ve spa: Yeterli ve temiz. personel müşteriye kibar ancak kendi arasında biraz laubali. Türkçe biliyoruz :)

Odalar: eskimeye başlamış özellikle halıların çok acil değişmesi lazım. Musluklar vs matlaşmış ama her yer çok temiz. Yukarı katları almaya bakın. Otel boş olmasına rağmen ve rica etmemize rağmen daha iyi manzaralı odalardan vermediler.

kahvaltı: konaklama ortasında başta söylenen kişi başı 225₺ den 250₺’ye yükselttiler. Bu bence büyük bir eksi.

Çıkış: konaklamanız nasıldı diye sordular çıkarken. Ama resepsiyonist cevabımı merak bile etmedi ve dinlemedi.

2  Teşekkürler Ali B

Değerli Gamba_blue,
Öncelikle konaklamanızda bizi tercih ettiğiniz ve deneyimlerinizi paylaşarak zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederiz.
Servisimizle ile ilgili yaşadığınız rahatsızlıktan büyük üzüntü duyduğumuzu bilmenizi isterim. Gelecekte benzer rahatsızlıkların ortaya çıkmaması için gerekli incelemenin yapılarak ve önlemlerin derhal alınacağından emin olabilirsiniz.
Gelecekte sizleri daha iyi bir şekilde ağırlama fırsatı yakalamak dileklerimizle..
Saygılarımla.

2 Haziran 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Dünyanın sayılı otellerinden bir tanesi. Taksim, Gezi Parkı, Maçka Parkı ve Boğaz'a hakim konumda, konforlu, temiz, sabah kahvaltısı lezzetli, SPA ve spor alanı çok kullanışlı, personeli tecrübeli ve nazik, konaklamada tercih edilebilecek bir yer,

2  Teşekkürler ferhatbzkrt

Sayın Ferhatbzkrt

31 Mayıs 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Eşimle birlikte konakladığımız intercontinental otelin, Taksim'e çok yakın olmasından dolayı, yürüyerek Taksim'i gezme imkanı bulduk. Bu bizim için güzel bir deneyimdi. Otelin lobisinde bulunan Veranda Restaurant'ta mini burgerleri ve sebze çorbasını çok beğendik. En üst katta bulunan Safran Restaurant'ta da saray mantısı da favorilerimizden. Üst katın harika bir manzarası vardı. Ancak güneş batarken başka güzel oluyor. Odamız deniz manzaralı değildi. Sadece uyumaya gittiğimiz için çok önemsemedik. Odamız temizdi. Oda servisini 2 kere çağırdık, gayet hızlılardı.

Konaklama tarihi: Mayıs 2019
1  Teşekkürler 112erdema

Sayın 112erdema,

31 Mayıs 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otele girdiğinizde ilk olarak otelin tasarımı göze çarpıyor. Çalışanların tamamı içten davranıyor. Yardımcı olabilmek için gözlerinizin içine bakıyorlar. Bir otele iyi diyebilmek için aslında bu bile yeterli. Genelde konakladığım otellerde çalışanların yüzü hiç gülmezdi. Odaların tasarımı da harika. Banyo genişliği yeterli düzeyde. Yataklar geniş. Odalar temiz. Bir otelden başka ne istenebilir ki.

Konaklama tarihi: Mayıs 2019
1  Teşekkürler 871bar_a
Guest Relations Manager YildirimVictoria - Intercontinental Istanbul, An Ihg Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 11 Haziran 2019

Sayın 871bar_a