Biliyorsunuz ki bu tarz mekanlarda konum, ortam, temizlik, ilgi ve alaka dışında yemek için servis edilen ürünlerin lezzeti, tadı çok önemlidir. Mekanın ana yola yakın olması, otoparkının olup ücretsiz (valet parking) olması, mekanın geniş ve ferah olması ve çalışanlarının ilgili olması artı (+) bir değerdir. Lakin gelen patates kızartmasının yağ çekmiş ve soğuk olması, kabının içerisinde kaybolan salatasının yetersiz olması, saf et dönerinin (iyi ki kıyma katmamışlar) biraz ağır bir kokusu olması, pirinç pilavının aşırı yağlı olması ve de kadayıf tatlısının incecik (ya varsın ya da yoksun) olması ilk kez geldiğimiz bir mekan için hiç hayra alamet bir durum değil. Bu eksiklerini bir an evvel tamamlarlarsa daha çok müşteri ve daha çok para kazanabilirler. Teşekkür ederim. Deneyebilirsiniz