“Muhteşem bir balık lokantası”

Karisma Sen Restaurant 1938
1.167 / 15.413. sıradaki Restoranlar - İstanbul
Fiyat aralığı: ₺100 - ₺200
Mutfaklar: Akdeniz, Türk
Daha fazla restoran detayı
Şunun için iyi: Manzaralı Görüntü
Yemek seçenekleri: Gece Eğlencesi, Rezervasyonlar
Yakın çevre: Sultanahmet
Tanım: “KARIŞMASEN” ya da İstanbul yaşam tarihinden 70 yaşında bir yaprak... Eski İstanbul yaşamında yer etmiş bir kent ögesi daha; yıllardır, Ahırkapı sahilinde “Karışma Sen Meyhanesi” olarak görmeye alıştığımız mekan, yenilenerek eski kimliğine yeniden kavuştu... “Şenyuva Sahil Gazinosu”nun öyküsü esasen 1938 yılına takvimleniyor. Kurucuları, o yıllarda (eski Ahırkapı) şimdiki Cankuran Meydanı’nda oturan ve sonra Ahırkapı sahiline taşınan Nacar Ailesi. “Şenyuva”, esasen ailenin dedesi Yusuf Konuk’a ait olan, kayıkhaneli bir ahşap yalı imiş ve dede tarafından ilk kez “kahve” olarak hizmete sokulmuş. 1938 yılında bir sahne ilavesiyle “Şenyuva Sahil Gazinosu”na dönüştürülen yapının, ‘50’li yıllarda yapılan istimlaktan sonra önünden Keneddy Caddesi (Sahil Yolu) geçirilirken, yarısından fazlası da “yola gitmiş”.
Yorum Zamanı: 7 Mayıs 2019 mobil cihaz aracılığıyla

Ekibi, mezeleri, balıkları ve elbette Sarayburnu sahilindeki muhteşem manzarası ile mutlaka ziyaret edilmeli...

Ziyaret tarihi: Mayıs 2019
Teşekkürler tanyely2016
  • Diğer diller

15-19/244 yorum

Yorum Zamanı: 6 Mayıs 2019

geçen hafta bir nedenle yemeğimizi burada yedik manzarası güzel, karides kalamar mezeleri güzel balık ızgara güzeldi, çalışan arkadaşlar güler yüzlü , yabancı misafirlerine belli bir saygı ile karşılıyorlar , bence güzel bir akşam yemeği yenebilecek bir yer erken rezaryason yaparsınız cam kenarını kaparsınız mekan biraz küçük ama kimse kimseden rahatsız olmayacak sekilde dizayn etmişler.

Ziyaret tarihi: Mayıs 2019
    • Yemek
1  Teşekkürler mehmet u
Yorum Zamanı: 12 Mart 2019 mobil cihaz aracılığıyla

İş arkadaşlarım ile geldim, hizmetten ve lezzetten çok memnun kaldık. Roka salatası efsane, hesapta uygundu teşekkürler.

Ziyaret tarihi: Mart 2019
Teşekkürler AkcabaHarun
Yorum Zamanı: 12 Mart 2019 mobil cihaz aracılığıyla

Uzun zamandır karkan balığını böyle yemedim. Muhteşem hizmet ve güleryüz lezzet harika artık tek balıkçım burası 👏👏👏👏

Ziyaret tarihi: Mart 2019
Teşekkürler ozmeralengin
Yorum Zamanı: 6 Şubat 2019

İki yıl ara ile uğradık Karışma Sen'e!
Aynı harika lezzet,
aynı temiz mekan,
aynı yakın ve sıcak ilgi...

Teşekkürler Murat Kargılı,
Teşekkürler Hamdi Çelik,
Teşekkürler Karışma Sen.

Ziyaret tarihi: Ocak 2019
Teşekkürler seduruna

Karisma Sen Restaurant 1938 işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Karisma Sen Restaurant 1938 - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!

Karisma Sen Restaurant 1938 aslen Yellow.com.tr tarafından sağlanan detaylar