Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Konaklamanız için en uygun fiyatlar
Booking.com
₺4.129
Hotels.com
₺4.587
One Key ile ödül kazanın
Agoda.com
₺2.186
12 Mart Sal tarihinden önce tam ücret iadesi yapılabilir
Rezervasyon Ücreti Yok
Fiyatlar, ortaklarımız tarafından sağlanmakta ve ortaklarımızca bilinen tüm vergi ve ücretler dâhil gecelik oda fiyatlarını yansıtmaktadır. Daha fazla ayrıntı için lütfen ortaklarımıza bakın.
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Yakınlardaki Oteller
Yorumlar (314)
Yorumları filtrele
314 sonuç
Gezgin puanı
295
15
2
1
1
Gezgin tipi
Dönem
DilTüm diller
Diğer diller
Gezgin puanı
295
15
2
1
1
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
Seçilen filtreler
Filtrele
Liste güncelleniyor...
3-8/314 yorum
23 Kasım 2023 tarihinde yorum yapıldı

Almanya'daki dostlarimin tavsiyesi üzerine bu otelde 5 gece konakladim. Yeni bir otel. Odaları gayet temiz. Personel son derece ilgili konaklamami harika kılan resepsiyon görevlileri ve restorant çalışanlarına şükranlarımı sunarım. Otelin Spa bölümünü işlerimden dolayi ne yazık ki 1 gün kullanabildim. Spa bölümü de gayet temiz ve düzenliydi sabah 9 da açılıyor akşam 22 de kapanıyor dinlenme alanları mevcut havuz sıcaklığı gayet iyi ben memnun kaldım tekrar görüşmek üzere

Konaklama tarihi: Ekim 2023
  • Seyahat türü: Tek başına seyahat etti
    • Değer
    • Yer
    • Hizmet
Teşekkürler Döndü Y
Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.
General Manager Ibrahim Güneri - Demiray Hotel & Spa Old City, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 23 Kasım 2023
Google Çevirisi

Thank you for choosing Demiray Hotel for your 5-night stay, and we’re delighted to hear that your experience was wonderful. We appreciate your kind words about the cleanliness of our rooms, the helpfulness of our staff, and your positive experience in the Spa section.

It’s great to know that you enjoyed the cleanliness, relaxation areas, and the pool temperature. We strive to provide a comfortable and enjoyable stay for our guests.

We look forward to welcoming you back for another delightful experience. If there’s anything specific you’d like to share or if you have any preferences for your next stay, feel free to let us know.

Safe travels until we meet again!

Best regards,

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
23 Kasım 2023 tarihinde yorum yapıldı

Öğlen yemeği için terch ettiğimiz Demiray hotelin, Eva bosphorus restaurantıda çok güzel karşılandık bizimle ilgilnen Emrah ve İsmail beye güzel tavsiyeleri için teşekkür ederim bir daha ki sefere görüşmek üzere

Konaklama tarihi: Kasım 2023
Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler Excursion28197599940
Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.
General Manager Ibrahim Güneri - Demiray Hotel & Spa Old City, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 23 Kasım 2023
Google Çevirisi

Thank you for choosing Eva Bosphorus restaurant at Demiray Hotel for your lunch, and we’re thrilled to hear that you had an amazing experience. We appreciate your kind words about Mr. Emrah and İsmail, who took care of you and provided good recommendations.

Your recommendation means a lot to us, and we look forward to welcoming you back on your next visit. If there’s anything specific you’d like to try or any preferences you have, feel free to let us know, and we’ll ensure your next experience is even more delightful.

Until next time, safe travels!

Best regards,

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
23 Kasım 2023 tarihinde yorum yapıldı

Öncelikle Demiray ailesi ve Emrah beye ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Aile ortamı nezdinde nezih bir ortam. Konaklama ortamı temiz mutfak temiz ve lezzetli kesinlikle pişman olmayacağınız bir işletme.

Konaklama tarihi: Kasım 2023
Seyahat türü: Ailesiyle seyahat etti
Teşekkürler Mustafa S
Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.
General Manager Ibrahim Güneri - Demiray Hotel & Spa Old City, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 23 Kasım 2023
Google Çevirisi

Thank you for your kind words and for taking the time to share your experience at Demiray Hotel. We are delighted to hear that you enjoyed a clean and welcoming environment during your stay. Your compliments about our kitchen and the delicious meals are truly appreciated.

We strive to provide a family-like atmosphere, and it warms our hearts to know that Mr. Emrah and the entire Demiray family contributed to making your experience memorable.

Your recommendation means a lot to us, and we look forward to welcoming you back in the future. If there's anything more we can do to enhance your stay, please don't hesitate to let us know.

Warm regards,

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
22 Kasım 2023 tarihinde yorum yapıldı

Çok güzel bir akşam yemeğiydi bu geceyi bize muazzam kılan başta Emrah bey ve İlknur hanıma teşekkür ediyorum güzel tavsiyeleri zengin mutfağa sahip kesinlikle tavsiye ediyorum bir daha sefere görüşmek üzere 🥂🍷

Konaklama tarihi: Kasım 2023
  • Seyahat türü: Ailesiyle seyahat etti
    • Değer
    • Yer
    • Hizmet
Teşekkürler eyupaltandag63
Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.
General Manager Ibrahim Güneri - Demiray Hotel & Spa Old City, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 23 Kasım 2023
Google Çevirisi

We're delighted to hear that you had a very nice dinner, and we appreciate your kind words for Mr. Emrah and Ms. İlknur. It's wonderful to know that their good recommendations and the rich cuisine contributed to making your night wonderful. Thank you for recommending us, and we look forward to welcoming you again next time. If there's anything specific you'd like to explore or if you have any preferences for your next visit, feel free to let us know. Thank you for dining with us!

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
21 Kasım 2023 tarihinde yorum yapıldı

Ailem ile bu otelde 4 gece konakladım. Rezervasyonumuz standart oda idi. Resepsiyon görevlisi bizlere bir üst sınıf odaya yardımcı oldu. Kahvaltısı oldukça çeşitli personel yardımsever ve samimi otel tum turistik bölgelere yürüme mesafesinde. Resepsiyondaki gorevli arkadaslar Gideceğiniz yerlere yardımcı oluyor ve yeterince bilgiye sahipler

Oda ipucu: Bu otele rezervasyon yapmaktan çekinmeyin rahat etmeniz için elinden geleni yapan bir personel grubuna sahipler
Konaklama tarihi: Kasım 2023
  • Seyahat türü: Ailesiyle seyahat etti
    • Değer
    • Yer
    • Hizmet
Teşekkürler Serdar U
Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.
General Manager Ibrahim Güneri - Demiray Hotel & Spa Old City, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 22 Kasım 2023
Google Çevirisi

Thank you for sharing your positive experience at Demiray Hotel! We're delighted to hear that you and your family enjoyed your stay, and it's great to know that the receptionist upgraded your room. We're pleased that you found the breakfast diverse and the staff helpful and friendly. It's wonderful that the hotel's location and the assistance from the reception team added to your overall satisfaction. We appreciate your feedback and look forward to welcoming you back for another enjoyable stay!

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Diğer yorumlara bakın