elvan acar
Antalya, Türkiye

Tam fiyasko ödedğimiz paranın karşılığını asla alamıyorsunuz

5 baloncuk üzerinden 2,0Yorum Zamanı: 1 Haz 2024mobil cihaz aracılığıyla
Otel tam bir fiyasko içeride bulunan Novikow restaurant kahvaltısı çok sıradan ve basitti avakadolu poşe yumurta istedik onu bile becerememişlerdi
Ödediğimiz para ile aldığımız hizmet 10 üzerinden 3. Otele rezervasyonumuz iki gün üzerinden yapılıp ödemesini yaptığımız halde bizim peşimizden ödeme yapmamışsınız diye koşturmaları inanılmaz saygısızca ve disiplinsizceydi. Bir rixos kalitesi asla yoktu kısacası. Vale ücreti 450 tl olup asla arabalarla ilgilenmemişlerdi içine ne bir su ne de içindeki boş su şişesini atmamışlardı. Kısacası ödediğimiz paranın asla karşılığını almadık
Konaklama tarihi: Mayıs 2024
Yanıtlanma zamanı: 7 Haz 2024
Değerli Dream06151299718,

Öncelikle zamanınızı ayırarak yorumlarınızı paylaştığınız ve sizleri misafir etme şansını verdiğiniz için teşekkür ederiz.

Lütfen misafirlerimizin memnuniyetinin önceliğimiz olduğundan emin olunuz ve deneyiminizle ilgili yorumlarınızı daha detaylı paylaşmayı arzu ederseniz, moist-butler@mohg.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Sizi en yakın zamanda Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un ayrıcalıklı atmosferinde tekrar ağırlayabilmek dileğiyle…

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul noktasına 6.9 km mesafede
Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul noktasına 5.7 km mesafede
  • Official Hotel
Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul noktasına 7.6 km mesafede
Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul noktasına 7.7 km mesafede
İstanbul bölgesindeki diğer otellere bakın
10-15/373 yorum
30 Nisan 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Çok şık bir otel.Otel odaları muhteşem manzaraya hakim .Kahvaltı servisi çok alternatifli öğlen ve akşam yemekleri için İtalyan Restoranı olan Olea yı kesinlikle tavsiye ederim umarım en yakın zamanda yine konaklama şansımız olur çok teşekkürler

Konaklama tarihi: Nisan 2024
Teşekkürler 578ilhant
General Manager Matthias Kindl - Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 30 Nisan 2024

Değerli misafirimiz İlhan bey,

Öncelikle zamanınızı ayırarak içten ve kıymetli yorumlarınızı paylaştığınız ve sizleri misafir etme şansını verdiğiniz için teşekkür ederiz.

Sizi en yakın zamanda Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un ayrıcalıklı atmosferinde tekrar ağırlayabilmek dileğiyle.

25 Nisan 2024 tarihinde yorum yapıldı

Mandarin Oriental Bosphorus Istanbul'da geçirdiğim zaman unutulmazdı. Bu olağanüstü otel, İstanbul'un muhteşem Boğaz manzarasıyla beni karşıladı ve her anımda büyülendim.

Konum olarak, otel hem Boğaz'ın kıyısında olması hem de şehir merkezine yakınlığıyla ideal bir noktada yer alıyor. Gece ışıklarının parıltısıyla doldurduğu manzarası, gerçekten nefes kesiciydi.

Otelin hizmet kalitesi beni gerçekten etkiledi. Personelin samimiyeti ve misafirperverliği, konaklamamı unutulmaz kılan unsurlardan biriydi. Her isteğimizle ilgilenirken, aynı zamanda incelikleriyle de dikkat çektiler. Kendimi güvende hissettiğim özel mekanlardan birisiydi.

Odalar, rahatlığı ve zarafetiyle beni büyüledi. Modern tasarımlarıyla birlikte geleneksel dokunuşların uyumu, konaklamamı daha da özel kıldı. Ayrıca odamdan Boğaz manzarasını izlemek gerçekten unutulmaz bir deneyimdi.

Otelin restoranları da kusursuzdu. Hem kahvaltıda sunulan geniş seçenekler hem de akşam yemeğinde denediğim lezzetli menüler, damak zevkime hitap etti.

Sonuç olarak, Mandarin Oriental Bosphorus Istanbul, lüks ve konfor arayan herkes için mükemmel bir seçenek. Teşekkürler Mandarin Oriental ekibi, unutulmaz bir deneyim yaşattığınız için!

Teşekkürler sukru c
General Manager Matthias Kindl - Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 28 Nisan 2024

Değerli misafirimiz,

Nazik yorumlarınızı ekip arkadaşlarımız ile paylaşıyor olacağız.

15 Nisan 2024 tarihinde yorum yapıldı

Üst düzey misafirlerimizin tercihi olan mandarin otel üst düzey hizmeti, boğaz manzarası ile istanbulda öne çıkan otellerden biridir. Kendilerine misafirlerimize vermiş olduğu üst düzey hizmet ve memnuniyet için çok teşekkür ederiz.

Oda ipucu: Üst Düzey Hizmet İçin Mükemmel Bir konumda olan İstanbulun En güzel Otellerinden biri.
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler apnapantravel
General Manager Matthias Kindl - Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 16 Nisan 2024

28 Mart 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Çok güzel bir yerde olan otel modern mimarisiyle insanı hayran bırakıyor kendisine. Odalar Çok ferah ve geniş, yataklar Çok rahat ve konforlu, en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Boğazda kahvaltı keyfi pahabicilmez, personel Çok yardımsever, nazik ve profesyonel.

Konaklama tarihi: Şubat 2024
Teşekkürler Nuray T
General Manager Matthias Kindl - Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 29 Mart 2024

Değerli misafirimiz Nuray hanım,

27 Mart 2024 tarihinde yorum yapıldı

Konaklamamız harika geçti.Ortak alanların ve odaların temizliği güzeldi.Yemek kalitesi ve ürün çeşitliliği yeterliydi.Personelin iş bilgisi yardım severlerligi lüks otel standartlarını tamamen karşılıyor.Parasının hakkını veren bir işletme.

Teşekkürler Kkkkkkkkkkk1234

Genel Müdür