Kapıdan içeriye adımınızı attığınız anda oranın büyüsüne kapılıyor insan. Güler yüzlü çalışanlar hemen sizi karşılayıp, misafirperverlik göstergesi olan ikramlarla başlıyorlar sizi şımartmaya . Ardından tüm hazırlıkları yapıp içeriye girdiğiniz andan itibaren ise hiçbir şey yapmıyorsunuz. Sizinle birebir ilgilenen kişiler hamam boyunca tüm aşamalarda size yardımcı oluyor hatta her şeyi onlar yapıyor. Size sadece kendinizi o kişiye bırakmak kalıyor. Hamam'ın içinden çıktıktan sonra sedirlerinde güzelce dinlenip bu deneyimi lokum ikramlı bir Türk kahvesi ve şerbet ile taçlandırarak bitiriyorsunuz.Müthiş bir deneyimdi. Giderken hiçbir şey götürmenize gerek yok çünkü sizin ihtiyacınız olan tüm detayları onlar düşünmüşler. Kullandıkları şampuanlar, sabunlar ve kremler çok kaliteli ve harika kokuları var. Oradan çıktığınızda tüm gün boyunca o kokuyu alıyorsunuz ve bu koku size tüm gün boyunca hamam keyfinizi hatırlatıyor. . Kesinlikle ve şiddetle tavsiye ediyorum.