Ömer T

İstanbul'daki eviniz

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 13 Kas 2022
Levni otel İstanbul'da konaklayacak en güzel otellerden biri personeli Ertan beye temel beye İrem hanıma cok çok teşekkür ederz.kahvaltisi odaları temizliği çok güzel İstanbul'daki eviniz.tekrar görüşmek dileğiyle iyi çalışmalar
Konaklama tarihi: Kasım 2022
Levni Hotel & Spa noktasına 1.1 km mesafede
Entrance
  • Yotel
Levni Hotel & Spa noktasına 33.7 km mesafede
İstanbul bölgesindeki diğer otellere bakın
Yorumlar (3.261)
3.261 sonuç
2.745
2.745
7-12/3.261 yorum
7 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Süper kaliteli,merkezi konum,çalişanlar çok nazik..yardımsever,odalar mükemmel,bogqz manzarasını çatı terasta hem yemek yiyerek izleme imkanı,ve konum itibariyle her yere çok yakın,Marmara’ya komşu bir daha ki ziyaretimde ordayım..

Konaklama tarihi: Haziran 2022
Teşekkürler HakanM203
5 Nisan 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

02/04/2021-05/04/2021 tarihleri arasında otelde konakladım,Otel çalışanları profesyonel değiller, yapmacık hareketleri var, odalar kirli,odada uyurken otel görevlisi gündüz kapıya vurmadan içeri girmeye çalıştı,Otel yorumlarına bakarak otele geldim ama yorumlardaki gibi değildi,yorumlar ile otel alasız,yorumlara aldanarak gelmeyin

Konaklama tarihi: Nisan 2021
2  Teşekkürler ozgurakdag
17 Kasım 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Tum calisanlar gercekten size yardimci olmak istiyorlar. Kahvalti gayet iyiydi , odamiz temiz ve havadardi. Herkese cok tesekkur ederiz. Cok keyifli bir hafta sonuydu. Nural beye, kahvaltidaki nazik garsona, resepsiyondaki bayana cok tesekkur ederiz. Tekrar gorusmek dilegi ile...

Konaklama tarihi: Kasım 2020
2  Teşekkürler 668nurays
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Nural İnciler - Levni Hotel & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 17 Kasım 2020

Nuray Hanım,

Yorumunuz için sizlere çok teşekkür ederiz. Levni Ailesi olarak sizleri bir sonraki İstanbul seyahatlerinizde de tekrar misafir etmekten memnuniyet duyacağız.

İstanbul'dan Kuşadası'na kocaman sevgiler ve saygılar.

11 Aralık 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Evlilik yıldönümü için tercih ettiğimiz hotel. Jakuzisi, manzarası, oda genişliği, dekorasyonu, personelin ilgi alakası harika. Akşam yemeğimizi de odamızda yedik. Çok memnun kaldık. Hotel de ağırlıklı yabancı turistlerin olması ve onların da turistlik yerleri geziyor olmasından dolayı hamam ve saunasını da rahat rahat kullandık. Hamamı ve saunası temiz ve personeli de ilgiliydi. Fiyat bakımından Euro’ya endeksli olması şartları zorlamış olsa da kendi adıma her kuruşuna değen güzel anılar ile ayrılmanın vermiş olduğu mutluluğu yaşıyorum. Güzel gün geçirmemize katkı sağlayan resepsiyondaki, hamamdaki ve lokantadaki ilgili personel arkadaşlara çok teşekkür ederiz.

Konaklama tarihi: Aralık 2019
2  Teşekkürler vahitkop
Nural - Guest Relations Manager Levni - Levni Hotel & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 11 Aralık 2019

Vahit Bey,

Nazik yorumunuz tüm otel çalışanlarını inanın çok mutlu etti.Bizler de sizin gibi zarif misafirleri ağırlamaktan büyük keyif aldık.

Yakın zaman içerisinde sizleri görmekten kıvanç duyacağız.

Saygılarımızla.

21 Şubat 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Eşim ve oğlumla Sultanahmet gezisi yapmak istedik. Levni Hotel’de konakladık.Konum olarak harika. Kapalı havuz küçük ama yeterli. Spa ve Odalar şık. Gayet memnun kalmıştık. Kahvaltı servisi ve çeşitler iyiydi.

Konaklama tarihi: Mart 2018
Teşekkürler 251handea
Nural - Guest Relations Manager Levni - Levni Hotel & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 22 Şubat 2019

Sayın 251handea,

Otemiz konumu, kahvaltımız, odaların konforu ve SPA da dahil olmak üzere olanaklarımızdan memnun kalmanızdan dolayı çok memnunuz.

Sizleri yakın zaman içerisinde aramızda görmekten tekrar çok mutlu olacağız.

Saygılarımızla.