oynayandeveler

SAADE KAHVALTI

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 27 Oca 2017mobil cihaz aracılığıyla
Kahvaltısını çok beğendim. Deniz manzaralı harika bir teras var . Üst katlarda Sultanahmet camii gözüküyor odalar çok konforlu. Harika bir otel herkese öneririm. Alt katlarda güzel ve havadar bir çocuk oyun alanı var.
Konaklama tarihi: Ocak 2017
Darussaade Hotel noktasına 13.9 km mesafede
Darussaade Hotel noktasına 4.0 km mesafede
Departures Hall
Darussaade Hotel noktasına 34.8 km mesafede
İstanbul bölgesindeki diğer otellere bakın
7-12/1.075 yorum
13 Eylül 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Sultanahmet'te Darussaade Hotel'in terasında Saade Kahvaltı'yı denedik bu sabah arkadaşlarla. Oldukça özenli şık ve lezzetli ürünlerle donatılmış kahvaltıya bir de deniz manzarası ile Sultanahmet Camii'sini ekleyince kahvaltı bir şölene dönüşüyor. Gitmeden önce mutlaka telefon açılması gerek tavsiye ederim böyle bir deneyimi. Afiyet olsun gidenlere :)

Konaklama tarihi: Eylül 2016
1  Teşekkürler ynurcan
10 Mart 2016 tarihinde yorum yapıldı

ilk kez geldigimiz istanbul'da ,internet te okuduğumuz iyi yorumlari nedeniyle seçtiğimiz otelimiz , gerçekten mükemmeldi.Karşılamada bize yardımcı olan çalışanların güleryüzlülüğü , her konuda bizi bilgilendirmeleri , şehir hakkında bizi yönlendirmeleri çok başarılıydı.Tavsiye ettikleri restaurant lardan , görülmesi gereken müzelere kadar herşey onlar sayesinde kusursuz gerçekleşti.3 günlük kısa seyahatimizi mükemmel geçirmemizi sağlayan tüm çalışanlarınıza , yepyeni ve zevkle döşenmiş mükemmel odalarınıza , bizleri her sabah mutlu bir güne başlatan küçük jestlerinize teşekkürler . En kısa sürede mutlaka tekrar geleceğiz.

Oda ipucu: üst kat odaları çok keyifli
Konaklama tarihi: Şubat 2016
Teşekkürler Bookingcatamaran
23 Şubat 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Eşimle haftasonu için konakladigimiz şirin güzel butik otel,hemen yanında bir otopark var arabanızı oraya bırakabilirsiniz,sahile yakın bir bölgede,resepsiyon oldukça yardımcı hemen gideceğimiz balıkçıya rezervasyon yaptılar,odaları güzel dekorasyonunu çok beğendik,kahvaltısı çok çeşitli ve lezzetliydi,tavsiye ederim

Teşekkürler Mehmet S
6 Şubat 2016 tarihinde yorum yapıldı

Güleryüzlü çalışanları ile bizi karşılamalarından , ayrılışımıza kadar herşey mükemmeldi.Çalışanların hepsi güleryüzlü ve yardımcı ; bize her konuda yardımcı oldular.Konum olarak inanılmaz bir yerde ; sultanahmet meydana 2 dakika yürüyüş mesafesinde.Odaları ve genel alanları çok güzel dekore edilmiş ve ferah .Özellikle terasını görmelisiniz, müthiş bir İstanbul manzarası var . Oradaki kahvaltılarımızı hala unutamadık.

Teşekkürler CuneytErd
28 Ocak 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Terasta boğaz manzaralı kahvaltı mükemmeldi. Personel güler yüzlü ve samimi. Odalar çok temiz ve konforlu. Restoranda yediğim 2 akşam yemeği de çok lezizdi. Lokasyonu çok iyi. Heryere yürüme mesafesi. Verilen paraya kesinlikle değer.

Teşekkürler SERHAT K