2 kişi bu otele bakıyor
Expedia.com$170
Hotels.com$170
StayForLong$199
14 fiyatın tümüne bakın
Fiyatlar, ortaklarımız tarafından sağlanmakta ve ortaklarımızca bilinen tüm vergi ve ücretler dâhil gecelik oda fiyatlarını yansıtmaktadır. Daha fazla ayrıntı için lütfen ortaklarımıza bakın.
1-6/156 yorum
31 Aralık 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

9 gun konaklama yaptik ve gercekten kalbimin derinden soyluyorum, COK AMA COK MEMNUN KALDIK. herkes aile gibi davraniyor, odalar super temiz ve bakimli, calisan ekipten zaten soz etmek gerekmiyor: son derece class ve profesyonel ve can'a cok yakin. Herkeze tavsiye edilecek bir hotel. Anlatacak cok sey var ama roman yazmaya gerek yok, THE BEST HOTEL THAT EXCISTS!! YOUR THE BEST!!

Bu arada calisan ekipten basta olarak EMRAH GÜVEN
MEHMET ARAS
NAIM BEY
BARIS BEY
VE MUDUR SERKAN bey'e sonsuz tesekkur ediyorum.

çok yakin zamanda tekrar gorusmek umidiyle sizleri seviyorum, iyiki varsiniz!!!

Life is good, and god is great!!!!!

Konaklama tarihi: Aralık 2020
Teşekkürler enoeno68
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager Serkan Aydin - The Stay Bosphorus, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 2 Ocak 2021

Merhaba enoeno68,

İstanbul Boğazın'dan güzel bir akşam diliyoruz.
Öncelikle evinize sağsalim dönmüş olmanıza çok sevindim ve bu güzel yorumunuz için sonsuz teşekkürler. Sizlerle tanışmak ve misafir edebilmek benim ve ekibim için büyük mutluluk oldu. Ayrıca konaklamanız boyunca ekibe gösterdiğiniz nezaket ve kolaylık için de çok teşekkür ediyorum. Bizlerin birinci görevi misafirlerimizin rahatı ve mutluluğudur, ekip olarak bunu başarmış olmamız doğru yolda olduğumuzun bir göstergesi demektir. Kalışınız boyunca kendinizi evinizden uzaktaki evinizde olduğunuzu hissettiğinizi görmek ekibim ve beni çok mutlu etti. Bizler de kalışınız boyunca bizlere göstermiş olduğunuz nezaket ve anlayıştan dolayı çok teşekkür ediyor, sizi tekrar otelimizde misafir etmeyi dört gözle bekliyoruz.
Mutlu yıllar dileklerimle,
Serkan Aydın

26 Aralık 2020 tarihinde yorum yapıldı

harika bir bina, harika odalar , muhteşem manzarası ve her şeyi daha güze yapan personeli. Herkes çok iyi o kadar güler yüzlü ve kibar ki .Özellikle restoranında hizmet veren ekip, kahvaltı ,servis, temizlik ve manzara ile İstanbul da kalınacak en iyi otel. Restoran da servis veren Emrah, Mehmet ve Nayim ' e ilgilerinden ve gülenyüzlerin den dolayı çok teşekkür ediyorum.

Konaklama tarihi: Aralık 2020
Teşekkürler hakan d
General Manager Serkan Aydin - The Stay Bosphorus, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 31 Aralık 2020

Sayin Hakan D,
The Stay Hotel Bosphorus'tan selamlar. Otelimizdeki konaklamanızın rahat geçmesi ve beklentilerinizi karsilamasi bizleri cok sevindirdi. Misafirlerimizin otelimizden guzel hatiralar ile ayrilmasi bizim icin onemli ve burada bulunmamizin yegane amacidir. Restoran ekibimiz ile yorumlarinizi paylasarak sizler adina tekrar tesekkur edecegim. Sizi ve ailenizi en kisa surede tekrar otelimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız.
Saygılarımızla,
Serkan Aydin

7 Mart 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Cok memnun kaldik , tertemiz ve mis kokulu odalari , calisanlar cok saygili ve her konuda bizlere yardimci olan personale cok tesekkürler .

Ulasim her yöne cok kolay , Taksim Meydani otobüsle 10-15 dakika maksimum Sultan Ahmet, kapali Çarşı 15-20 dakika . Araba kiralamayi hic gerek görmedik . Otobüs duragi otele 1 dakika .

Eglenmek isteyenler bol mekanlara karsilasacaktir .

Konaklama tarihi: Mart 2020
1  Teşekkürler tanjusoytepe
General Manager Serkan Aydin - The Stay Bosphorus, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 12 Mart 2020

Sayın Tanju Bey,

Öncelikle değerli yorumlarınız için The Stay Bosphorus ailesi adına teşekkür ederim. Bizler de sizi ve eşinizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Konumumuz ve takım arkadaşlarımız ile yorumlarınızı ve teşekkürlerinizi paylaşacağım.
Sizi yakın bir dönemde otelimizde tekrar ağırlamayı diliyoruz.
Saygılar,

22 Şubat 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Çok güzel bir Hotel... manzarası harika, doyulmaz... servis süper, çalışanları çok candan ve yardımsever... Belliki işlerini severek yapıyorlar. Kıvanç bey’e ve tüm ekipe çok teşekkür ederiz yardımları ve hizmetleri için... En kısa zamanda tekrardan Hotelinizde tatil yapma ümidiyle...

Konaklama tarihi: Şubat 2020
Teşekkürler mh2801
İşletme Sahibi Ozan CAKIR - The Stay Bosphorus, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 26 Şubat 2020

Değerli Misafirimiz,

Eşsiz bir mimari ve tarihe sahip otelimiz The Stay Bosphorus'ta sizleri ağırlamış olmaktan dolayı tüm ekip olarak çok mutlu olduğumuzu bilmenizi isteriz. Konaklamanızın ardından pozitif yorumlarınızı da böylesine değerli bir komite ile paylaştığınız için tüm ekip olarak ayrıca gurur duyduk!

Umarız en kısa sürede sizleri tekrar ağırlama şansımız olur.

Saygılarımla,

Ozan ÇAKIR

17 Şubat 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İstanbul boğazında kalabileceğiniz en güzel otellerden biri bence. Özelliklede güleryüzlü personelleriyle pozitif enerji yayan bir mekan. Odalar birbirinden güzel temiz, dekorasyona bayıldım. Tek sorun otopark yok. Personellerden Metin bey ve Kıvanç beye teşekkürlerimi buradan birkezdaha iletmek isterim.. kesinlikle tavsiye ederim.

Konaklama tarihi: Şubat 2020
Teşekkürler ahmeturk
İşletme Sahibi Ozan CAKIR - The Stay Bosphorus, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 20 Şubat 2020

Sn. Ahmet Türk,

Öncelikle böylesine olumlu bir izlenim edindiğiniz ve bunu bizlerle paylaştığınız için tüm ekip olarak oldukça gururluyuz.

Siz değerli misafirlerimizden aldığımız bu gibi yorumlar ekip olarak bizleri daha da motive etmekte ve bir sonraki misafirimize yine aynı kalitede servis verebilmemizi desteklemektedir. Bu sebeple gözlemlerinizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Yorumunuza paralel belirtmek isterim ki, otelimiz konumu gereğince trafiğe kapalı özel bir alanda bulunduğu için direkt araç erişimine sahip olmasa da 50-70 metre mesafelerinde yararlanabileceği 5 farklı otopark işletmesinden destek alabilmektedir.

Umarız en kısa sürede sizleri tekrar ağırlama şansımız olur.

Saygılarımla,

Ozan ÇAKIR