Çok güzel bir otel oldukça temiz ve sakin konumu çok güzel Sultanahmet camii sine yürüme mesafesinde çalışan herkese teşekkür ederim elbet yolum tekrar buralara düşer ve tekrar otelinizde konaklamak şansı elde ederim
- Havuz
- Restoran
Temizlik ve hizmet çok iyi, çalışanlar güleryüzlü, konumu merkezi ve tam anlamıyla İstanbul’un içindesiniz, Tarihi yerlere yürüme mesafesinde. Gönül rahatlığıyla gelip kalabilirsiniz.. kesinlikle tavsiye ederim. Resepsiyona teşekkürler :)
Arkadaslarla seyahat ettiğim istanbul tripadvisorda beğendiğimiz berce oteli tercih ettik ve gercektende tercih ettigimize cok memnun kaldık otel muazzam bir otel çalışanları deseniz hoş görülü saygılı ve güler yüzlü resepsiyon arkadaşa burdan şükranlarımı dilerim hersey çok güzeldi
Çalışanlar çok samimi ve güler yüzlü odaları geniş ve güzel fiyata göre hizmet çok üstün sıcak bir ortamı var kesinlikle tavsiye ederim. Konum olarak güzel yerde denize yakın toplu taşımayla rahat ulaşılabilir yerde. Berce oteli herkese tavsiye ediyorum.
Otelin konumu her anlamda çok iyi. Bulunduğu sokak çok sakin ve nezih. İşletmeci güler yüzlü ve yardımcı. Oda beklediğimden biraz daha küçüktü ama şirindi. Genel anlamda memnun kaldık. Tavsiye ederiz.
iş seyahatine gitmis okup aruna hotel de kaldim arjadaslar cok yardimci oldular otelin tarihi kokusu ve dizayni süperdi lokasionun bu kadar harija olucagini tahmin edemwmistim terasta kahvalti sefasi ve debiz manzarasi cok guzeldi __odalar ferah ve balkonky oda icin arti tesekur ediorum
Denize 2 dk ve diger ziyatet yerlerine ve tramvaya 5 dk yürüyüş mesafesi çalisan arkadaslara cok tesekur ediyorum herkese tavsiyede bulunacagim