bhrdgn
İzmit, Türkiye

İbis otelle daha iyi günlere🥰

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 6 Eyl 2022
İbis otelde konaklamaktan gerçekten çok memnunum bu son konaklamamda 306 nolu odada konakladım fakat giriş kapısının arkadasında bulunan pis bir akıntı midemi bulandırdı açıkcası. hata olabilir ibis otel çalışanları bunu düzeltir diye düşünüyorum çok takılmak istemiyorum🙂
Konaklama tarihi: Eylül 2022
5 baloncuk üzerinden 3,0Odalar
5 baloncuk üzerinden 3,0Temizlik
5 baloncuk üzerinden 5,0Uyku Kalitesi
Accorhotels.com ile ortaklık aracılığıyla alınan yorum
ibis Istanbul Tuzla Hotel noktasına 32.4 km mesafede
ibis Istanbul Tuzla Hotel noktasına 44.9 km mesafede
ibis Istanbul Tuzla Hotel noktasına 34.3 km mesafede
Departures Hall
ibis Istanbul Tuzla Hotel noktasına 65.3 km mesafede
İstanbul bölgesindeki diğer otellere bakın
4-9/143 yorum
3 Nisan 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Lokasyonu size uyuyorsa mutlaka kalın fiyat performans açısından mükemmel. Güler yüzlü personeli, açık ve kapalı otoparkı ile hizmet veriyor. Otel yeni
Ve çok temiz.ana yol kenarında olmadı araç ile ulaşımıda kolaylaştırıyor. Tersanelere çok yakın

Konaklama tarihi: Eylül 2021
Teşekkürler Sihli
Guest Services / Front Office ilke Onder - ibis Istanbul Tuzla Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 29 Nisan 2022

Sayın Sihli,

Ibis Istanbul Tuzla ‘da gerçekleşen konaklamanız ile ilgili görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Siz misafirlerimizin olumlu görüşlerinizi bilmek, bizler için her zaman büyük önem taşımaktadır.

Hizmetlerimiz ile ilgili güzel yorumlarınızı, ekibimiz ile paylaşacağımızı belirtmek isteriz. Misafir memnuniyetini en üst seviyeye taşımayı hedeflediğimiz hizmetlerimiz ile ilgili, siz misafirlerimizin olumlu görüşlerini bilmek, bizleri, yeni girişimler için her zaman cesaretlendirmektedir.

Hizmetlerimiz ile ilgili görüşlerinizi bizlerle paylaştığınız için bir kez daha teşekkür eder, bir başka seyahatinizde size tekrar hizmet vermekten mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz.

26 Kasım 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İş için Tuzla Bölgesindeydim Yorumları okudum ve Otele geldim ama resmen hayal kırıklığı neden mi Pegasus havayolları uçakları iptal olmuş 48 yolcusunu buraya yollamışlar ama personel eksik pandemi kuralları hiçe sayılmış Yetkili Müdür yok personel yeni ne yapacaklarını bilmiyorlar çünkü yetkileri yok Evet odalar temiz ama içleri boş kahvaltıda içinde ne var diye sordum aşçı yardımcısına bilmiyor etmi yoksa karşık etmi var daha saymakla bitmez bir daha kalırmısın desen bu fiyata asla kalmam kalacak olanlarada başarılar dilerim sözde merkeze direk bağlı ama kimse ilgilenmiyor.

Oda ipucu: Mümkünse tok gelin yemek tavsiye etmiyorum dışardan getirin yiyecek içeçek 1 küçük bira 37 TL daha bir çok şey
Konaklama tarihi: Kasım 2021
Teşekkürler 846ismailg
Guest Services / Front Office ilke Onder - ibis Istanbul Tuzla Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 28 Aralık 2021

Değerli Misafirimiz,

Zamanınızı ayırıp otelimizle ilgili yorum yazdığınız için teşekkür ederiz! Bu tür eleştiriler sayesinde hizmet kalitemizi yükseltebiliyoruz. Misafirlerimize en iyi konaklama hizmetini sunmak isterken görülüyor ki bu sefer başarılı olamadık. Güveninizi tekrar kazanabilmek için bize bir şans verirseniz, diğer misafirlerimizin vazgeçemediği muhteşem konaklama deneyimlerini size de yaşatabilmek için elimizden geleni yapacağımızı garanti ederiz.

11 Eylül 2021 tarihinde yorum yapıldı

İş için geldiğim İbis otelde menüde vegan seçenek olmayınca resepsiyondan Hakan Bey oldukça empatik yaklaşarak mutfakla görüştü, Nadir usta da beni arayarak alternatif menü önerdi. Gece gece bana özel çorba kaynatıp sebze yemeği pişirdiler :) Üstüne meyve tabağı da hazırlamışlar :) Bir Vegan olarak Türkiye’de beslenmek çok zor, özellikle psikolojik olarak. Benim için bu süreci kolaylaştırdıkları için Hakan Beye, Nadir Ustaya ve İbrahim Beye teşekkür ediyorum. Ayrıca resepsiyondaki İlayda Hanım oldukça güleryüzlü ve ilgili. Bir işletmenin kalitesini personeli belirler, o yüzden benim için İbis Otel kaliteli işletmeler arasına girmiştir. Şiddetle tavsiye ediyorum.

Konaklama tarihi: Eylül 2021
Teşekkürler 508b_rac

Değerli Misafirimiz,

ibis Istanbul Tuzla Hotel ‘da gerçekleşen konaklamanız ile ilgili görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Siz misafirlerimizin olumlu görüşlerinizi bilmek, bizler için her zaman büyük önem taşımaktadır.

18 Mart 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İşim gereği ülkenin tüm otellerinde konaklıyorum.
Mart ayı içinde konaklamamı gerçekleştirdim,temizlik hizmet gayet başarılı, kahvaltı yeterli, çalışanlar çözüm odaklı çalışıyor, restoran bölümündeki tüm arkadaşlardan ayrıca teşekkür ediyorum.Bir daha geldiğimde kesin konaklayacağım otel tavsiye ederim. Teşekkürler ibis tuzla.

Konaklama tarihi: Mart 2021
Teşekkürler TC Oğuzhan K

10 Ocak 2021 tarihinde yorum yapıldı

Odalar temiz yemekler şahane.İlgi ve alaka mükemmel.personelin sıcak kanlılığı dünyalara bedel.
Hele resepsiyondaki bayanlar tuğçe ve büşra otelin güzelliğine güzellik katıyorlar. Otel sahibi olsam bu iki güzel bayana ortaklık teklif ederdim...

Konaklama tarihi: Ocak 2021
Teşekkürler mithat_2021
Guest Services / Front Office ilke Onder - ibis Istanbul Tuzla Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 19 Şubat 2021

Sayın Mithat Çağıl,

Mehmet OZTURE