Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. TripAdvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Yakınlardaki Oteller
ibis Bangkok Sathorn(Bangkok)(Ödediğinize Değer!)
$37
Booking.com
Göster
  • Ücretsiz Wifi
  • Ücretsiz Otopark
Dream Bangkok(Bangkok)
$87
$80
Agoda.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Ücretsiz Otopark
$99
$78
Booking.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Ücretsiz Otopark
Pullman Bangkok Grande Sukhumvit(Bangkok)
$178
$156
Booking.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Otopark
  • Havuz
$447
$320
Agoda.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Ücretsiz Otopark
$105
$98
Priceline
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Otopark
  • Havuz
$144
$138
Priceline
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Ücretsiz Otopark
$93
Official Hotel
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Ücretsiz Otopark
$133
$95
Priceline
Göster
  • Ücretsiz Wifi
  • Ücretsiz Otopark
Yorumlar (9.534)
Yorumları filtrele
9.534 sonuç
Gezgin puanı
7.157
1.723
412
153
89
Gezgin tipi
Dönem
DilTüm diller
Diğer diller
7.157
1.723
412
153
89
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
Filtrele
Liste güncelleniyor...
1-6/9.534 yorum
Yorum Zamanı: 27 Ocak 2017 mobil cihaz aracılığıyla

Kahvaltıda fırın ürünleri, taze meyve suları ve taze meyveler güzeldi. Büyük bir dondurma seçeneği var, nefisti.
Muhteşem güleryüzlü personeli var. Otele girdiğiniz ilk andan itibaren size hep gülümsüyor selam veriyorlar.
Otel girişi çok ihtişamlı, odalar biraz daha eski ama temiz ve güzel.
Odaya ilk girdiğinizde tropikal meyve tabağı ile karşılaşıyorsunuz.
12 yaşından küçük tek çocuk için, otel para talep etmiyor, booking'den satın alırken, eğer 2 yetişkin 1 çoçuksanız talebiniz, 2 yetişkin olarak yerinizi ayarlayın, ilave yatak ücretsiz.
Nehir manzarası müthiş.
Otelden her akşam büyük bir alışveriş merkezine, ücretsiz tekne servis kalkıyor. O alışveriş merkezinden yapın alışverişi çok ucuz
Otelden ayrılacağımız gün sabah, kızım küpesini havuz civarında kaybetti. Öğleden sonra otelden çıkış yaptık, o sırada küpeyi kaybettiğimizi anladık. Önce rezervasyon, havuz görevlileri sonra duty manager ile görüştük; ama o saatlerde küpeyi bulamadılar. Bizden iletişim bilgilerimizi aldılar. Biz ülkemize döndük 10,5 saatlik yolculuktan sonra evimize geldik. 24 saat geçmeden küpeyi bulduklarını haber verdiler ve bize ulaştırmak için ellerinden geleni yaptılar mükemmel personel, mükemmel otel Herşey için teşekkürler.

Konaklama tarihi: Ocak 2017, seyahat türü: Ailecek
Teşekkürler gulseva
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Manager SLBK_Shangrilabkk - Shangri-La Hotel Bangkok, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 31 Ocak 2017
Google Çevirisi

Dear gulseva,

Thank you for choosing Shangri-La Hotel, Bangkok. It is incredible to read that you had an exceptional stay with us and loved our first class breakfast buffet spread, Asian hospitality from the heart, grand ambience, stunning river view, complimentary shuttle boat service, and ideal location. Indeed, our breakfast buffet was labeled by various guests as the best they have ever had worldwide. We look forward to welcoming you back to the Land of Smiles.

Sincerely,
Phillip Couvaras
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 21 Eylül 2016

Nehir manzaralı bir odamız vardı ve çok keyifliydi. Odalar lüks ve konforlu. çalışanlar güler yüzlü. otele giriş ve çıkışlar kolay. Havalimanından transfer ayarladılar çok memnun kaldık. Ülkede prizler İngiltere gibi adaptör gerekiyor.

Oda İpucu: Nehir manzaralı olanlar keyifli
  • Konaklama tarihi: Eylül 2016, seyahat türü: Çift olarak
    • Yer
    • Odalar
    • Hizmet
Teşekkürler BKDEMIR
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Manager General_Manager_SLBK - Shangri-La Hotel Bangkok, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 13 Ekim 2016
Google Çevirisi

Dear BKDEMIR,

Thank you for staying at Shangri-La Hotel, Bangkok.

We are happy to learn that you had a good overall stay with us. Most of our guests, too, love our spacious room overlooking the stunning view of Chao Phraya River as it is providing a serene and relaxing getaway in a private section. We look forward to having you with us again for your next visit.

Sincerely,
Phillip Couvaras
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 21 Aralık 2015

Gecen hafta konakladıgımız bu güzel otelde 4 keyifli gece gecirdik. Her detay düşünülmüş son derece huzur verici bir mekan. Kahvaltı harika, restoranlarda yemek yemek hem keyifli hemde son derece lezzetli. Servis mükemmel, personel her an yardım etmeye hazır

  • Konaklama tarihi: Aralık 2015, seyahat türü: Arkadaşlarla
    • Değer
    • Temizlik
    • Hizmet
4  Teşekkürler Nilgun T
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Manager General_Manager_SLBK - Shangri-La Hotel Bangkok, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 24 Aralık 2015
Google Çevirisi

Dear Nilgun T,

Thank you for choosing Shangri-La Hotel, Bangkok.

We are thrilled to know that you enjoyed our excellent services and facilities including our breakfast with various cuisine throughout your four-night stay here. We hope to welcome you at Shangri-La Hotel, Bangkok again soon.

Sincerely,

Phillip Couvaras
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 6 Aralık 2015

Son derece sakin, huzurlu,temiz ve nehir kenarında havuz keyfi otelin öne öne çıkan özellikleri.zen detaylı bahçeler ve lobby son derece güzel.
otelden çıkar çıkmaz gerçek bangkoktasınız , gerçek balıkçılar sokağı ve çarşı ,büyük çin tapınağı,alışveriş mağazası sokak yemekçileri,tropikal meyveciler yürüme mesafesinde .otelin otopark girişi tarafında arka sokakta cami görmemiz ve namaz kılmamız da en güzeliydi.
nehir gezisi için kalkan tekneler de bir sokak ilerinizde akşam pazarı ,büyük tapınak gibi mesafeler de oldukça yakın

Oda İpucu: otelin en güzel konforu,kahvaltı nehir kenarında açık havada ,muhteşem zengin menü var,tai kumruları masaya gelince daha da güzel oluyor.
  • Konaklama tarihi: Ocak 2015, seyahat türü: Arkadaşlarla
    • Değer
    • Yer
    • Hizmet
Teşekkürler metin b
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager SLBK_Shangrilabkk - Shangri-La Hotel Bangkok, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 9 Aralık 2015
Google Çevirisi

Dear metinbll,

Thank you for choosing Shangri-La Hotel, Bangkok.

We are glad to know that you had a wonderful stay here and enjoyed our excellent services as well as facilities we provided for you. The location of our hotel is one of the things we are proud of, enabling our guests to easily access to shopping malls, temples, markets etc. We hope to welcome you at Shangri-La Hotel, Bangkok again soon.

Sincerely,

Phillip Couvaras
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 19 Ağustos 2015

Otel biraz eskimiş. Nehir manzaralı odamın manzarası güzeldi. Kahvaltısı daha iyi olabilir. Turistik yerlere yakındı. Konakladığım odanın tuvaletinin camı çok büyüktü ve store 'u indirmeme rağmen tuvaletler gece ışık açıkken dışarıdan gözüküyordu.

  • Konaklama tarihi: Ağustos 2015, seyahat türü: Çift olarak
    • Odalar
    • Temizlik
    • Hizmet
1  Teşekkürler Emirhan1990
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager SLBK_Shangrilabkk - Shangri-La Hotel Bangkok, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 21 Ağustos 2015
Google Çevirisi

Dear Emirhan1990,

Thank you for choosing Shangri-La Hotel, Bangkok.

We are delighted to hear that you enjoyed your stay with us. Your comment on our breakfast is taken constructively as we know that NEXT2 cafe can get a bit busy at times. We will work harder to improve the overall dining experience there.

We hope to see you back at Shangri-La Hotel, Bangkok again soon.

Sincerely,

Phillip Couvaras
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Diğer yorumlara bakın