Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. TripAdvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Yakınlardaki Oteller
Yorumlar (10.541)
Yorumları filtrele
10.541 sonuç
Gezgin puanı
7.982
1.847
441
170
101
Gezgin tipi
Dönem
DilTüm diller
Diğer diller
7.982
1.847
441
170
101
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
Filtrele
Liste güncelleniyor...
3-8/10.541 yorum
21 Eylül 2016 tarihinde yorum yapıldı

Nehir manzaralı bir odamız vardı ve çok keyifliydi. Odalar lüks ve konforlu. çalışanlar güler yüzlü. otele giriş ve çıkışlar kolay. Havalimanından transfer ayarladılar çok memnun kaldık. Ülkede prizler İngiltere gibi adaptör gerekiyor.

Oda ipucu: Nehir manzaralı olanlar keyifli
Konaklama tarihi: Eylül 2016
  • Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
    • Yer
    • Odalar
    • Hizmet
Teşekkürler BKDEMIR
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Manager General_Manager_SLBK - Shangri-La Hotel Bangkok, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 13 Ekim 2016
Google Çevirisi

Dear BKDEMIR,

Thank you for staying at Shangri-La Hotel, Bangkok.

We are happy to learn that you had a good overall stay with us. Most of our guests, too, love our spacious room overlooking the stunning view of Chao Phraya River as it is providing a serene and relaxing getaway in a private section. We look forward to having you with us again for your next visit.

Sincerely,
Phillip Couvaras
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
21 Aralık 2015 tarihinde yorum yapıldı

Gecen hafta konakladıgımız bu güzel otelde 4 keyifli gece gecirdik. Her detay düşünülmüş son derece huzur verici bir mekan. Kahvaltı harika, restoranlarda yemek yemek hem keyifli hemde son derece lezzetli. Servis mükemmel, personel her an yardım etmeye hazır

Konaklama tarihi: Aralık 2015
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
    • Değer
    • Temizlik
    • Hizmet
4  Teşekkürler Nilgun T
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Manager General_Manager_SLBK - Shangri-La Hotel Bangkok, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 24 Aralık 2015
Google Çevirisi

Dear Nilgun T,

Thank you for choosing Shangri-La Hotel, Bangkok.

We are thrilled to know that you enjoyed our excellent services and facilities including our breakfast with various cuisine throughout your four-night stay here. We hope to welcome you at Shangri-La Hotel, Bangkok again soon.

Sincerely,

Phillip Couvaras
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
6 Aralık 2015 tarihinde yorum yapıldı

Son derece sakin, huzurlu,temiz ve nehir kenarında havuz keyfi otelin öne öne çıkan özellikleri.zen detaylı bahçeler ve lobby son derece güzel.
otelden çıkar çıkmaz gerçek bangkoktasınız , gerçek balıkçılar sokağı ve çarşı ,büyük çin tapınağı,alışveriş mağazası sokak yemekçileri,tropikal meyveciler yürüme mesafesinde .otelin otopark girişi tarafında arka sokakta cami görmemiz ve namaz kılmamız da en güzeliydi.
nehir gezisi için kalkan tekneler de bir sokak ilerinizde akşam pazarı ,büyük tapınak gibi mesafeler de oldukça yakın

Oda ipucu: otelin en güzel konforu,kahvaltı nehir kenarında açık havada ,muhteşem zengin menü var,tai kumruları masaya gelince daha da güzel oluyor.
Konaklama tarihi: Ocak 2015
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
    • Değer
    • Yer
    • Hizmet
Teşekkürler archimetin
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager SLBK_Shangrilabkk - Shangri-La Hotel Bangkok, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 9 Aralık 2015
Google Çevirisi

Dear metinbll,

Thank you for choosing Shangri-La Hotel, Bangkok.

We are glad to know that you had a wonderful stay here and enjoyed our excellent services as well as facilities we provided for you. The location of our hotel is one of the things we are proud of, enabling our guests to easily access to shopping malls, temples, markets etc. We hope to welcome you at Shangri-La Hotel, Bangkok again soon.

Sincerely,

Phillip Couvaras
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
19 Ağustos 2015 tarihinde yorum yapıldı

Otel biraz eskimiş. Nehir manzaralı odamın manzarası güzeldi. Kahvaltısı daha iyi olabilir. Turistik yerlere yakındı. Konakladığım odanın tuvaletinin camı çok büyüktü ve store 'u indirmeme rağmen tuvaletler gece ışık açıkken dışarıdan gözüküyordu.

Konaklama tarihi: Ağustos 2015
  • Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
    • Odalar
    • Temizlik
    • Hizmet
1  Teşekkürler Emirhan1990
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager SLBK_Shangrilabkk - Shangri-La Hotel Bangkok, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 21 Ağustos 2015
Google Çevirisi

Dear Emirhan1990,

Thank you for choosing Shangri-La Hotel, Bangkok.

We are delighted to hear that you enjoyed your stay with us. Your comment on our breakfast is taken constructively as we know that NEXT2 cafe can get a bit busy at times. We will work harder to improve the overall dining experience there.

We hope to see you back at Shangri-La Hotel, Bangkok again soon.

Sincerely,

Phillip Couvaras
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
12 Temmuz 2014 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Shangri la hoteller zaten dünyada kendini kanıtlamış durumda .. Kesinlikle tavsiye ederim.. Nehir manzarasında duş almak çok keyifli.. Minibarları cennet :) karşılama ve resepsiyon işinin ehli .. Asla pişman olmazsınız amaoda dekorları değişiklik göstermekle birlikte eski bir tarza sahip..

Konaklama tarihi: Ağustos 2013
Teşekkürler serkantaskiran
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Diğer yorumlara bakın