Candan Fi
Antalya, Türkiye

Harika şarap !

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 26 May 2024mobil cihaz aracılığıyla
Şişe sarap fiyatları 900-3000 arası değişiyor. Kadehler ortalama 300 TL. Biz 1 şişe şarap, 1 Pizza aldık 1200 TL ödedik. Şarap merlot içtik. Çok cok lezzetliydi!!! Pizzanın sadece hamuru güzeldi.Cok yavandi.Sarma ikram oldu (Mutfakta cikan bir karışıklık yüzünden ikram olarak geldi.).Sarmanin sosu harikaydı (Vişne sosluydu). Ama içi pişmemişti. Tavsiyem Şarap için yanında meyve or peynir tabağı isteyin 😉
Konaklama tarihi: Mayıs 2024
Oda İpucu: Otoparkı var.Pansiyonu var.
Dessera Bağ Evi noktasına 55.4 km mesafede
Dessera Bağ Evi noktasına 56.0 km mesafede
Dessera Bağ Evi noktasına 56.2 km mesafede
Dessera Bağ Evi noktasına 54.7 km mesafede
Dessera Bağ Evi noktasına 56.7 km mesafede
Ahmetçe bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/60 yorum
18 Mayıs 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Keyifli huzur dolu muhteşem bir ortamda şarap keyfi , ilgili çözümcül çalışanlar. Favori şarabımız pürneşe ve muskat..çıkmadan bol bol almayı unutmayın .Negatif eleştirilere de bir o kadar olumlu yaklaşıyorlar ama biz olumsuz bir şey bulamadık sevgiler:)

Konaklama tarihi: Mayıs 2024
Teşekkürler burculvr
9 Mart 2023 tarihinde yorum yapıldı

Yaşadığım korkunç 3 günün hangi birini anlatmalıyım bilmiyorum. Odalar kocaman kalın kabuklu böceklerle dolu, bir değil iki değil minimum 10 adet böcek her odaya girdiğimde vardı, ben odayı temizledikçe tavandan girmeye devam ediyorlardı. tek bir gece uyuyamadım diyebilirim. yemekler berbatı, internet çekmiyordu, daha kötü hizmet aldığım başka bir yerde kalmadım.

Konaklama tarihi: Mart 2023
1  Teşekkürler B H
2 Ekim 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel temiz. Şaraplar ortalamanın baya bi altında maalesef. Şarap evinde şarabın kötü olması zaten bir anda her şeyi sıfırlıyor. Sunulan yemeklerin tadı oldukça güzel ama maalesef servis tam bir rezalet bu sebeple yemeklerin de bir anlamı kalmıyor. Hayatımda bir otelde ilk defa kahvaltıda yaklaşık bir saat çay bekledim bu maalesef kabul edilebilir değil. Personele bunu söylediğimizde kalabalık cevabını almak da ayrı bir komedi o zaman yapmayın kardeşim bu işi demekki yapamıyorsunuz ya da işletmecinin yenilenmesi mantıklı olur. Kesinlikle önermem yemeklerin ve sevimli köpeklerin hatrına 2 veriyorum yoksa 1 bile zorlar.

Konaklama tarihi: Eylül 2022
Teşekkürler 14burakb
12 Eylül 2022 tarihinde yorum yapıldı

Eğitim şart, evet gerçekten hepimize devamlı gerekli... Hizmet sektöründe ise daha da gerekli. Eğer bina yapmak, yatak/döşek almak ve rezervasyon almakla konaklama işletmesi olunsaydı herkes bu işi yapardı.

Nereden başlasam bilemiyorum, bize altı buçukta akşam yemeğine gidebilirsiniz diyen yetkiliden mi, yoksa mezelerin içeriğini bilmeyen ve ısrarla altılı şarap almak istediğimizi söylememize rağmen ilgilenmeyen servis sorumlusundan mı, bu sorumlu ki bize akşam yemeğinin sekiz buçuktan sonra verildiğini söyledi!!! Kaç defa su istedik unuttum, içen bilir şarap susatır, su istemeden gelir. Şarap seçenekler mi, o ne ki, iyi ki daha önce gelmiştik de ne içeceğimizi biliyorduk.

Misafir umduğunu değil bulduğunu yer demiştim evet önünüze ne zaman ne gelecek yanında ne içeceksiniz, yemeklerin içeriği nedir bilmeseniz de olur, çok mu zor bunu e-posta ile konuklara yollamak, demek ki çok zor...Yoksa menüyü açıklayan A5 ya da personel açıklaması olmasa da olur ki zaten yoktu.
Verilen paraya yazık, hem para da kazanmak istemiyorlar, bir şarap üretici neden kazanır? Evet bildiniz şaraptan, ama biz şarap alamadan döndük...
Konaklamaya değmez, kahvaltı servisi ayrı bir hikaye, uyanamamış z kuşağı klasiği, peynir ısrarla gelmez, siyah zeytin yerine iki kap çizik yeşil zeytin gelir, uyarıdan sonra bilgiç iki yeşil zeytinin farklı olduğunu iddia eder...
Köpek korkunuz, alerjiniz vb varsa da gitmeyin her yer köpek, biz severiz sorun yok.

Neyse bir daha konaklamaya gitmeyiz, bu işi çok daha profesyonel yapan yerler var daha önce kaldığımız.

Konaklama tarihi: Ağustos 2022
Teşekkürler Baykus_Bayankus
18 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı

harika bir deneyimdi, hem odamız hem tesis tertemizdi. Yemekler, tatlılar, şaraplar çok lezzetliydi. bağ turu da yaptık, Enes Bey'e ilgisi için ayrıca teşekkür ederim. Şarapların ne kadar özenle yapıldığını görme fırsatımız oldu. Tesisin ev sahibi köpüşler de oldukça misafirperverdi :)

Oda ipucu: sessiz sakin odalar, manzara harika
Konaklama tarihi: Temmuz 2022
Teşekkürler 646nidae