HaleKZM
Adana, Türkiye

Manzara harika

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 29 Ağu 2021
Rezervasyon aşamasından konaklamamızın bitişine kadar her şey harikaydı. Bir oda için rezervasyon yaptırmıştık daha sonra arkadaşımız için de oda rezerve etmek istedik . Oda müsaitliği yoktu . Resepsiyondan Seda Hanım o kadar ilgiliydi ki civardaki tüm otelleri arayarak online dan bakarak bir oda buldu arkadaşımız için de . Konakladığımız oda manzarası harikaydı . Sabah balonları otelin terasından izledik .En başta Seda Hanım olmak üzere Haki Bey ve diğer tüm çalışanlara teşekkür ederiz.
Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Yanıtlanma zamanı: 1 Eyl 2021
Yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Hizmetlerden memnun kalmış olmanız bütün otel ekibi olarak bizleri mutlu etti. Önceliğimiz evinizdeymiş gibi rahat bir konaklamaya sahip olmanız. Sizleri tekrar ağırlamak dileği ile otelimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Osmanli Cappadocia Hotel noktasına 0.4 km mesafede
Osmanli Cappadocia Hotel noktasına 1.0 km mesafede
Osmanli Cappadocia Hotel noktasına 0.8 km mesafede
Osmanli Cappadocia Hotel noktasına 0.8 km mesafede
Osmanli Cappadocia Hotel noktasına 0.7 km mesafede
Göreme bölgesindeki diğer otellere bakın
14-19/646 yorum
20 Haziran 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Hotel de haziran ayında 3 gece konakladık. İnanılmaz ilgililer güleryüzlü personel müdür ünden mutfak çalışanına kadar hepsi güler yüzlü ve ilgili. Temizlik on numara mis gibi her gün düzenli olarak odaniz temizleniyor oda içerisinde ketıl bitki çaylarınız kahveniz var yastık yorgan sanki evimdeymisim gibi tertemiz koku yok mis gibi. Ayrıca gitmeden hiç nereyi gezeceğiz diye düşünmeyin müdür bey size gideceğiniz görülmesi gereken yerleri tek tek madde halinde gün ve gün yaziyor öylece kolaylıkla gezebiliyorsunuz. Tekrar gitmek istesem hiç düşünmeden yine tercihim Kapadokya Osmanlı Hotel olur teşekkürler....

Konaklama tarihi: Haziran 2021
1  Teşekkürler 160semray
İşletme Sahibi Osmanlı Cappadocia - Osmanli Cappadocia Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 7 Ağustos 2021

Geri bildiriminiz tüm otel ekibi olarak bizleri mutlu etti. Önceliğimiz her zaman evinizdeymiş gibi ve rahat hissetmeniz. Bunun için her zaman buradayız. Hizmetlerden memnun kalmanız bizleri daha iyisini yapabilmek adına daha da motive ediyor. Otelimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz, sizleri tekrar ağırlamak dileği ile.

Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir.
12 Haziran 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Deluxe odada kaldık ve çok beğendik. Ahmet Bey ve diğer çalışanlar çok kibar ve ilgili. Gerçekten ilk dakikadan itibaren çok konforlu hissettik.
Kahvaltısı açık büfe ve her şey çok lezzetli.
Bizim kaldığımız gün balonlar havalanmadı ancak gün doğumu manzarası çok hoştu. Bundan sonra her geldiğimizde tercih edeceğiz. Ve herkese tavsiye ediyoruz.

Konaklama tarihi: Mayıs 2021
1  Teşekkürler nartkan
İşletme Sahibi Osmanlı Cappadocia - Osmanli Cappadocia Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 14 Ağustos 2021

Geri bildiriminiz ve tavsiyeniz için teşekkürler, bütün otel ekibi olarak çok mutlu olduk. Evinizdeki gibi rahat hissetmeniz bizim için önemli ve konaklamanızdan memnun kaldığınızı bilmek bizleri bu konuda daha da motive ediyor. Sizi tekrar ağırlamaktan memnun oluruz. Otelimizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

5 Haziran 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Cok guzel butik bir otel. Gelmeden yorumlara bakmistim, gercekten de 10 puani hakediyor. Giriste cok sicak karsilandik. Haki bey cok ilgiliydi. Butun bilgileri verdi bize. Odamiz cok guzel deluxe balkonlu ferah odaydi. Cok memnun kaldim. Yine gelirsem yine burada kalacagim. Kahvalti ve temizlik de 10 numaraydi. Her sey icin tesekkur ederim😇

Oda ipucu: Rent a car 😇
Konaklama tarihi: Mayıs 2021
1  Teşekkürler afshanbabazade

Güzel yorumunuzdan ötürü minnettarız. Tüm hizmetlerden memnun kalmış olmanız bizleri mutlu etti, sizlere yardımcı olabilmek için her zaman buradayız. Sizleri tekrar ağırlamak dileği ile, otelimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

17 Mart 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Gerçekten ilgili ve guleryuzlu çalışanlar temiz ve huzurlu bir tatil beklentimizi karşıladi, kahvaltıda gayet iyiydi herşey için teşekkürler tek eksik olarak odada mini buzdolabı olabilirdi aslında pek te bir ihtiyaç kalmıyor

Konaklama tarihi: Mart 2021
1  Teşekkürler chicharitoemre46
İşletme Sahibi Osmanlı Cappadocia - Osmanli Cappadocia Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 12 Eylül 2021

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Huzurlu bir konaklamaya sahip olmanız bizler için önemli ve bunun için daima daha iyisini yapmaya çalışıyoruz. Otelimizi tercih ettiğiniz için teşekkürler, sizleri tekrar ağırlamak dileği ile.

15 Mart 2021 tarihinde yorum yapıldı

Başta otelin sahibi Mustafa bey ve Haki beye çok tesekkür ederim. Temizligiyle otelin konseptiyle teras katın vermiş oldugu huzur ile muhteşem bir otel. Doga manzarası kahvaltısı otelin sıcacık bizi evimizde gibi hissettirdi. Kesinlikle tavsiye edeceğim bir otel.

Konaklama tarihi: Mart 2021
1  Teşekkürler nalanv2021

Güzel yorumunuz bütün otel ekibini mutlu etti. Otelimizi beğenmeniz, terasta huzurlu vakit geçirmeniz bizleri daha iyisini yapabilmek adına daha da motive ediyor. Otelimizi tercih tavsiye ettiğiniz için müteşekkiriz.