Beylem T
İstanbul, Türkiye

Sakın

5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 22 Şub 2023
Paranızla rezil olmak isterseniz gidin. Kaldığımız süre boyunca malzame eksikleri bitmedi. Akşam çocuklar köfte ister '' Efendim kalmadı derler'', sahile kokteyl istersiniz '' efendim malzeme yok'' derler. Daha kötüsü son gün uçak saatine kadar sahilde vakit geçirmek istediğinizde, check out saat 12.00 diye öğle sıcağında çocuklarla kendinizi kapı önünde bulursunuz. Bu kadar paraya çok daha iyi hizmet alacağınız yerler eminim vardır.
Konaklama tarihi: Ağustos 2022
Oliviera Private Island Hotel noktasına 0.3 km mesafede
çift yataklı oda
Oliviera Private Island Hotel noktasına 4.8 km mesafede
Güzel bir destinasyonda kaliteli bir işletme
Oliviera Private Island Hotel noktasına 6.3 km mesafede
Oliviera Private Island Hotel noktasına 6.6 km mesafede
1859 yapımı tarihi Rum Evi restorasyon sonrası Koçanlı Köşkü Butik Otel olarak faaliyet göstermekte.
Oliviera Private Island Hotel noktasına 14.7 km mesafede
Oliviera Private Island Hotel noktasına 19.6 km mesafede
Oliviera Private Island Hotel noktasına 21.2 km mesafede
Oliviera Private Island Hotel noktasına 22.0 km mesafede
Pefka Rooms
Oliviera Private Island Hotel noktasına 22.0 km mesafede
Kalem Adası bölgesindeki diğer otellere bakın
18-23/260 yorum
2 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Çok yazık gerçekten Türkiye de bu kadar kötü bir işletme böyle bir doğa harikasında insan ülkesi adına utanıp üzülüyor. Bizi restaurantları arasında top gibi oradan oraya göndermeleri mi, gece masayı kaldırıp kovmaları mı, web sitesinde denize nazır masaj yaptırıyorsunuz yazıp, otele gelmeden spa açık diyip gelince bu sene Türkiye genelinde spa lar kapalı demeleri mi kim işletiyorsa sektör değiştirmesini tavsiye ediyorum. Bomboş bir işletme personel tonlarca ama sadece valiz taşıyor turizm eğitimi misafire nasıl hizmet edilir eğitiminin yakınından bile geçmemişler. Zaten otel bomboştu neden olduğu açık ve net. İnşallah işletmesi değişir ve bu güzel lokasyon hakettiği değeri bulur.

Oda ipucu: Kalitesiz hizmet ve bomboş bir tesis
Konaklama tarihi: Temmuz 2022
3  Teşekkürler Gizem G
4 Haziran 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Cennetten bir köşe, Faruk ve tüm ekip rahatınız için elinden gelenin en iyisini yapıyor. Odanın konforu, peyzajın güzelliği, denizin temizliği ve sizi serinletmek için tatlı tatlı esen rüzgar. Güzel bir tatil yaşattığı için tüm Oliviera Resort ailesine teşekkürler.

Oda ipucu: Otelin Kalem adasında olması aracınızın güvende olmadığı anlamı taşımıyor. Otel çok güzel bir uygulama ile özel otoparkında sizi karşılıyor
Konaklama tarihi: Haziran 2022
Teşekkürler Aytaç B
27 Eylül 2021 tarihinde yorum yapıldı

mükemmel bir doğa, harika bir otel ekibi fakat restorant işletmesi seçimi o kadar başarısız ki yemekler konusunda biz ve diğer otel misafirleri çok kötü bir deneyim yaşadı. restorant işletmesi değişirse tekrardan gitmek isterim. odalar geniş ve temiz, tesis peyzajı ve deniz mükemmel

Konaklama tarihi: Temmuz 2021
2  Teşekkürler kubraozmen
13 Eylül 2021 tarihinde yorum yapıldı

Kalem Adası'na ilk defa Ağustos ayında gitme fırsatı bulduk. Gerçekten ada bizi ilk anda büyüledi. Oteldeki hizmet ve yönetim de muazzamdı. Yaşadığımız bazı deneyimler doğrultusunda yeme içme ve botanik ile ilgili birkaç yorumumuz olmuştu. Otel yönetimi ikinci gelişimizde neredeyse hepsini dikkate almıştı ve bize unutulmaz bir tatil yaşattı. Gerçekten çok memnun kaldık. Özellikle Gökay Bey ve Dilan Hanım'a çok teşekkür ederiz.

Konaklama tarihi: Eylül 2021
Teşekkürler 171y_ld_zp
Other Gökay Gökgöz - Oliviera Private Island Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 18 Eylül 2021

Yıldız Hanım,

Oliviera Resort Ailesi olarak güzel yorumlarınız için teşekkür eder, sizleri en yakın zamanda sezonun dördüncü tatili için ağırlamayı dileriz.

Saygılarımızla,

Gökay Gökgöz

5 Eylül 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki personel inanılmaz iyi, konaklayan misafirler oldukça kaliteli ve manzara muhteşem. Ancak odalarda eşyalar eski, tuvaletler kokuyor ( adada olması sebepli ) bir de gel gelelim asıl rezalete akşam ve öğle yemekleri için 2 restoran sunuyor işletme ikisininde İstanbul şamdan restoran işletiyor fakat pişen yemeklerin kötülüğünün yanında başka yiyecek yer olmadığı içinde fiyatlari aşırı abartmışlar zira buraya geliyorsaniz sıradan bir akşam yemeği ve öğle yemeği için günlük 3000 tl yi gözden çıkarın, ha bu arada yemekler tabiki soğuk. Keşke bir daha gelebileceğim kalitede bir yer olsaydı. 2 akşam yemeği ve 1 gündüz beachte geçirmek bir gece konaklamadan çok çok çok daha pahali oldu

Oda ipucu: Restoranlar çok pahalı sağlam kahvaltı yapın 😂
Konaklama tarihi: Eylül 2021
1  Teşekkürler Elif Sena S
Other Gökay Gökgöz - Oliviera Private Island Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 7 Eylül 2021

Elif Hanım Merhaba,

Değerli görüşleriniz ve geri bildirimimiz için çok teşekkür ederiz. Tekrar gelme isteğiniz bizi çok memnun etti. Yeme içme hizmetleri ile ilgili ciddi yenilikler ve düzenlemeler yapıp sizleri unutamayacağınız güzellikte bir tatil için yeniden davet edeceğiz.

Saygılarımızla,

Gökay Gökgöz