Mükemmel bi otel ve ada.. havası çok güzel asla terletmiyor, gece tüm gökyüzü yıldız kaplı, deniz kısmı şahane, küçük bi plajı var kumlu, 2 tane de iskelesi var. Çok berrak tertemiz bi denizi var tabi denizde minik balıklar da var ama rahatsız etmiyorlar :) odalar şahane, yan yana birbirinden bağımsız daireler şeklinde konumlanmış. Biz dublex odada kaldık çok da memnun kaldık :) personel çok ilgili, saygılı ve tertemiz. Tek kelimeyle muhteşem bi otel. Tek olumsuz yanı fiyatları, günlük oda fiyatları biraz yüksek tamam ama restoran kısmı biraz abartılıydı. Akşam yemeğine içkiyle birlikte 1000 TL gibi bi rakam ödeniyor. Adanın karşısındaki bademli köyüne de akşam yemeği veya gezmek için ücretsiz tekne ile götürüp getiriyorlar ama biz tercih etmedik. Kahvaltı ücretsiz, güzeldi de ama bu bölümde servis biraz kötüydü ne yazık ki, örneğin üç kere falan istememiz gerekti bi çay kaşığını. Bu yönleri de düzelirse dört dörtlük bi tatil yaşatmış olurlar :) Tabi ki yine gideceğiz 🙏 ve tavsiye ederiz.