Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. TripAdvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Yakınlardaki Oteller
Yorumlar (2.118)
Yorumları filtrele
2.118 sonuç
Gezgin puanı
731
977
314
72
24
Gezgin tipi
Dönem
DilTüm diller
Diğer diller
731
977
314
72
24
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
Filtrele
Liste güncelleniyor...
1-6/2.118 yorum
Yorum Zamanı: 19 Kasım 2015 mobil cihaz aracılığıyla

Otelin lokasyonu kesinlikle çok iyi. Merkezi ve düzgün bir muhitte. Kahvaltı salonuna hayran kaldım diyebilirim. İnsan kendini sarayda hissediyor. Ayrıca kahvaltı gayet zengin, çeşit çok ve lezzetli. Odalar standart ancak rahat. Tek sorun ısınma. Teknik servis de ilgilenmesine karşın bir çözüm bulunamadı.

Konaklama tarihi: Kasım 2015, seyahat türü: Çift olarak
1  Teşekkürler viajeraZZZ
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Guest Relations Manager QualityCoordinator01 - Novotel Budapest Centrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 25 Kasım 2015
Google Çevirisi

Dear Valued Guest,

First of all, I am very sorry not to answer you in Turkish.

Furthermore, thank you for taking the time to post your thoughts on TripAdvisor..

We very much appreciate your positive feedback regarding your stay at the Novotel Budapest Centrum.

I have already forwarded your compliments to my colleagues, so that they are aware of their contribution in helping to satisfy you and meet your expectations.
We are all pleased at Novotel Budapest Centrum that you enjoyed your stay here and were satisfied with the services we provided.
Positive feedback from satisfied clients is our greatest reward - thank you.

We hope that we will have the pleasure of welcoming you again in our hotel in the near future.

Kind Regards,

The team of the Novotel Budapest Centrum

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 28 Eylül 2015

  • Konaklama tarihi: Eylül 2015, seyahat türü: Ailecek
    • Yer
    • Uyku Kalitesi
    • Odalar
    • Temizlik
    • Hizmet
Accorhotels.com ile ortaklık aracılığıyla alınan yorum
Bu yorum bağımsız bir gezginin öznel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketinin veya ortaklarının görüşü değildir.
Guest Relations Manager QUALITYCOORDINATOR - Novotel Budapest Centrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 30 Eylül 2015
Google Çevirisi

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 20 Mayıs 2015

Hemen 50 metre yakınındaki meydanda metro, tramvay ve otobüs durağının olması çok güzel. Resepsiyon hizmetleri hızlı ve tatminkar. Macar forinti almak için otel resepsiyonu tercih edilebilir. Şehirdeki bir çok döviz bürosundan daha iyi bir kurdan bozuyorlar. Kahvaltısı ve garsonlarından çok memnun kaldık. Aile oteli olarak 14 yaş altındaki çocuklardan konaklama ve kahvaltı ücreti almıyor. Odalar konforlu ve temiz. Fiyat / fayda oranı çok iyi. NewYork cafeye yakın. Merkezi şehirler arası tren istasyonu olan Keleti istasyonuna bir durak uzaklıkta.

  • Konaklama tarihi: Mayıs 2015, seyahat türü: Ailecek
    • Yer
    • Uyku Kalitesi
    • Hizmet
2  Teşekkürler gezginyo
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Guest Relations Manager QUALITYCOORDINATOR - Novotel Budapest Centrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 23 Haziran 2015
Google Çevirisi

Dear Valued Guest,

First of all, I am very sorry not to answer you in Turkish.

Furthermore, thank you for your kind remarks regarding your stay in Novotel Budapest Centrum.

We are very delighted to read that you were satisfied with the cleanliness of the room and the breakfast.

It is our hope that we will have the opportunity to welcome you in our hotel in the near future again!

Best Regards,

The Team of Novotel Budapest Centrum

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 20 Mayıs 2015

Tarihi bir binayı çok güzel yenilemişler. Eski tabelasını bile kaldırmadan yapmışlar. Resepsiyon görevlileri çok cana yakın ve işlerini çabuk yapıyorlar. Odalar temiz. Kahvaltı çok iyi. Kahvaltıda bol çeşit olduğu için çok memnun kaldık. Garsonlar çok hızlı, ilgili ve temizler. Otelden çıkınca 1-2 dakikalık mesafedeki Blaha Lujza meydanında metro, tramvay ve otobüs seçeneklerinden dolayı şehrin ne tarafına giderseniz gidin, çok çabuk gidebiliyorsunuz. Merkezi istasyon olan Keleti istasyonu bir durak uzaklıkta olduğu için başka şehirlere trenle gitmek veya başka şehirlerden trenle gelmek için çok avantajlı bir konumda. Fiyat / fayda oranından çok memnun kaldık. 14 yaşın altındaki çocuklardan kahvaltı ve oda ücreti almamaları ayrı bir avantaj.

Oda İpucu: Rakoczi caddesi tarafındaki odalar çok gürültülü olmasa da yine tercih edilmemeli.
  • Konaklama tarihi: Mayıs 2015, seyahat türü: Ailecek
    • Değer
    • Uyku Kalitesi
    • Hizmet
1  Teşekkürler y ö
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Guest Relations Manager QUALITYCOORDINATOR - Novotel Budapest Centrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 23 Haziran 2015
Google Çevirisi

Dear Valued Guest,

First of all, I am very sorry not to answer you in Turkish.

Furthermore, thank you very much for taking the time to provide us with your feedback regarding your stay in Budapest, at Novotel Budapest Centrum.

Your compliments have been forwarded to the staff. We are very proud of our customer-oriented team and it is a pleasure to read that you were also satisfied with the quality of the service.

Let me thank you for staying with us and I do hope that we may have the pleasure to host you again in our hotel.

Kind Regards,

The team of Novotel Budapest Centrum

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 2 Temmuz 2013

otel kesinlikle lokasyon temizlik fiyat dengesi olarak on plana cikiyor, personel normal iletisim kurallari icinde davraniyor ancak cok sicak degiller. ingilizce sorun oluyor cogu zaman bilmiyorlar...yatak ve carsaf temizligi cok onemli oldugu icin benim acimdan cok temizdi...

  • Konaklama tarihi: Ekim 2012, seyahat türü: Arkadaşlarla
    • Değer
    • Yer
    • Uyku Kalitesi
    • Odalar
    • Temizlik
    • Hizmet
1  Teşekkürler Erhan g
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Diğer yorumlara bakın