Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. TripAdvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Yakınlardaki Oteller
$126
$120
Booking.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Restoran
$106
$97
Trip.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Restoran
İndirim bildirimi. Ortalama fiyatlardan %13 daha düşük

Bulduğunuz fiyat, bu otelin ortalama fiyatından ($112/gece) %13 daha düşük

Mümkün olan en iyi fiyatı bulabilmeniz için 60 günlük bir dönemdeki fiyatları analiz eder ve seçiminizi benzer konaklamalara ait ortalama fiyatla karşılaştırırız.

$97
Booking.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Bar/Oturma Salonu
Budapest Marriott Hotel(Budapeşte)
$192
Marriott Hotels
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Restoran
  • Oda Servisi
İndirim bildirimi. Ortalama fiyatlardan %27 daha düşük

Bulduğunuz fiyat, bu otelin ortalama fiyatından ($262/gece) %27 daha düşük

Mümkün olan en iyi fiyatı bulabilmeniz için 60 günlük bir dönemdeki fiyatları analiz eder ve seçiminizi benzer konaklamalara ait ortalama fiyatla karşılaştırırız.

04.08 tarihine kadar ücretsiz iptal işlemleri
$196
$170
Expedia.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Havuz
Kempinski Hotel Corvinus Budapest(Budapeşte)
$177
$167
Expedia.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Havuz
İndirim bildirimi. Ortalama fiyatlardan %17 daha düşük

Bulduğunuz fiyat, bu otelin ortalama fiyatından ($201/gece) %17 daha düşük

Mümkün olan en iyi fiyatı bulabilmeniz için 60 günlük bir dönemdeki fiyatları analiz eder ve seçiminizi benzer konaklamalara ait ortalama fiyatla karşılaştırırız.

Corinthia Hotel Budapest(Budapeşte)
$334
$272
Agoda.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Havuz
04.08 tarihine kadar ücretsiz iptal işlemleri
Rezervasyonu şimdi, ödemeyi ise konaklamanız sırasında yapın
$270
$211
InterContinental
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Kahvaltı
  • Havuz
İndirim bildirimi. Ortalama fiyatlardan %22 daha düşük

Bulduğunuz fiyat, bu otelin ortalama fiyatından ($269/gece) %22 daha düşük

Mümkün olan en iyi fiyatı bulabilmeniz için 60 günlük bir dönemdeki fiyatları analiz eder ve seçiminizi benzer konaklamalara ait ortalama fiyatla karşılaştırırız.

Ibis Budapest Aero(Budapeşte)(Ödediğinize Değer!)
$68
TripAdvisor
Göster
  • Ücretsiz Wifi
  • Restoran
Yorumlar (1.084)
Yorumları filtrele
1.084 sonuç
Gezgin puanı
376
565
122
17
4
Gezgin tipi
Dönem
DilTüm diller
Diğer diller
376
565
122
17
4
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
Filtrele
Liste güncelleniyor...
1-6/1.084 yorum
Yorum Zamanı: 26 Ekim 2017 mobil cihaz aracılığıyla

Otelin konumu çok güzel. Odalar geniş, yataklar pek rahat değil, temizlik daha iyi olabilir, personel ilgili, kahvaltısı ortalamanın üzerinde. Fiyat-fayda dengesi açısından tatmin edici. Ibis otellerinin zaten bir standartı olduğunu düşünürsek, hayal kırıklığına uğramaz, sorun yaşamazsınız.

Konaklama tarihi: Ekim 2017, seyahat türü: Çift olarak
1  Teşekkürler Evrim Y
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Vendégkapcsolati vezető h1681fo - Ibis Budapest City, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 26 Ekim 2017
Google Çevirisi

Dear Evrim Y,

Thank you for taking the time to share your feedback. We hope to welcome you back to our hotel very soon!

Best regards,
Balazs Szalkay

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 4 Mart 2017 mobil cihaz aracılığıyla

Klasik Ibis oteli, yaninizda terlik sampuan ve hatta priz icin cogaltici goturdugunuz surece cok memnun kalirsiniz. Hemen cadde uzerinde metro istasyonu var, hat degistirmeden sehir merkezine gidebiliyorsunuz. Yakınlarında market, exchange office vs mevcut.
Arka tarafa bakan odalar inanilmaz sessiz, gece cok rahat uyuma garantili;)

Konaklama tarihi: Nisan 2016, seyahat türü: Ailecek
2  Teşekkürler gd28
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Recepciós h1681fo - Ibis Budapest City, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 1 Nisan 2017

Canım gd28,

Otelimize bir inceleme yazdığınız için çok teşekkür ederiz. İbis Budapeşte şehrinin kalitesinden memnun olduğunuzu okurken mutluyum ve umarım yakın gelecekte sizi ağırlayabiliriz.

Saygılarımla
Balazs Szalkay

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 1 Aralık 2016

Otel metronun yanında,kahvaltısı fazla beklentisi olmayanlar için yeterli,resepsiyon ve çalışanlar yardımcı,oda yeterli büyüklükte,yatak rahat ve konforlu ancak havlu kaldığımız 3 gün boyunca değiştirilmedi

  • Konaklama tarihi: Kasım 2016, seyahat türü: Çift olarak
    • Değer
    • Yer
    • Uyku Kalitesi
    • Odalar
    • Temizlik
    • Hizmet
Accorhotels.com ile ortaklık aracılığıyla alınan yorum
1  Teşekkürler Uğur E
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager Maria1681 - Ibis Budapest City, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 7 Aralık 2016
Google Çevirisi

Dear Uğur E,
Thank you for taking the time to write a review to our hotel. I am happy to see you enjoyed your stay, and found our staff helpful and our Sweet beds comfortable. I hope we can welcome you soon back in ibis Budapest City.
Kind regards, Maria K.

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 21 Şubat 2016

Genel olarak İbis standartlarına uygun bir hotel olmasına rağmen altındaki otoparkı arabalı yolcular için ciddi bir avantaj sağlıyor .kışın 4. Katın üstündeki katlar soğuk oluyor ama 4. Ve altındaki katlar ise daha sıcak oluyor. Ancak özellik ile cuma ve cumartesi akşamları içinse 4. Kat ve üstü sessiz alt katlar ise ciddi manada sokaktan ses alıyor . Şehir içinde hemen yanındaki tramvay durağı avantaj sağlıyor . Kahvaltısı verilen hizmete göre bence pahalı ancak temiz ve güvenli bir hotel

  • Konaklama tarihi: Aralık 2015, seyahat türü: İş için
    • Yer
    • Temizlik
    • Hizmet
1  Teşekkürler Abdullah B
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
ibis Service Ambassador IzabellaV1681 - Ibis Budapest City, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 31 Mart 2016
Google Çevirisi

Dear Abdullah B,

I'd like to thank you for taking the time to write a review to our hotel, it is always a pleasure to read comments of satisfied guests. I will forward your kind words to my colleagues, and I'm s sure it will serve them as real encouragement. I hope we can welcome you back in ibis Budapest City. Sincerely yours,

Izabella Veres
ibis Service Ambassador

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 16 Şubat 2016

hem temizliği hem fiyatı hem de merkezi olması şahane. heryere yürüme mesafesinde ve yahudi bölgesine yakın bir konumda. otelin anlaşmalı olduğu taksiden de faydalanılabiliyor ki fiyatları çok makul. fiks fiyat uygulamaları var taksi ile.

  • Konaklama tarihi: Şubat 2016, seyahat türü: Çift olarak
    • Uyku Kalitesi
    • Temizlik
    • Hizmet
Teşekkürler Tuğçe T
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
ibis Service Ambassador IzabellaV1681 - Ibis Budapest City, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 31 Mart 2016
Google Çevirisi

Dear Tugce T,
Thank you very much for having chosen ibis Budapest City for your stay in our beautiful capital and thank you for recommending our hotel.
I am happy to read you were satisfied with our location and our hotel.
I hope my team and I can welcome you back in the near future.

Kind Regards,

Izabella Veres
ibis Service Ambassador

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Diğer yorumlara bakın