Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. TripAdvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Yakınlardaki Oteller
Ibis Budapest Aero(Budapeşte)(Ödediğinize Değer!)
$75
Booking.com
Göster
  • Ücretsiz Wifi
  • Restoran
Corinthia Hotel Budapest(Budapeşte)
$216
$189
Expedia.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Havuz
$221
$212
Mercure
Göster
  • Ücretsiz Wifi
  • Restoran
Kempinski Hotel Corvinus Budapest(Budapeşte)
$256
$245
Expedia.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Havuz
$173
$153
Agoda.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Havuz
$153
Travelocity
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Bar/Oturma Salonu
$184
$165
Travelocity
Göster
  • Ücretsiz Wifi
  • Kahvaltı dahil
Budapest Marriott Hotel(Budapeşte)
$839
$550
Marriott Hotels
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Restoran
  • Oda Servisi
$455
$419
InterContinental
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Kahvaltı dahil
  • Havuz
Yorumlar (5.957)
Yorumları filtrele
5.957 sonuç
Gezgin puanı
4.032
1.459
322
86
58
Gezgin tipi
Dönem
DilTüm diller
Diğer diller
4.032
1.459
322
86
58
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
Filtrele
Liste güncelleniyor...
2-7/5.957 yorum
Yorum Zamanı: 3 Kasım 2016 mobil cihaz aracılığıyla

Her anlamda beklentimizi karşılayan bir gezi ve konaklama oldu. Otel çok merkezi olduğundan pek çok yere yürüyerek ulaştık, temizlik, personelin ilgisi(özellikle Concierge görevlisi Mr.Lazslo ve Restaurant görevlisi Miss Magdolna(Magdı) özel teşekkürü hak ediyorlar. Herkese tavsiye ederim.

Konaklama tarihi: Ekim 2016, seyahat türü: Ailecek
Teşekkürler Mehlika Pınar G
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager Jean_Bowcott_Sofitel - Sofitel Budapest Chain Bridge, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 Kasım 2016
Google Çevirisi

Dear Mehlika,

What an inspiring review! Thank you so much for sharing with us!
We are delighted to hear that you had a memorable experience at our hotel and that László our super concierge and Magdi, our always smiling restaurant hostess could contribute to making you feel even more special! We happily forwarded your comment to them -and to the entire Ambassador Team-, they are true asset to our hotel and their professionalism is just exemplary.
We are happy to read as well that you were satisfied with the cleanliness too!
Thank you for recommending us and we hope to see you again very soon for your next visit in our city.

Yours sincerely,
Jean Bowcott
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 16 Mayıs 2015 mobil cihaz aracılığıyla

Odaların hemen hepsi köprüyü hafif yandan gorüyor. Ama yine de manzara tatmin edici. Guzel bir otel ailece kaldık. Kahvaltısı gereksiz pahalı. Konumu gayet merkezi. Gezilip görülecek yerlerin ortasında. Tavsiye ederiz.

Konaklama tarihi: Mayıs 2015, seyahat türü: Ailecek
Teşekkürler TugbaLTR
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager Philippe_Godard - Sofitel Budapest Chain Bridge, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 18 Mayıs 2015
Google Çevirisi

Dear Guest,

First of all thank you very much for sharing your nice feedback according to your stay at Sofitel Budapest Chain Bridge.

It is nice to hear that our central location next to the Danube river and with amazing view on the stunning Chain Bridge satisfied your expectations. Sofitel Budapest is a perfect stating point to explore the most famous and most beautiful sights of the Hungarian capital.

I am glad to hear that you were contented with your room , I do hope it ensured the comfort that you needed after a tiring day.

We hope to see you again very soon for your next stay in Budapest.

Yours sincerely,

Philippe Godard
General Manager
Sofitel Budapest Chain Bridge

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 2 Mayıs 2015

Sofitel otel gerek konumu gerekse sunduğu hizmet anlayışı ile gerçekten güzel bir otel. Çok rahat yatakları, oldukça ferah ve büyük odaları mevcut. Odalarda su ısıtıcısı ,su , kahve ve çay bulunmakta ( ücretsiz ) . Konumu çok güzel ; Budapeşte'nin merkezinde Tuna Nehri'nin kıyısında , birçok noktaya yürüyerek rahatça gidebiliyor ve canınız sıkılmadan gezebiliyorsunuz. Konaklama için tereddütsüz tercih edebilirsiniz.

Oda İpucu: ben 2.katta kalmıştım gayet sessiz ve rahattı
  • Konaklama tarihi: Nisan 2015, seyahat türü: İş için
    • Değer
    • Yer
    • Hizmet
Teşekkürler yakup7176
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager Philippe_Godard - Sofitel Budapest Chain Bridge, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 3 Mayıs 2015
Google Çevirisi

Dear Guest,

Thank you very much for positive feedback you provided us with.
We were very glad to hear that you were so very much pleased with the facilities of our rooms you experienced in our hotel during your stay.
I am more than contented that the exclusive location of our hotel was a highlight of your stay and let you explore our capital even more easily, without any problems.

We sincerely hope to see you back at Sofitel Budapest in the near future.

Yours sincerely,

Philippe Godard
General Manager
Sofitel Budapest Chain Bridge

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 27 Mart 2015 mobil cihaz aracılığıyla

Agustos 2014 te buradaydim. Sansliymisim ki budapestenin kutlamalarina denk geldik. Otelin penceresinden butun kutlamalari gosterileri izlemek mumkun olmustu. Cok temiz odalar ve banyosu hizmette kusur etmeyen personeli kahvaltisi ve casinosu ile tercih edilesi mekan.

Konaklama tarihi: Mart 2015, seyahat türü: Arkadaşlarla
1  Teşekkürler cengiz S
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager Philippe_Godard - Sofitel Budapest Chain Bridge, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 29 Mart 2015
Google Çevirisi

Dear Guest,

It is our pleasure to read your kind comment about your opinions and experiences at Sofitel Budapest Chain Bridge! We do hope you gained unforgettable memories during your stay with us.

We are grateful that you were contented with the special central location of our hotel next to the Chain Bridge and overlooking the Danube river. It is wonderful to hear that you could enjoy the event of our national holiday in August with us. Furthermore we are more than happy that your beautiful room and all of its facilities, especially your bathroom met your expectations. Thank you very much for your kind words regarding the service and staff of the hotel. Our colleagues always try to do their best to make your stay as comfortable and enjoyable as you can imagine.

Thank you so much once again for choosing us for your stay in Budapest. We do hope to have the opportunity to welcome you back in the near future!

Yours sincerely,

Philippe Godard
General Manager
Sofitel Budapest Chain Bridge

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 7 Nisan 2014

Şehirdeki konumu ile Budapeşte'yi gezmek isteyenler için çok iyi bir seçim. Odaların rahatlığı ve Chain Bridge manzarası ile harika bir seçim. Birçok yere yürüme mesafesinde olması da şehri gezmemizi kolaylaştırdı. Tekrar gittiğimde kesinlikle kalacağım otel.

  • Konaklama tarihi: Şubat 2014, seyahat türü: Ailecek
    • Yer
    • Uyku Kalitesi
    • Odalar
    • Temizlik
    • Hizmet
1  Teşekkürler Elif E
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager Philippe_Godard - Sofitel Budapest Chain Bridge, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 8 Nisan 2014
Google Çevirisi

Dear Guest,

Thank your for taking time to provide us your review of the Sofitel Budapest Chain Bridge. We are delighted to hear that you have had a relaxing holiday in your cozy and comfortable room and the location of the hotel was perfect for you to discover our beautiful capital.

We wish to welcome you back in the near future.

Yours sincerely,
Philippe Godard
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Diğer yorumlara bakın