Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. TripAdvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Yakınlardaki Oteller
Ibis Budapest Aero(Budapeşte)(Ödediğinize Değer!)
$75
Hotels.com
Göster
  • Ücretsiz Wifi
  • Restoran
Corinthia Hotel Budapest(Budapeşte)
$339
$274
Expedia.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Havuz
$151
Booking.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Bar/Oturma Salonu
Kempinski Hotel Corvinus Budapest(Budapeşte)
$308
$277
Expedia.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Havuz
Budapest Marriott Hotel(Budapeşte)
$707
$435
Marriott Hotels
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Restoran
  • Oda Servisi
$449
$382
Agoda.com
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Kahvaltı dahil
  • Havuz
$179
$148
Priceline
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Havuz
$174
$161
Expedia.com
Göster
  • Ücretsiz Wifi
  • Kahvaltı dahil
$347
Cancelon
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Havuz
$217
$193
HotelsClick
Göster
Mükemmellik Sertifikası
  • Ücretsiz Wifi
  • Restoran
Yorumlar (4.622)
Yorumları filtrele
4.622 sonuç
Gezgin puanı
3.202
1.088
239
62
31
Gezgin tipi
Dönem
DilTüm diller
Diğer diller
3.202
1.088
239
62
31
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
Filtrele
Liste güncelleniyor...
1-6/4.622 yorum
Yorum Zamanı: 1 Mart 2018

mıstık mımarısı ıle cok guzel, temız konforlu bır otel, hızmet kalıte 10 numara, mımarı yapısı cok dıkkat cekıcı, oda gayet konforlu, hızmet ve guler yuz, mısafır memmunıyetı on planda, personel cok ılgılı ve yardımsever

Oda İpucu: temızlık, yapı
  • Konaklama tarihi: Mart 2018, seyahat türü: İş için
    • Yer
    • Uyku Kalitesi
    • Hizmet
Teşekkürler ozcan t
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager GMHILTONBP - Hilton Budapest, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 12 Mart 2018
Google Çevirisi

Dear ozcan t,

Thank you for taking the time to leave your review of your stay. We are pleased that you had such a lasting memory of our comfortable guest rooms, helpful and friendly team.
We look forward to welcoming you back in the future.

Best regards,

Zoltan Arvai
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 29 Haziran 2017

otelin yeri mükemmel. personel yardımsever, ilgili ve hızlı. kahvaltısı kaliteli ve yeterli. Budapeşte seyahatleri için mükemmel bir tercih. aile seyahatlerinde özellikle çocuklu aileler için kale içinde olması ve çevresindeki cafe ve restoranları çok uygun. Kesinlikle FOTAXİ kullanın.

  • Konaklama tarihi: Haziran 2017, seyahat türü: Ailecek
    • Değer
    • Yer
    • Uyku Kalitesi
    • Odalar
    • Temizlik
    • Hizmet
Hilton Hotels & Resorts ile ortaklık aracılığıyla alınan yorum
1  Teşekkürler 945ibrahimk
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager GMHILTONBP - Hilton Budapest, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Temmuz 2017
Google Çevirisi

Dear 945ibrahimk,

Thank you for staying with us and complimenting on our excellent location, helpful staff, quality breakfast. It seems that you have found our city an excellent choice to discover the hidden treasures of the world even with family.

Thank you for your kind feedback and we hope to welcome you back soon.

Best regards,

Zoltan Arvai
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 19 Eylül 2016

Hilton Budapeşte oteli bana mutluluk ve keyif verdi inşallah tekrar bir seyahatimde bu otelde kalacağım.hilton ailesine teşekkür ediyorum.karşılamadan uğurlamaya kadar her şey mükemmeldi.türkiyeye döndüğümde herkese bu oteli tavsiye ediyorum .

  • Konaklama tarihi: Eylül 2016, seyahat türü: Çift olarak
    • Değer
    • Yer
    • Uyku Kalitesi
    • Odalar
    • Temizlik
    • Hizmet
Hilton Hotels & Resorts ile ortaklık aracılığıyla alınan yorum
Teşekkürler Hamdi A
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager GMHILTONBP - Hilton Budapest, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 30 Eylül 2016
Google Çevirisi

Dear Guest,

Thank you very much for your lovely review about your recent stay with us.
I am particularly happy to read your review and to learn that you consider Hilton Budapest an exceptional place to stay. My team will be delighted to hear your lovely comments.

Once again, thank you for your positive feedback, and we look forward to welcoming you back soon.

Best regards,

Zoltan Arvai
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 14 Eylül 2016 mobil cihaz aracılığıyla

Şehir merkezinde oldukça iyi bir konumda. Odalar ferah ve kaliteli. Tavsiye ederim özellikle iş için veya günü birlik seyahat edenlere göre bir tesis. Kahvaltı biraz zayıf ama Türk'ler için kahvaltı yapılacak oldukça güzel Türk restaurantları var.

Konaklama tarihi: Eylül 2016, seyahat türü: Arkadaşlarla
Teşekkürler yasartankir
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager GMHILTONBP - Hilton Budapest, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 15 Eylül 2016
Google Çevirisi

Dear Guest,

Thank you for sharing your review of your recent stay with us at Hilton Budapest.
I am delighted that you highlight our spacious, high quality rooms and great breakfast.
We hope to have the pleasure of welcoming you back again on your next visit to Budapest.

Best regards,

Zoltan Arvai
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 5 Mart 2016

Hilton otelde 2. kez konaklıyorum. İlk olarak resepsiyona güler yüzleri ve hızlı dönüşleri için, odamı temizleyen görevliye titizliği için çok teşekkür ederim. Bir otelci olarak şunu söylemeliyim ki restaurant çalışanları tam bir fiyasko. 2 gün kahvaltı salonuna girip masamıza oturduğumuzda direk ne içmek istersiniz diye soruldu ve servis edildi. Bugün biz portakal suyumuzu aldık ve çay rica ettik. Verilen cevap''Poşet çay ve su büfede'' neyse gittik aldık sıkıntı yok. Fakat bizden sonra gelen bir çifte direk ne içersiniz diye soruldu hatta masasına peyniri bile getirildi. Yani ayrımcılık diyemem ilk günler bizede yapıldı servis fakat bugünkü kaba davranış kabul edilemez. Çata ve bıçağımızı yan masadan kendimiz aldık. Şayet yönetim kamere sistemi varsa lütfen Restorant bölümünü takip etsin. Hilton adına yakılmayan bir servis.
Kesinlikle tavsiye etmiyorum

Oda İpucu: Kesinlikle Tuna nehrine bakan bir oda
  • Konaklama tarihi: Mart 2016, seyahat türü: İş için
    • Değer
    • Yer
    • Hizmet
Teşekkürler Nuriye E
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager GMHILTONBP - Hilton Budapest, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 18 Mart 2016
Google Çevirisi

Dear Guest,

Thank you for taking the time to complete a review following your recent stay with us.

I was very sad to note that we we did not live up to your expectations, however, we work hard to make each and every Guest's stay special here at Hilton Budapest.
This must have been a highly unusual situation and I am sorry that you felt our team at the restaurant was not attentive to your needs.

We have been honoured to receive many comments from our guests about the genuine warmth and friendliness of my team and I am sad that you did not have the same impression on this occasion. I am also sorry that we did not have an opportunity to make it right as we are commited that our guests leave our hotel satisfied.

Once again thank you for your feedback.

Yours sincerely,

Zoltan Arvai
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Diğer yorumlara bakın