Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. TripAdvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Varşova
Paylaş
Gelen Kutusu
Ara
Yakınlardaki Oteller
Yorumlar (2.691)
Yorumları filtrele
2.691 sonuç
Gezgin puanı
1.412
1.028
195
34
22
Gezgin tipi
Dönem
DilTüm diller
Diğer diller
Gezgin puanı
1.412
1.028
195
34
22
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
Seçilen filtreler
Filtrele
Liste güncelleniyor...
2-7/2.691 yorum
30 Temmuz 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Konum itibari ile guzel bir yerde..oda gayet temiz ve duzenli persobel gayet sicak kanli alt tarafindaki restorant gayett guzel birseyler yenebilir veya icilebilir.otel konumu itibari ike alisveris merkezine ve stalinin binasina yakin konumda..

Konaklama tarihi: Temmuz 2016
Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
Teşekkürler EREN K
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Public Relations Manager GRELATIONS3384 - Mercure Warsaw Grand, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 1 Ağustos 2016
Google Çevirisi

Dear EREN K,

We very much appreciate your comments regarding your stay at the Hotel Mercure Warszawa Grand.

It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services.

Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.

Sincerely,
Gawel Diksa
PR Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
28 Nisan 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Mercure Grand Warzsawa Varşova seyahatleri için en iyi otel alternatifi diyebilirim. Avrupa standartlarının oldukça üzerinde lezzet ve çeşide sahip kahvaltısı, oldukça rahat odaları ve Accor Hotels'in online check in ve fast Check Out servisleri tercih nedeni yapıyor

Konaklama tarihi: Nisan 2016
1  Teşekkürler yemekfilozofu
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Public Relations Manager GRELATIONS3384 - Mercure Warsaw Grand, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 Mayıs 2016
Google Çevirisi

Dear yemekfilozofu,

Thank You for sharing Your opinion on Mercure Warszawa Grand, we hope that we would get the chance to meet You in the future and see You on the Online Check-in arrivals list!

Warm Regards,
Gawel Diksa
PR Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
16 Şubat 2015 tarihinde yorum yapıldı

Odalar temiz değildi.
5 günde hiç havlu değişmedi!
Otel güvenliği bile yok, herkes dışarıdan girip çıkıyor.
Anlaşmalı taksileri sahtekar, normalin 3 katı.
Şampuan ve duş jeli yetersiz ve berbat.
TVde yeterli kanal yok.
Wifi çok yavaş.
Terlik verilmedi.

Konaklama tarihi: Şubat 2015
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
    • Değer
    • Yer
    • Uyku Kalitesi
    • Odalar
    • Temizlik
    • Hizmet
Accorhotels.com ile ortaklık aracılığıyla alınan yorum
Teşekkürler mustafayuceer
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
29 Eylül 2013 tarihinde yorum yapıldı

Oldukça merkezi konumda modern bir otel.Odalar ferah, yeni ve temiz. Restaurant gayet kaliteli, kahvaltı çok zengin.Eski şehire ve yeni merkeze yürüme mesafesinde. Çalışanlar güler yüzlü ve yardımseverler.

Oda ipucu: Sigara içilmeyen oda istiyorsanız özellikle belirtin.
Konaklama tarihi: Eylül 2013
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
    • Değer
    • Yer
    • Uyku Kalitesi
    • Odalar
    • Temizlik
    • Hizmet
2  Teşekkürler UmitIlhan
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
17 Mayıs 2012 tarihinde yorum yapıldı

gayet merkezi sayılabilecek bir konumda ve de uygun fiyatlı diyebilirim.. resepsiyonistler ve de diğer çalışanları çok çalışkna ve yardımsever.. bir daha varşova ya gidersem tekrar kalmak isteyeceğim bir otel, tavsiye ederim.

Konaklama tarihi: Aralık 2011
  • Seyahat türü: Tek başına seyahat etti
    • Değer
    • Yer
    • Uyku Kalitesi
    • Odalar
    • Temizlik
2  Teşekkürler manial5
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Diğer yorumlara bakın