Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. TripAdvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Turistik gezi”

- için en uygun fiyatlar
Giriş gg.aa.yyyy Çıkış gg.aa.yyyy
Fiyatlar 1 oda, 2 yetişkin içindir
Fiyatları Göster
En beğenilen seyahat sitelerindeki en iyi fiyatları karşılaştırın
ve 11 işletme daha!
Hotel International Prague
646 Prag Oteli içinde 240. sırada
Yorum Zamanı: 20 Temmuz 2015 mobil cihaz aracılığıyla

Otel çok kasvetli sabah kahvaltısında çok fazla bir şey yok personelde güler yüzlü değil oldukça da yoğun bir mevsimde geldiğim için çok kalabalıktı çay bile içemedik. Şehir merkezine biraz uzak bir yerde. Diğer otelleri bilmem ama burayı çok fazla beğenmedim

Konaklama tarihi: Temmuz 2015, seyahat türü: Ailecek
Teşekkürler Hakan A
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Director of Sales InternationalPrague - Hotel International Prague, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 27 Temmuz 2015
Google Çevirisi

Dear Hakan A,

I very much appreciate that you took the time to share your opinion, thus making a contribution to our on-going effort to improve the services of our hotel. In this respect all comments from our guests are helpful and valuable for us. Our hotel is not located directly in the city centre, but can be conveniently reached by trams or bus (stations just in front of the hotel) or even by subway.

Thank you for your visit and I wish you a wonderful summer.

Stepanka Srncova

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Bir Yorum YazınYorumlar (1.072)
Gezgin puanı
Gezgin tipi
Dönem
Dil
  • Diğer diller

2-6/1.072 yorum

Yorum Zamanı: 5 Ağustos 2014

Odalar geniş ancak mobilyalar eski...Personel ukala, minibar günlük doldurulmuyor. Binanın bakıma ihtiyacı var ancak lokasyon fena değil, tramvaya yakın sayılır. Tek artısı bu birde fiyatının uygunluğu. Ayrıca prag'da hangi taksiye binseniz otelin ismini bilmiyor varınca buranın adı International Prague diyorlar bilginize...

  • Konaklama tarihi: Temmuz 2014, seyahat türü: Çift olarak
    • Değer
    • Yer
    • Hizmet
Teşekkürler Kemal G
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Director of Sales Michaela M - Hotel International Prague, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 12 Ağustos 2016
Google Çevirisi

Dear Madam/Sir

Please be informed that with effect from 31st of January 2015, AUSTRIA Hotels Betriebs CZ, s.r.o. sold Hotel International Prague to the new owner and no more operates this property.

We would like to thank to all guests for their long-standing loyality.

With kindest regards,

Hotel International Praha

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 2 Ağustos 2014

Burada 3 gece konakladım. Tek kişi kalmama rağmen odam çok büyüktü. Öğrendiğime göre otelin binası kominizim zamanında önemli bir binaymış.sabahları çıktığımda odamı çok dağınık bırakıyordum ancak gece gelince tişörtlerimin bile katlanmış olduğunu görüyordum.

  • Konaklama tarihi: Temmuz 2014, seyahat türü: Yalnız
    • Değer
    • Yer
    • Hizmet
Teşekkürler buraksen
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Director of Sales Michaela M - Hotel International Prague, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 12 Ağustos 2016
Google Çevirisi

Dear Madam/Sir

Please be informed that with effect from 31st of January 2015, AUSTRIA Hotels Betriebs CZ, s.r.o. sold Hotel International Prague to the new owner and no more operates this property.

We would like to thank to all guests for their long-standing loyality.

With kindest regards,

Hotel International Praha

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 23 Haziran 2014

Otelin dış görünüşü zaten kasvetli.Çok eski bir bina fakat ne yazık ki otelin içi de eski.Asansörler eski,odalardaki mobilyalar eski,televizyonlar eski,lobideki mobilyalar da yıpranmış.Odamın açıldığı koridor kötü kokuyordu.Kahvaltı için sunulan yiyecekler de çok yetersiz herşey eski modeldi.Bence otelin bütünüyle yenilenmesi ve modernleşmesi gerekir.Wi-fi sadece lobide var ve çok yeterli değil.Çalışanlar genellikle güler yüzlüydüler ve görevlerini iyi yapıyorlardı.

Oda İpucu: Yapacak birşey yok bence her oda eski ve kötü.
Odayla ilgili diğer ipuçlarını gör
  • Konaklama tarihi: Haziran 2014, seyahat türü: İş için
    • Değer
    • Yer
    • Uyku Kalitesi
    • Odalar
    • Temizlik
    • Hizmet
2  Teşekkürler Murat G
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Director of Sales Michaela M - Hotel International Prague, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 16 Ağustos 2016
Google Çevirisi

Dear Madam/Sir,

Please be informed that with effect from 31st of January 2015, AUSTRIA Hotels Betriebs CZ, s.r.o. sold Hotel International Prague to the new owner and no more operates this property.

We, as a new owner, unfortunately can not make any comments to your review, whether it is positive or negative.
Since our company took over the hotel in February 2015, we immediately started to work on refurbishment plans, we have been working hard and we still are spending significant time with our team on this project, however it is a process that takes time. During last winter we have already made first renovations by building new Elevator, 24 new Executive rooms, upgrading Lobby area, changing over 1000 m2 of carpets, building new restaurant Symphonia and currently we have embarked on renovation of public areas.

We do hope we will be allowed to welcome you back to Prague and Hotel International to show you our changes.

With kindest regards,

Stepanka Srncova
Hotel International Praha

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 8 Mart 2012

Rahat odaları ve güleryüzlü resepsiyon çalışanlarından başka konumuyla ve sıkıcı Lobi tasarımıyla sıkıcı bir oteldi.Oteli sadece konaklamasıyla değerlendireceğim için kalınmaya değer diyorum...10 dakika hafif yokuş çıkarak metroyla 3-4 durakta şehir merkezine ulaşılabiliniyor. Kaleyse 2-3 durak ile tramvayla...

  • Konaklama tarihi: Şubat 2012, seyahat türü: Arkadaşlarla
    • Değer
    • Yer
    • Uyku Kalitesi
    • Odalar
    • Temizlik
    • Hizmet
2  Teşekkürler Sedatheguide
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Director of Sales Michaela M - Hotel International Prague, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 23 Ağustos 2016
Google Çevirisi

Dear Madam/Sir,

Please be informed that with effect from 31st of January 2015, AUSTRIA Hotels Betriebs CZ, s.r.o. sold Hotel International Prague to the new owner and no more operates this property.

We, as a new owner, unfortunately can not make any comments to your review, whether it is positive or negative.
Since our company took over the hotel in February 2015, we immediately started to work on refurbishment plans, we have been working hard and we still are spending significant time with our team on this project, however it is a process that takes time. During last winter we have already made first renovations by building new Elevator, 24 new Executive rooms, upgrading Lobby area, changing over 1000 m2 of carpets, building new restaurant Symphonia and currently we have embarked on renovation of public areas.

We do hope we will be allowed to welcome you back to Prague and Hotel International to show you our changes.

With kindest regards,

Stepanka Srncova
Hotel International Praha

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Beğenebileceğiniz başka oteller...
Gezginler ayrıca Prag otellerine de baktı
Praha 6
Vienna House Diplomat Prague
Vienna House Diplomat Prague
Prag bölgesinde 646 yer arasından 195.
1.648 yorum
Iris Hotel Eden
Prag bölgesinde 646 yer arasından 133.
756 yorum
Praha 5
Hotel Golf
Hotel Golf
Prag bölgesinde 646 yer arasından 97.
905 yorum
Fiyatları Göster
Fiyatları Göster
Fiyatları Göster
Praha 5
Ibis Praha Mala Strana
Ibis Praha Mala Strana
Prag bölgesinde 646 yer arasından 192.
1.635 yorum
Praha 4
Occidental Praha
Occidental Praha
Prag bölgesinde 646 yer arasından 185.
473 yorum
Praha 4
Panorama Hotel Prague
Panorama Hotel Prague
Prag bölgesinde 646 yer arasından 197.
2.055 yorum
Fiyatları Göster
Fiyatları Göster
Fiyatları Göster

Hotel International Prague - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!

Bir Yorum Yazın Resim Ekleyin

Hotel International Prague hakkında ek bilgiler

Adres: Koulova 1501/15, Prag 160 00, Çek Cumhuriyeti (Eski adıyla Crowne Plaza Hotel Prague)
Konum: Çek Cumhuriyeti > Bohemya > Prag > Praha 6
Olanaklar
Bar/Oturma Salonu İnternet Bağlantılı İş Amaçlı Bölüm Spor Salonlu/Spor Odalı Fitness Merkezi Ücretsiz Yüksek Hızda İnternet (WiFi) Evcil Hayvan Kabul Edilir (Köpeğe/Evcil Hayvanlara İzin Verilir) Restoran Oda Servisi Süitler Tekerlekli sandalye Havaalanı Ulaşım Hizmeti
Otel Stili:
190. Sıradaki Lüks Otel - Prag
Fiyat Aralığı: ₺139 - ₺840 (Standart Oda için Ortalama Fiyatlar temel alınmıştır)
Otel Sınıfı:4 yıldız — Hotel International Prague 4*
Oda sayısı: 278
Rezervasyon Seçenekleri:
TripAdvisor, Booking.com, TripOnline SA, Tatilsepeti, Hotels.com ve Agoda ile iş ortaklığı yapmaktan gurur duyar, bu nedenle Hotel International Prague rezervasyonlarınızı güvenle yapabilirsiniz. Her zaman en iyi indirimler ve özel tekliflerle, her ay milyonlarca seyahat edene hem tatil hem de iş seyahatleri için yardımcı oluyoruz.
Diğer Adı:
Crowne Plaza Hotel Prague
Crowne Plaza Prague

Bu Sizin TripAdvisor Kaydınız mı?

Bu işletmenin sahibi veya müdürü müsünüz? Yorumlara yanıt vermek, profilinizi güncellemek ve bunun gibi pek çok şeyi yapabilmek için kaydın size ait olduğunu ücretsiz olarak doğrulayın.

Kaydınızın Size Ait Olduğunu Doğrulayın