“Müthiş manzara ve yüksek kalitede hizmet”

Manzara Restaurant
8 / 21. sıradaki Restoranlar - Söğüt
Mutfaklar: Türk
Yemek seçenekleri: Gece Eğlencesi, Rezervasyonlar
Yemek seçenekleri: Gece Eğlencesi, Rezervasyonlar
Yorum Zamanı: 11 Şubat 2022 mobil cihaz aracılığıyla

Tavsiye üzerine gittik ve iyi ki gitmişiz !! Konsept olarak üst konsept ve bilinçli personel seçim yapmakta çok yardımcı . Fiyat kalite baritesi çok orantılı şehirden uzakta sessiz kaliteli nezih bir ortam ! Ayrıcalıklı hissetmek isteyenlere tavsiye ederim. Yöresel tatlar ve dünya kalitesi Yanyana müthiş bir uyum

Ziyaret tarihi: Şubat 2022
2  Teşekkürler ErseLena17
  • Diğer diller

13-17/325 yorum

Yorum Zamanı: 6 Kasım 2021 mobil cihaz aracılığıyla

Bir kahve için öğleye yakın uğradık olabileceği söylendi park ettikten sonra içerideki kızımız böyle bir hizmetimiz yok dedi…Daha ne yazayım

Ziyaret tarihi: Kasım 2021
1  Teşekkürler Turhan A
Yorum Zamanı: 4 Ekim 2021 mobil cihaz aracılığıyla

Gorulmemis rezillik,menu yok kafalarina gore fiyat cikariyorlar,garsonlar sevimsiz,isletmeci ortada yok 4 dilim sucuk 300 lira!!,spor olsun diye bir kac seyin fiyatini sorduk verdikleri rakkamlar hesap uzerinde farkli idi,1 sise sarap 2-3 atistirmalik 1500000 TL.. manzara falan da bu para etmez,kaziklanmaktan zevk alanlara gore bir yer,haram olsun.

Ziyaret tarihi: Ekim 2021
5  Teşekkürler lola0791
Yorum Zamanı: 7 Eylül 2021 mobil cihaz aracılığıyla

Manzara evet ama yemekler beklentinin çok uzağında, servis çok zayıf, konuşacağı her kelime ezberletilmiş servis elemanı ile böyle yerler iş götürüyor. Pazar işi su bardaklarında su servisi yaparken yanında Post Modern şarap kadehleri çirkin bir kombindi. Çatal bıçak sıradandı. Wc alt katta ve yaşı olan bir insanın inemeyeceği bir merdiven sistemi. Fiyat böyle bir yer için kabul edilebilir ama yiyecekler lezzet olarak beklentimizin çok çok uzağında kaldı.

Ziyaret tarihi: Eylül 2021
1  Teşekkürler 214fulyaa
Yorum Zamanı: 26 Ağustos 2021 mobil cihaz aracılığıyla

Kalamar ve ahtapot, canlılardı, aileleri vardı, çolukları çocukları arkada kaldı ve o kadar parayı ödemek zorunda kaldık. Peki ya bir tane, tek, yalnız, cansız bir patlıcan nasıl 125 tl olur?

Menü ve fiyatlandırma yok, gereksiz yüksek fiyatlar, standart tadlar, 2 kişi için 4 kişilik porsiyonu kafalarına göre karar veriyorlar (sanırım 2 kişilik porsiyon hiç porsiyon)

Ziyaret tarihi: Ağustos 2021
5  Teşekkürler zlby

Manzara Restaurant işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Marmaris, Marmaris İlçesi
Söğüt, Muğla İli

Manzara Restaurant - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!