“Uygun fiyatlı ve kaliteli”

Söğüt Deniz Yıldızı Restaurant&Pansiyon
5 / 21. sıradaki Restoranlar - Söğüt
Fiyat aralığı: ₺150 - ₺450
Tanım: Adalara karşı, deniz manzaralı ,havuz başında ,kalabalıktan, sesten uzak sadece kendinizi dinleyeceğiniz bir konumda olan işletmemiz de deniz ürünleri(ahtapot,kalamar,karides,midye tava,günlük deniz balıkları..)kendi bahçemizin ürünlerinden hazırlanmış zeytinyağlı mezelerimizi tatmaya ne dersiniz?
Yorum Zamanı: 20 Ağustos 2023

Sessiz, sakin, tertemiz bir işletme. Çok güzel ağırlandık. Ürünleri taze ve lezzetliydi. Üstelik uygun fiyatlıydı. Mekanlarda kadın görevlilerin hizmet vermesi, güleryüzlü olması bizim için çok değerli olduğunda bu konuda da tam puan aldı. Herkese tavsiye ederiz. Çok memnun kaldık.

Ziyaret tarihi: Ağustos 2023
Teşekkürler Çisem B

2-6/43 yorum

Yorum Zamanı: 2 Eylül 2021 mobil cihaz aracılığıyla

Enfes ahtopotlar O bölgenin en iyi mezelerinin bulunduğu restorant porsiyonlar gayet büyük doyduğunuz lezzetli mezar mutlaka Ahtapot Tercih edin rezervasyonsuz gidilmiyor mutlaka önceden rezervasyon yaptırın çok kalabalık otopark vardır

Ziyaret tarihi: Ağustos 2021
Teşekkürler nuraytuzun
Yorum Zamanı: 8 Ekim 2020

Her yıl düzenli gittiğim ve bundan sonraki yıllar da mutlaka listemden eksilmeyecek yerler arasında gelen Deniz Yıldızı restoran pansiyonunun bende olan yerini buraya saatlerce yazsam anlayamayacağınıza kalıbımı basarım. Biraz ağır oldu ama gerçekten öyle. Bütün samimiyetimi ortaya koyabildiğim Feridun Korkmaz ve eşi Serpil Korkmaz ömürleri boyunca mutlu olsunlar çünkü onların hep yanında destekçileri olan harika Gamze ve Gaye’leri var. Manzaranın tadını misafirleriyle birlikte çıkarıyorlar. Birlikte gülüyor birlikte dertlere ortak oluyor hatta birlikte kadeh tokuşturuyorlar. Aile büyükleri (nene-dede) ile misafirlerini tanıştırıyor sohbet etmelerine fırsat veriyorlar. Tam bir AİLE işletmesinin karşılığı diyorum yani.
Balıkları kızarttıkları yer bile mutfaktan ayrı ve deniz manzaralı. Mutfağa misafirler bile girebiliyor o kadar temiz ve düzenli sakladıkları bir şey yok. Gidip mutfaktaki saklama kavanozlarından ceviz yemişliğim, Harıp dibinde sarımsak dövmüşlüğüm var. Bu detaylar önemli :)
Sabah kahvaltısının doğal ve çeşitliliği, horoz seslerinin günaydın diye haykırışları, mezelerin çeşitliliği, balıkların tazeliği, güler yüzün ve kalitenin en alfa seviyesi Korkmaz ailesi benim için. Bu arada salataları Feridun bey, balıkları Serpil hanım, tatlıları da Gaye hanım yapıyor :) (Bu ayrıntıyı bu yazımı okuduktan sonra tatil yaparsanız anlayacaksınız.)
Bolca özlem ile Söğüt Deniz Yıldızı 💫

Ziyaret tarihi: Eylül 2020
2  Teşekkürler nehirgeziyor
Yorum Zamanı: 1 Ekim 2020

Kahvaltısı, akşam yemeği, odaları, yastıkları, temizliği ve en önemlisi manzarası harika. Samimi ve güler yüzlü insanların misafiri olmak da şahane..

Ziyaret tarihi: Ekim 2020
    • Yemek
1  Teşekkürler umtag
Yorum Zamanı: 27 Eylül 2020

Yazı güzel değerlendirmek isteyenler için mutlaka gelinmesi bir yer.. aile işletmesi olması büyük bir avantaj sıcaklık ve içtenlikleri ile tatilimiz çok keyifli geçti mutlaka deniz ürünlerinin hepsinin tadına bakım doyum alınamayacak kadar lezzetler var biz her yıl mutlaka 3-5 gün bile olsa tercih ediyoruz her şey için teşekkür ederiz , bir dahaki sene tekrar geleceğiz. ☺️☺️

Ziyaret tarihi: Eylül 2020
Teşekkürler 807oyac

Söğüt Deniz Yıldızı Restaurant&Pansiyon işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Söğüt, Muğla İli
Söğüt, Muğla İli

Söğüt Deniz Yıldızı Restaurant&Pansiyon - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!