ilknur A
Bursa, Türkiye

Gidilesi bir termal

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 10 Şub 2024
Ailecek gidilebilecek güzel termal, temiz, ilgili personel ve konforlu bir hotel. Yemeği personeli güler yüzlü. Havuzları hamamı temiz. Masajları harika . Çocukla keyif aldık yarım pansiyon olmasına rağmen çay saati ile bu açığı kapatmışlar.
Konaklama tarihi: Aralık 2023
Yanıtlanma zamanı: 3 hafta önce
Değerli Misafirimiz,
Adrina Health & Spa Hotel e göstermiş olduğunuz yakın ilgiye çok teşekkür eder, sizleri otelimizde tekrar görmekten büyük mutluluk duyacağımızı öncelikle belirtmek isteriz.
Otelimizde keyifli vakit geçirdiğinizi ve buradan mutlu ayrıldığınızı öğrenmek bizleri gururlandırdı.
Otelimiz hakkındaki çok değerli düşüncelerinizi paylaştığınız ve sizlere daha iyi ve kaliteli hizmet sunabilmemiz adına yapmış olduğunuz katkıdan dolayı saygılarımızı ve şükranlarımızı sunarız
Adrina Termal Health & Spa Hotel noktasına 1.0 km mesafede
Adrina Termal Health & Spa Hotel noktasına 3.0 km mesafede
Adrina Termal Health & Spa Hotel noktasına 4.2 km mesafede
Double Room / Çift Kişilik Oda
Adrina Termal Health & Spa Hotel noktasına 3.5 km mesafede
Akçay bölgesindeki diğer otellere bakın
4-9/274 yorum
13 Ekim 2023 tarihinde yorum yapıldı

Adrina termal otelde 4.kez konaklama yaptık ve bu otelde gerçekten dinlendiğimizi hissediyoruz.Personeller çok güler yüzlü kendimizi evimizde hissediyoruz.Yemekler harika çok lezzetli.Bu işletmede ki yöneticilere de teşekkür etmek istiyorum alınan ürünlerin hepsi kaliteli,sağlıklı ,
düzen ve disiplin bir arada.Düşünmeden gitmelisiniz.Tekrar Teşekkürler Adrina ailesi görüşmek üzere ☺️

Oda ipucu: Otelin önünde yürüyüş yapacağınız harika bir yol var.Havası muhteşem
Konaklama tarihi: Ekim 2023
Teşekkürler Seda T
23 Mayıs 2023 tarihinde yorum yapıldı

Mayıs 2023'te iki çocuk iki yetişkin olarak doğa manzaralı odada konakladık. Gerçekten çok memnun kaldım. Temizliği, yemekler, çalışanları herşey çok iyiydi. Lobide akşam geç saatlere kadar ücretsiz çay ikramı harikaydı. Eğer bu tarz bahar tarihlerini seçerseniz, içeride termal su ile dışarıda da havuz ve denizde yüzme şansınız olur. Otelin hemen önünde uzun bir yürüyüş yolu ve kum, deniz ve iskele sizi karşılıyor. Gerçekten memnun ayrıldım. Tüm Çalışanlara teşekkürler...

Oda ipucu: Termal, açık havuz ve deniz bir arada...
Konaklama tarihi: Mayıs 2023
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler tdemirel
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Adrina Hotel - Adrina Termal Health & Spa Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 26 Haziran 2023

24 Nisan 2023 tarihinde yorum yapıldı

Öncelikle Adrina Hotel çalışanlara teşekkür etmek istiyorum. Misafirlerine gösterdikleri ilgi ve güleryüz harikaydı. Otel konumu sebebiyle çok fazla artıya sahip. Yemek çeşitliliği çok fazla. Aç kalma ihtimaliniz yok. Çay saatinde o kadar çok çeşitlilik mevcut ki öğle yemeğine ihtiyaç duyulmuyor. Su ve çay konusunda hiçbir şekilde eksiklik duymadık otel çok güzel imkanlar sağlıyor. Temizlik açısından da 5 yıldızı hakediyor. Ramazan bayramında olunması ve otelin full olmasına rağmen hiçbir konuda bir eksiklik yoktu. Emekleri için Adrina Hotele teşekkür ediyoruz. Her sene mutlaka ziyaret edeceğimiz bir yer olacak. Harika tatil için tekrardan teşekkürler.

Konaklama tarihi: Nisan 2023
Teşekkürler Bugse T

20 Kasım 2022 tarihinde yorum yapıldı

Bugün ayrıldım müdavimi olarak arada ailece gidiyoruz. Ahçı değişmiş anne kuraniyesinden anladım çok iyi yapardı değişmemeliydi lezzetlerini aradım. Onun dışında hep memnun ayrıldım. Temizlik çok iyi konumu da iyi ilgi alaka çok iyi 3213 numalalı olada konakadım çok rahat ettim dış havuz biraz daha ısıtılmalı malum kasım ayı çok severek gidiyorum devamı gelecektir. Emeği gecen her istediğimizi anında yerine getirmeye çalışan tüm personele teşekkür ediyorum.

Konaklama tarihi: Kasım 2022
Teşekkürler Ebru s
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Adrina Hotel - Adrina Termal Health & Spa Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 Aralık 2022

30 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı

3 gün 2 gece sürede ve çevre mekanlarda yemek yiyerek konakladık. Otelin kahvaltısı fena değildi, akşam yemeklerini dışarıda yedik. Havuzu kullanmadık, her kültürden insan vardı havuzda, deniz manzarası güzeldi, temizlik hizmetleri iyiydi.

Konaklama tarihi: Ağustos 2022
Teşekkürler seckinws
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Adrina Hotel - Adrina Termal Health & Spa Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 11 Eylül 2022

Sayın Yıldırım,

Adrina Termal Health & Spa Hotel e göstermiş olduğunuz yakın ilgiye çok teşekkür eder, sizleri otelimizde tekrar görmekten büyük mutluluk duyacağımızı öncelikle belirtmek isteriz.

Tesisimizi puanlayarak sizlere daha iyi ve kaliteli hizmet sunabilmemiz adına yapmış olduğunuz katkıdan dolayı saygılarımızı ve şükranlarımızı sunar sizleri en yakın zamanda tekrar misafirimiz olarak ağırlamayı temenni ederiz.