Kumsal1606
Ankara, Türkiye

Konforlu, rahat otel

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 31 Ağu 2024mobil cihaz aracılığıyla
Parmos Otel’de 4 gün konakladık ve gerçekten herşeyinden çok memnun kaldık.
Odalar çok rahat, temiz ve konforlu.
Yemekler gerçekten çok lezzetliydi. Kahvaltısı çok güzeldi.
Tüm personel yardımsever ve cana yakındı.
Otelin içinde hem çocuklar hem de yetişkinler için herşey düşünülmüş. Yeşil alanları çok güzeldi.
Herşeyiyle pırıl pırıl, tertemiz, kompakt bir butik otel.
Gelmeyi düşünenlere tavsiye ederim.
Sevgili Hüseyin Bey ve eşi Nilüfer Hanım’a ve tüm otel personeline çok teşekkür ederiz.

We stayed at Parmos Hotel for 4 days and we were really pleased with everything.
The rooms were very comfortable, clean and cozy.
The food was really delicious. The breakfast was very nice.
All the staff were helpful and friendly.
Everything was considered for both children and adults in the hotel. The green areas were very nice.
A boutique hotel that is spotless, clean and compact.
I recommend it to those who are thinking of coming.
We would like to thank Dear Hüseyin Bey and his wife Nilüfer Hanım and all the hotel staff.
    Parmos Boutique Otel noktasına 0.5 km mesafede
    Parmos Boutique Otel noktasına 6.2 km mesafede
    Parmos Boutique Otel noktasına 9.9 km mesafede
    Parmos Boutique Otel noktasına 10.5 km mesafede
    Parmos Boutique Otel noktasına 9.7 km mesafede
    Belkıs bölgesindeki diğer otellere bakın
    1-6/13 yorum
    28 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Butik otel konseptinde lokasyonu güzel, yeni bir işletme olduğu için odalar deforme değil. Banyo küçük.
    Havuz güzel, deniz sığ ve cok yosunlu. Personel cok aktif değil, servisler yavaş. Oda temizliği yeterli yapılmamıştı. Restoran fiyatına göre yeterli değildi, menüde olmayan ürünler guncellenmemisti. Sivrisinek oldukça fazla. Deniz tatili odaklı iseniz mutlu etmeyebilir.

Oda ipucu: Otopark mevcut, odalar denize ve havuza yakın
    Teşekkürler nagihan a
    22 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel cok temizdi. 2 senedir acık olmasına rağmen otel duzenini kurmuş; bizlere aksaklık yansıtmadan guzel bir tatil gecirmemize imkan tanidi. Tek eksi tarafi kabinin cok uzakta olmasi:( onun disinda oda temizligi, restoran ve deniz kismi hersey guzeldi. Sakinligi de cok keyifliydi. Yiyecekler kaliteliydi. Ozellikle nesil ve sude’nin servis hizi ve yardimci oluslari harikaydi.

Oda ipucu: Deniz ayakkabisi ile gelinmeli
    Teşekkürler Ozge S
    16 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Rahmetli Vehbi Koç un yazları tatile gittiği ve dinlendiği yer olduğu için Erdek i ve Kapıdağı yarım adasını keşfetmek istedim ve Parmos Otel seyahatimize renk ve değer kattı çünkü eşsiz bir koya sahip, otelin hemen hemen her yerinden deniz görülebiliyor ve odaların konforu ve dekorasyonu çok konforlu ve estetik olup insanı dinlendiriyor. Deniz altı snorkelle veya dalarak keşfetmeye değer çünkü deniz altı bitki örtüsü, yosunlar ve pina lar eşsiz.. Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği menüsü zengin olup deniz ürünleri çok taze; sütte balık, jumbo karides ve tarak söğüşü mutlaka deneyin. Et leri de çok lezzetli olup Gönen den getiriyorlar mış bir de Et Usta da yetişen ustalar pişiriyor muş(aynı gruba bağlı restaurant zinciri) :) Havuza girince deniz suyu ile beslendiğini gördüm ve şaşırdım. Diğer şaşırtıcı hizmet te tekne turu, kanoyla gezinti.. Tekne turu ile veya ATV ile mutlaka Kapıdağı yarım adasını veya etrafını gezerek Kirazlı manastırını ve Hadrian Temple ını görmenizi tavsiyed ederim..

Oda ipucu: Denizin altını ve pina ları snorkel veya dalarak görün, deniz kenarındaki fitness alanında bisiklete binin, sütte balık ı mutlaka deneyin
    • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti

emeğine
    sağlık.

Teşekkürler OZDEMİR G
    6 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

2 arkadaş 4 çocuk konakladık. Odalarımızı giriş kat seçtik, hepsi havuzu görüyordu, oda ile havuz-deniz mesafesi o kadar kısaydı ki biz bahçemizde çay içerken çocukları havuzda görüyor sesini duyuyorduk. Çocuklu tatil için çok iyiydi

Oda ipucu: Havuz deniz suyu olduğu için mikrop kapmalarından endişelenmedik, tuz oranı göz yakmayan seviyede, havuz sıcaklığı harikaydı
    Teşekkürler betulm_12