Nar Konak çok sevimli ve mükemmel bir butik otel.
Tesisin durumu ve dekorasyon: Tek kelimeyle mükemmel! Her şey yeni ve tertemiz. Ayrıca gerek taş konak olsun gerek bahçesi olsun dekorasyon antik kent konseptinde. Her detay özenle hazırlanmış ve seçilmiş.
Kahvaltı: Bu kısma ayrı başlık açmamak mümkün değil. Son zamanlarda ne 5 yıldızlı otellerde ne de başka bir yerde bir kahvaltıdan bu kadar keyif aldığımı hatırlamıyorum! Ev yapımı 5 çeşit reçelin yanında domatesi de salatalığı da gerçek tatlarıyla bulabilirsiniz ve daha birçok sayamadığım kahvaltılık. Ayrıca belirtmek gerekirse reçeller çok özel, özellikle dulce de leche(süt reçeli) aklınızı başınızdan alabilir. Tabii tüm bunların yanında kahvaltıyı tamamen sessiz ve doğa manzaralı bir ortamda yapınca bu keyfi kelimelerle tarif etmek bir hayli zorlaşıyor.
Bahçe: Otelin bahçesinde ayrı ayrı konumlandırılmış oturup vakit geçirebilecek çok güzel kısımlar var. Kışın ya da baharda rüzgarlı/soğuk havalara göre bile düşünülmüş çok tatlı alanları mevcut. Denizin soğuk olduğu zamanlarda bile sadece kafa dinlemek için gelip bu alanlarda harika vakit geçirilebilir.
Odalar: Çok temiz ve güzel, yazın klima olması büyük avantaj.
Lokasyon: otoparkı olması Çok kolaylık sağlıyor. Antik kent içinde olabilecek en güzel konumlardan bir tanesinde. Bahçesinden gün batımı keyifle izlenebiliyor. Kadırga koyu ve antik liman çok çok yakın. Onun dışında batısında ve doğusunda da 10-15dk mesafede çok güzel koylara ulaşılabiliyor.
Bu listeyi uzatsam uzatırım ancak gidip tecrübe etmek en güzeli.
Ancak en önemli nokta şu ki otelin işletmecileri Gizem ve Juan mükemmeller. Yukarıda saydığım ve sayamadığım her şeyin mimarı bu iki güzel insan. Otelin her yerinde onların el işçiliği bulunuyor ve gerek tavsiyeleriyle gerek sohbetleriyle, misafirpervelikleriyle, sıcakkanlılıklarıyla tatil boyunca sizi evinizde hissettiriyorlar. Sizleri tanıdığımıza çok memnun olduk. Arkamızdan döktüğünüz su gibi çabucak bir sonraki ziyaretimizde görüşmek üzere!!