hamze333
Nazareth, İsrail

Good hotel

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 26 May 2022mobil cihaz aracılığıyla
Mükemmel muamele ve mükemmel personel Mekan mobilya sergilerine çok ama çok yakın ve bu sergileri görmek için mükemmel bir yer.

معاملة ممتازة وطاقم ممتاز .المكان قريب جدا جدا من معارض الاثاث ومكانه ممتاز من اجل مشاهدة هذه المعارض.

It is possible to get rid of clutter you need.
Konaklama tarihi: Mayıs 2022
Yanıtlanma zamanı: 21 May 2024
Merhaba
Morrian Hotel olarak değerlendirmeniz için teşekkür ederiz. Böyle bir sorunla karşılaştığınız için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Yorumunuzu dikkate alacak ve kusurlarımızı gidermek için çabalayacağız. Tekrar görüşebilmek dileğiyle iyi günler dileriz.
Morrian Hotel noktasına 6.7 km mesafede
    Morrian Hotel noktasına 25.4 km mesafede
    Morrian Hotel noktasına 25.6 km mesafede
    Morrian Hotel noktasına 26.7 km mesafede
    Morrian Hotel noktasına 26.7 km mesafede
    İnegöl bölgesindeki diğer otellere bakın
    4-9/75 yorum
    19 Aralık 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Hayatınızda gidebileceğiniz en berbat otellerden biridir. Olmayan sabah kahvaltısı için para alındı. Otel Covid 19 koşullarına dahi uygun değildir. Spası iğrençtir. Covid kapsamında duş almanızı söylüyorlar ama maske takmaktan aciz bir otel yönetimi! Spanın başında ben sadece spayı işletiyorum deyip yağ gibi üste çıkmaya çalışıyor. Spadaki masörler masaj yapmayı bilmiyorlar ve 50 dklık aldığınız masajı 30 dkda bitiriyorlar. Vücudumun bir çok yerini morarttılar! Ayrıca masaj yaptırırken başka insanlarında şahsınıza ait odaya dalmasıda an meselesidir. Spa pislikten geçilmiyor. Leş gibi rutubet kokuyor. Güvenliği olmayan ve herkesin çıplak gezdiği hiç bir kalitesi olmayan otel! Sadece oteli eşyalarla süslemekle malesef otel otel olarak kalmıyor. Öncelikle çalışanlarınızın terbiyeye ihtiyacı var. Özellikle spa bölümündeki terbiyesiz yabancı çalışanlarınızın. Okadar mutsuzlarki yüzlerinden okunmaktadır! Hayatımda ilk ve son gelişim olacak. Teşekkürler morrian hotel !

Oda ipucu: İğrenç bir otel kesinlikle gelmeyin! Sakın otelin çekilen fotoğraflarına inanmayın!
    Konaklama tarihi: Aralık 2021
    1  Teşekkürler birsendolmaci
    Guest Services / Front Office MORRİAN HOTEL - Morrian Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 21 Mayıs 2024

23 Şubat 2021 tarihinde yorum yapıldı

Otele gireli tam 1 saat oldu suit oda olmasına rağmen 1 saattir oda buz gibi klimalar çalışmıyor.Resepsiyonu aramak için odadaki telefon çalışmıyor cep telefonu ile resepsiyonu arıyorum sözde aşağıdan açtıklarını söylüyorlar ama lütfedip odaya çıkmıyorlar ya kardeşim oda ısınmıyor diye yarım saat sonra tekrar aradığımda birini gönderiyoruz bakmaya diyorlar 15 dk geçiyor gelen giden yok ben indim resepsiyona odaya gönderecekleri kişi orada efendim şimdi gonderiyorduk.Gelen arkadaş yapacak birşeylerin olmadığını odaların hepsinin bu şekilde olduğunu söyledi ne güzel dimi bu oteli seçeceğiniz zaman oncesinde bunlarında dikkate alarak ekstra battaniye alırsınız artık

Konaklama tarihi: Şubat 2021
    1  Teşekkürler 364nurie

16 Şubat 2020 tarihinde yorum yapıldı

Güler yüzle karşılanmak buna denir cok iyi ve hoş biyer güzel aile ile gidilecek vakit gecilecek Bi ortam tekrar gitmeyi bile düşünüyorum ailecek cok mutlu kaldık hafta sonu ufak kacaklar yapabiliriz.

Konaklama tarihi: Eylül 2019
    Teşekkürler umith2020

Merhaba
    Morrian Hotel olarak değerlendirmeniz için teşekkür ederiz. Hizmetimizden memnun kaldığınıza sevindik, tekrar görüşebilmek dileğiyle iyi günler dileriz

16 Şubat 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Çok güzel yer çok güzel manzarasi var herkeze tavsiye ederim macera tutkunu olan yeni yerler gezmek işteyen herkeze tavsiye ederim otel çok iyi hizmet çok iyi çalışanlar çok iyi yemekler çok iyi tavsiye ederim

Konaklama tarihi: Şubat 2020
    Teşekkürler Yasarcinar08

9 Şubat 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Zaman zaman is için gittiğim bir otel ..Otelde karşılama, yemek ve diğer hizmetlerden memnun kalmama rağmen, odaların ısınması, sauna ve hamam için aynı memnuniyetimi ifade edemem...Bahse konu memnuniyetsizliğinmi birinci defa şifahen iletememe rağmen, ikinci defa ocak ayı içinde yine aynı sorunun devam ettiğini gördüm..Umarım bu sorun en kısa süre için de çözülür..

Konaklama tarihi: Ocak 2020
    2  Teşekkürler sgul2323