Ramada Resort Kazdagları'nda keyifli bir üç gün geçirdik. Ramada Kaz dağları konum olarak Edremit Güre'de bulunuyor. Otel termal ve spa oteli olarak konumlandırılmış. Otelde kalırken deniz ve güneşten yararlanmak isterseniz Altınoluk, Akçay ve Ayvalık gibi yakın yazlık lokasyonlar bulunuyor. Biz termal suyun ve spanın tadını çıkarmayı tercih ettik. Otelin kapalı büyük termal havuzunda uzun zaman geçirdik bunun dışında otelin bahçesinde büyük bir havuz daha bulunuyor. Bu havuz termal olarak değerlendirilmemiş. Termal suyun kükürt oranı fazla cildiniz bir anda bembeyaz oluyor. Spasında buhar banyosu, sauna, tuz odası ve hamam odaları bulunuyor. Ben spa olanaklarının hepsini deneyimledim ve güzel bir rahatlama ve yenilenme hissettim. Ramada Kaz dağları yarım pansiyon olarak hizmet vermekte. Açık büfe sabah kahvaltısı 7:30 açık büfe akşam yemeği de 19:00 da başlamakta. Ben mutfak lezzetlerini çok beğendim. Ayrıca çalışanlar güler yüzlü ve çözüm odaklı. Sonuç olarak bu güzel deneyim için @Ramada Resort Kazdağları'na teşekkür ederim.