Uysal G

Harika bir deneyimdi

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 25 Haz 2024
Kazdaglarının eteklerinde inanılmaz bir manzaraya sahip termal ve ailenizle güvenle konaklayabileceginiz bir otel odaları çok geniş bir felaket guleryuzlu personellerin kesinlikle tatilinizi doya doya geçirebileceğiniz güzel bir tesis
Konaklama tarihi: Mayıs 2024
    Ramada Resort By Wyndham Kazdaglari Thermal And Spa noktasına 1.2 km mesafede
    Wyndham Rewards Üyeliği Ücretsiz
    Ramada Resort By Wyndham Kazdaglari Thermal And Spa noktasına 2.6 km mesafede
    Ramada Resort By Wyndham Kazdaglari Thermal And Spa noktasına 1.0 km mesafede
    Güre bölgesindeki diğer otellere bakın
    8-13/882 yorum
    25 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Alp dağlarından sonra oksijen seviyesinin en yüksek olduğu kazdaglarinin eteklerinde ailenizle şehir gürültüsünden uzak yeşil anahtar sahibi inanılmaz bir yer muhakkak her insanın ziyaret etmesi gereken bir otel güleryuzlu hizmeti enfes yemekleri doğal termal suyu ise cabası.. ☘

• Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
    Teşekkürler meri_k535
    23 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Tüm ekip harika. Otel çok temiz yemekler çok lezzetli. Odalar da gayet kullanışlı. Servis personeli hızlı ve pratikti ne istediysek hemen geldi. Büfe çok cesitliydi tüm yemekler lezzetliydi. Eşimle harika zaman geçirdik teşekkür ediyoruz. En kısa zamanda tekrar geleceğiz.

Teşekkürler Sedat B
    23 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Huzuru ve oksijeni hissetmek icin mukemmel tercih aile olarak cok keyifli vakit gecirdik. Tesis cok kaliteli,yemekler lezzetliydi. Lokasyon harika şelalere yakin gideceklere tavsiyemdir. Seneyede insallah buraya gelmeyi dusunuyoruz. Cocuklarimiz icin cok fazla aktivite vardi burdan hepimiz cok mutlu ayrildik.

Teşekkürler Hazal G
    29 Nisan 2024 tarihinde yorum yapıldı

İstanbul’dan kızkıza 3 gece 4 günlük bir kaçış yaptık ve o kadar güzeldi ki herşey doyamadan geri döndük. Öncelikle belirtmeliyim ki yemekler çok çok iyiydi. Açık büfeden memnun kalkmak zordur, biz çok memnun kaldık. Çalışanlar hem çok güleryüzlü hem de çok yardımcıydılar. Masaj hizmeti aldık ondan da memnun kaldık. Bizim için sorunsuz bir tatildi. Doğa ve ortam zaten o kadar ferahlatıcı ki otelden aldığımız hizmetten de memnun kalınca bizim için unutulmaz bir tatil oldu, arada kaçacağımız bir durak olacak🙌

Konaklama tarihi: Mart 2024
    Teşekkürler Zeynep E
    28 Nisan 2024 tarihinde yorum yapıldı

3 gece 4 gün kız kıza tam bir dinlence yaptık. Ortam okadar huzurlu, havası okadar temiz ki otel çalışanlarının da güleryüzlü hizmetiyle hiç dönmek istemeden döndük. Yemekler, özellikle etleri muhteşem. Bir yaprak sarma yedik annem yapsa bukadar iyi olabilirdi🥰 Hamam, masaj her şey çok güzeldi. İstanbul da yaşayan biri olarak tamamen dinlenerek ve huzurla döndüm. Çok teşekkür ederiz❣️

Oda ipucu: Oldukça sakin ve huzurlu bir ortam. Hava muhteşem. Personel güler yüzlü ve ilgili. Kafa dinlemek, huzur ve sakinlik için mükemmel
    Konaklama tarihi: Nisan 2024
    • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti