Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Okullar kapanınca tesiste konakladık. Güzel bir tatil deneyimi oldu. Tesiste bir çok imkan bulunuyor. Termal, spor salonu, havuz ve diğer imkanlardan faydalanma imkanımız oldu. Personel hemen her konuda yardımcı olmak için çaba sarf ediyor. Teşekkür ederim.
Konaklama tarihi: Haziran 2024
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
İyi ki gelmişiz dediğim bir tatil oldu burası çok güzel havuzu denizi havası doğası harika her sabah sahilde yürüyüşe çıkıyorum henüz muhteşem otelden bahsedersen de ben bir eksiğini göremedim oldukça büyük ve lüks bir otel her imkan var
Hizmet
Nehir A adlı kullanıcıdan Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları hakkında bilgi alın
Teşekkürler Nehir A
resmen huzur dolu burası hep gelmek istiyorum hiç gitmek istemiyorum otele adım addığım andan itibaren içime huzur doluyor harika vakit geçiriyorum animasyon harika yemekler çeşit çeşit harika bir restorantı var spası da çok iyi harika masörleri var
Hizmet
nehirm702 adlı kullanıcıdan Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları hakkında bilgi alın
Teşekkürler nehirm702
Arkadaşımın ailesinin burada yeri vardı arkadaşımla beraber ilk defa geldim çok güzel büyük bir otel Antalya bodrumdaki otellerle kapışır resmen 5 yıldızlı bir otel her türlü etkinlik yapılıyor harika bir ortam var çok hoşuma gitti ailemi ikna edip tekrar gelmek istiyorum
Hizmet
Tuğçe n adlı kullanıcıdan Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları hakkında bilgi alın
Teşekkürler Tuğçe n
Çevresi doğası ayrı güzel ama özellikle çalisanlar ayrı ilgili çok iyiler heryer tertemiz öte çok kaygilanarak gelmiştim ama çok eğlendim ve çok sevdim geceleri etkinlikler oluyor çok güzel eğlenceli geçiyor otelde çok fazla aktivite fırsatı var
Hizmet
Halil A adlı kullanıcıdan Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları hakkında bilgi alın
Teşekkürler Halil A
İyi oldu buraya geldiğimiz çok keyifli bir tatil oldu huzurlu dinlendirici bir otel daha önceden gittiğim otelle gibi değil çok samimi bir ortam var çalışanlar çok iyi insanlar müşteri portföyü çok kaliteli insanlar burada huzur içerisinde tatil yapıyor
Hizmet
Global56143406867 adlı kullanıcıdan Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları hakkında bilgi alın
Teşekkürler Global56143406867