Denizh B
İzmir, Türkiye

Huzur

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 30 Haz 2023
Doğa otelleri arasında en iyisi 2 gece kaldım çok güzeldi terasınızda oturup kuş seslerini ve şelalenin sesini dinleyerek kahvenizi içebilirsiniz huzurlu sakin güzel yeşilin her tonu olan bir yer ....
Konaklama tarihi: Haziran 2023
Selale Stone House Boutique Hotel noktasına 8.6 km mesafede
Güzel bir destinasyonda kaliteli bir işletme
Selale Stone House Boutique Hotel noktasına 8.9 km mesafede
    Selale Stone House Boutique Hotel noktasına 18.1 km mesafede
    Selale Stone House Boutique Hotel noktasına 19.9 km mesafede
    Selale Stone House Boutique Hotel noktasına 25.1 km mesafede
    Selale Stone House Boutique Hotel noktasına 22.6 km mesafede
    Nebiler bölgesindeki diğer otellere bakın
    1-6/8 yorum
    18 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

otel. Odalarin onunde balkon ve hamaklarda oturup selale sesi ile kafa dinleyebilirsiniz. Viski (golden retriever) ve kankasi kedi otelin maskotlari (kecileri saymiyorum😊) sahipleri de guleryuzlu ve samimi insanlar. Memnun kaldik, oneririz

Konaklama tarihi: Ağustos 2022
    Teşekkürler Zeynep D
    24 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Doğa ile iç içe güzel bir konumda. Dikili merkezine 16 km uzaklıkta ve yolu biraz kötü. Kalınan yer çok güzel ancak günlük oda hizmeti yok. Havluyu bile istersek yeniliyorlar. İşletme anlayışı düzelirse daha iyi olur. Şelaleye yakın ve kesinlikle yüzün.

Konaklama tarihi: Temmuz 2022
    Teşekkürler murat g
    27 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Fiyatı bir çok yere göre uygun. 4 gece kaldık. Günlük 500 lira kahvaltı dahil fiyatı. Doğa içinde çok huzurlu güzel bir yer. Biz çok rahat ettik; memnun kaldık. Temizlik açısından da gayet düzgün bir yer...............................

Konaklama tarihi: Ağustos 2021
    Teşekkürler Özlem D
    1 Haziran 2021 tarihinde yorum yapıldı

pandemi koşullarında keyifli ve güzeldi çeşitli yourmlar gördük korkarak gittik fakat tam tersi mangal yakmak yasak ve sizi rahatsız eden kimse yok . şelalede yüzmek biraz zor olsada orada termosunuzu çayınızı akın ve doğa yürüşü yapın şelale boyu mutlaka yürüyün çok tuaf hissetirecektir . şehir hayatından kopmuş ve bağımsız bir yürüyüş hissi kalabalıktan uzak. taş evlerde uyumak ise harika . yanına bolca içecek alın balkonda oturup su sesini dınleyebileceksiniz.

Oda ipucu: odların hepsi aynı sırada ama hamaklar keşke ön kısımda olsa. tavsiyem bir pike alın yanınıza serin bir havası var
    Konaklama tarihi: Mayıs 2021
    Teşekkürler HeZUKARMN
    4 Eylül 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

kahvaltı dahil gecelik 500 lira. Oda temiz, iyi duş ve yataktı. Bilgi çok kötü. Ne ve nerede olduğuna dair broşür yok. Buzdolabında ücretsiz içecekler? Her halükarda, onlara ödeme yapmadık. Erişim yolu çok dik ve başka bir yoldan çıkabileceğiniz söylenmemiş. Çok tehlikeliydi. Kahvaltı basit ve yumurtalar yeşil ve taze ekmek yoktu. Yakınlarda başka bir restoran yok, bu yüzden orada yemek zorunda. Her şey tehlikeli ve kirli. Örneğin yanmış kuzu pirzolası. Doğada hala karanlıkta uyumak isterken, bütün gece odada büyük lambalar. Bir gece için güzel, ama kesinlikle daha fazla değil ve aynı zamanda aldığınız şey için çok pahalı.

Konaklama tarihi: Eylül 2020
    Teşekkürler 332jetw