Meltem A
Kopenhag, Danimarka

Huzur , sessizlik , spor olanakları

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 22 Tem 2024mobil cihaz aracılığıyla
Şahane bir ortam , huzur , sessizlik iyi bir tatil için ne gerekiyorsa var ve ayrıca spor olanaklarının olmasına çok iyi. Üstelik işinde profesyonel bir Esra hoca var ki sayesinde her gün pilates yapma şansımız oldu
. Tatilin olmazsa olmazı bence spor olanakları , mutlaka değerlendirin
Konaklama tarihi: Haziran 2024
Yanıtlanma zamanı: 22 Tem 2024
Sayın 387meltema
Zaman ayırıp değerli görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Tüm görüşlerinizi ilgili departmanlara ileteceğimizden emin olun. Hapimag standartlarını koruyup geliştirmek için misafirlerimizin yorumlarını önemsediğimizi bilmenizi isteriz. Sizler tekrar ağırlamaktan memnuniyet duyarız.
Hapimag Sea Garden Resort, Bodrum noktasına 4.1 km mesafede
Hapimag Sea Garden Resort, Bodrum noktasına 11.5 km mesafede
Hapimag Sea Garden Resort, Bodrum noktasına 10.8 km mesafede
Hapimag Sea Garden Resort, Bodrum noktasına 10.7 km mesafede
Hapimag Sea Garden Resort, Bodrum noktasına 11.1 km mesafede
Yalı bölgesindeki diğer otellere bakın
Yorumlar (1.969)
1.969 sonuç
1.151
1.151
16-21/1.969 yorum
21 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Mimarisi işe doğaya uyumlu ,iyi eğitimli ve güleryüzlü çalışanları ile çok keyif alacağınız bir yer .
Tertemiz ,yemekler iyi ,deniz çok iyi çok memnun kaldım.Tatlı büfesinde süt tatlıları çok azdı.Şef garsona süt tatlısı yok hep şerbetli veya hamurlu tatlılar dedim. Hemen 2 adet güveçte sütlaç mutfaktan getirdiler .Sonraki akşamlar koca vir tencere sütlaç koydular.Bu hareket beni çok mutlu etti,Eğlence mekanı mini Bodrum da çok keyifli akşamlar geçirdik.Efes bandosu performamsı muhteşemdi .Şimdiye kadar geçirdiğim en güzel tatillerden biri diyebilirim.Vale hizmeti size gönderilen linke tıklayınca yarım saat sonra araç kapıda hazır sizi bekliyor.Bir tatilden daha ne beklenir.

Teşekkürler Omer faruk T
Guest Services / Front Office Sea Garden - Hapimag Sea Garden Resort, Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 22 Temmuz 2024

Sayın Omer Faruk T.

19 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Hapimag Bodrumda çok konforlu bir tesiste harika bir doğa ve deniz tatili geçirebilirsiniz. Biz ayrıca su sporlarından çok keyif aldık. Mehmet Hoca’ya, Ömer hocaya ve Coşkun beye ayrıca teşekkürlerimizi iletiriz. Her yönüyle çok keyifli bir tatildi, sayelerinde daha güzel oldu😊

1  Teşekkürler mujdeemiroglu

Sayın mujdeemiroglu

18 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Cok hos temiz bir otel. Yemek cesitleri, lezzeti cok iyidi. Manzarasida cok hos. Denizi cok güzel. Iscilerin hepsi cok yardimci oldu. Cemalettin beye ayri tessekkür ederiz :)
Tüm iscilere tessekkür ederiz!!!
Cok begendik, tekrar gelmeyi düsünüyoruz.

Teşekkürler Sel B
Guest Services / Front Office Sea Garden - Hapimag Sea Garden Resort, Bodrum, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 20 Temmuz 2024

Sayın selb584

16 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Çocuğumuz 2 yaşına girdikten sonra gelmeye başladık 3. Gelişimiz.

Üç yıldır sevgili Sadiye kızımızla ilgileniyor ve tüm gün okadar sevgi dolu bir ortam sunuyorlar ki bize havuz, deniz ve güzel manzaranın keyfini sürmek kalıyor.

Bu yıl bir de Cemre abla girdi hayatımıza. İkisine de sonsuz teşekkürler. Daha ayrılamadan önümüzdeki yıl için pazarlıklar başladı kızımızla🥰

Oda ipucu: Yemekler harika çalışanlar çok analyışlı ve sevgi dolu. Çocuğunuzla huzurla gidebileceğiniz bir mekan
Teşekkürler Meltem Ç

Sayın Meltem Ç

16 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Karşılamadan, çıkış yaptığımız zamana kadarki tüm deneyimimizden son derece memnun kaldık. Çok iyi organize olmuş bir ekiple hizmet veriliyor. Otel tüm hizmetleriyle ve personeliyle dört dörtlüktü. Her şey çok güzeldi. Yemekler oldukça lezzetliydi. Yapılacak oldukça aktivite mevcut. Animasyon ekibinden Emirhan'a ayrıca teşekkür ediyorum bize çok eğlenceli aktiviteler sundu. Kendisine ve tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum.

Konaklama tarihi: Mayıs 2024
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti