Guray S

Kalınabilir

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 17 Eyl 2023mobil cihaz aracılığıyla
İş icin geldiğim ilçede bir gece konakladım. Bence odalar güzel, temiz, görevliler güler yüzlü. Fiyat performans bakımından iyi bir otel. Beklentiye gore memnuniyeti degisir ama Ben memnun ayrılıyorum. Bu bölgeye her geldiğimde uğrayacağım
Konaklama tarihi: Ekim 2022
Kaynesia Hotel Spa & Wellness noktasına 33.6 km mesafede
Kaynesia Hotel Spa & Wellness noktasına 32.7 km mesafede
Kaynesia Hotel Spa & Wellness noktasına 34.5 km mesafede
Kaynesia Hotel Spa & Wellness noktasına 35.1 km mesafede
Avşar bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/35 yorum
23 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı

Tatil yolu üzerinde bir gece konakladığımız otel. Oda konusunda beklentiniz yüksek değilse uyunabilir ve sabah olabilir. Kendi kişisel bakım malzemelerinizi (şampuan, sabun, havlu vs.) kesinlikle yanınıza almalısınız. Sabah olduğunda kahvaltı için restoran kısmına indiğimizde aslında otelin ne kadar eksik olduğunu fark ettik. Kahvaltı adına hiç mi hiç bir şey yok. Aç çıktık otelden. Otelde sanırım sadece 3-4 personel var, terkedilmişten biraz daha hallice bir otel. Havuz kısımlarına girmediğim (güvensizlikten dolayı) için yazacaklarım bunlardan ibaret.

Konaklama tarihi: Ağustos 2022
9  Teşekkürler hullengec
1 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Fiyatına gore güzel bir otel. Banyo temiz değildi onun haricinde fiyatina göre standartın üstünde.
Aqua park, kapali havuz ve acik havuzu var. Pandemi sebebiyle kahvaltılar tabakta masalara servis ediliyor.
Hijyen 5/4
Kahvaltı 5/3
Aktiviteler 5/5
Fiyat 5/5
Personel 5/5

Konaklama tarihi: Ağustos 2020
Teşekkürler akgunofficial
23 Mart 2020 tarihinde yorum yapıldı

Yonetimi, hizmet anlayisi, musteri memnuniyeti üst seviyede olan ender otellerden.Dinlenmek için kalabilir veya iş için Manisa da bulunuyorsanız ?Tercih edebileceğiniz bir hotel.Hiç başka hotel aramanıza gerek yok.

Konaklama tarihi: Temmuz 2019
Teşekkürler dilek755
1 Şubat 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel her türden müşteriye açık bir otel ama aile için uygun olmayabilir. Havuz ve wellness hizmetleri alanları temiz güzel. Fakat akşamları ailenizle eğlenmek istiyorsanız davullu zurnalı gece saatlerine kadar eğlence var. Tabii bizim gibi çoluk çocuk uyumak istiyorsanız lobby den gelen ses 3. Katta bile olsa otelin dizaynı ve boşluktan dolayı aynen gelmektedir. Bir daha tercih eder miyim günü birlik belki ama kalmak özellikle ailemle birlikte asla tercih etmem. Şu an saat 12 ve oteldeyim zurna sesleri ile karışık davullu şarkılar kulağımda çınlıyor. Güler misin ağlar mısın

Konaklama tarihi: Ocak 2020
Teşekkürler mk_alp
23 Kasım 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Değişen yönetimi iç ferahlığı odaların temizliği ve aile olarak kaldığımızda personel ilgisi çok iyi sosyal tesisleride kullanılabilirliği beğendik..Mini futbol sahası ve tenis kortlarını beğendik..teşekkür ederiz

Konaklama tarihi: Kasım 2019
Teşekkürler patiksiz