Kusadasinin eski ve iyi bilinen otellerinden birisinin işletmesi değişmiş, renove edilmiş. Kadınlar denizi bolgesinde; önü halk plajı olan, denize 2 dakika yürüme mesafesinde. Deniz temiz, sığ ve kumlu idi. Otel son derece hareketli ve keyifli bir bölgede. Bahçede otoparkı var. Odalar mütevazi ama islevsel; kettle ve çay kahve, safebox, WiFi gibi temel şeyler tıkır tıkır çalışıyor.
Şansıma, konakladığım haziran ayının başında otel henüz açılmış ve sezona hazırlanıyordu; sakin ve keyifli idi. Konuk sayısı arttığında nasıl olur bilmiyorum.
Tüm bu özellikleri beş yıldıza taşıyan en önemli şey Deniz Hanım başta olmak üzere personelin ilgisi ve işleri kolaylaştıran tutumlarıydi. Bir iki personelin o otel icin hiç uygun olmayan tutumlarını da gördüm maalesef; umarım hızla değişirler
Gece çay ikramları basit ama şık adımlardı.
Otel hem hareketli bir bölgede hem de merkeze dolmuş ya da taksiyle 5-10 dakika mesafedeydi. (Bu arada yabancı turistlerin taksi şoförlerinin tutturabildigi ücreti istemesinden şikayetçi olduğunu duydum ama benim bindiğim taksilerde herkes nazikti ve fiyatlar çok uygundu. Otogar otel arası 75 TL idi ornegin)
Tekrar geldiğimde kalmak isteyeceğim bir otel. Umarım bu güzel işletme sistemi kalabalık sezonda da korunabilir.