Dörtyol gibi küçük, az gelişmiş bir ilçe için gerçekten vizyonlu bir şekilde inşa edilmiş bir otel. İş seyahatlerim sebebiyle burada 5-6 kez her biri en az 1 hafta olmak üzere konakladım. Açık büfe kahvaltı süper olmasa da göz dolduruyor ve beklentilerinizi oldukça karşılıyor. Yeni bir otel anladığım kadarıyla, bu iç mimarisinden de hissediliyor. Odalar ve banyo zevkli dekore edilmiş, her ihtiyacınıza cevap verir nitelikte. İhtiyaç duymanız halinde odaya ütü ve ütü masası sağlanıyor. Her konakladığımda tekrar tekrar deneyimlediğim; restorandaki/resepsiyondaki tüm çalışanların oldukça güler yüzlü ve yardımsever olduğuydu. Geç saatlere kadar çalıştığımız için en çok vakit geçirdiğimiz kısım restoran kısmıydı ve hiç bir siparişimizde geç gelme/yanlış gelme vs. gibi sıkıntılar yaşamadık. Restoran şefi kesinlikle yaptığı işin hakkını veriyor, burada yediğim her yemek beni hep mutlulukla doyurdu. Dörtyol'daki en iyi künefeyi de yine otelde yedim. Yemeklerden ise özellikle içli köfte, adana ve çökertme konusunda oldukça başarılılar. Otelin konaklayanlar açısından tek sıkıntısı, anladığım kadarıyla civarda alternatifinin olmaması sebebiyle organizasyonlar (düğün, nişan, doğum günü, kadın günleri) için sıklıkla tercih edilmesi ve odaların restoranı çevreleyerek yükselmesinden dolayı tüm sesi odanıza alması. Ancak aldığınız hizmet bunu unutturacak kalitede. Dipnot olarak; otelin altında bulunan zincir marketten yanınıza almayı unuttuğunuz bir şey olması durumunda veya uzun konaklamalarda her ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Burası gerçekten Dörtyol'da tek. İskenderun'da da kalma alternatifimiz olmasına rağmen her defasında bu oteli tercih ettik. Teşekkürler Fourway Hotel ve Fourway çalışanları.