Ayhan Budak

Yalova da organik yaşam

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 12 Mar 2024
Bir gece de olsa, huzuru ve sakinliği arayan, doğayı seven, konum itibarı ile oldukça elverişli yerde olan Vela Verde Hotel Çalışanları ile, verdikleri hizmet, huzuru ve memnuniyeti ile iyiki gelmişim dedirten otel konumunda, özellikle Büro müdürü Ufuk bey, sorumlu Müdür, Gizem hanıma ayrıca teşekkürlerimizi iletiriz.
Umarım tekrar görüşürüz.
Oda servisi
Hotel Vela Verde noktasına 6.8 km mesafede
Hotel Vela Verde noktasına 6.6 km mesafede
Hotel Vela Verde noktasına 6.7 km mesafede
Soğucak bölgesindeki diğer otellere bakın
3-8/11 yorum
28 Nisan 2023 tarihinde yorum yapıldı

Çok sakin ve sesiz bir yerdi tam kafa dinlemelik aile oteli çok güzel Balayı çifti olarak memnun kaldık 3 gün kaldık ve personeli olsun mutfakta çalışanlar olsun çok güler yüzlülerdi kendi evinizde gibi hissediyorsunuz %10 üzerinden değerlendirilirse 10 verilecek yerrr’

Konaklama tarihi: Nisan 2023
Teşekkürler Beyza D
İşletme Sahibi HOTEL VELA VERDE - Hotel Vela Verde, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 7 Mayıs 2023

Sayın Misafirimiz,

Otelimizle ilgili yorum ve değerlendirmeleriniz için teşekkür ederiz. Misafir memnuniyetini en üst seviyeye taşımayı hedeflediğimiz hizmetlerimizle ilgili, siz değerli misafirlerimizin görüşlerini bilmek bizler için çok önemlidir.

Saygılarımızla...

14 Mart 2023 tarihinde yorum yapıldı

Şuana kadar kaldığım otellerden en mükemmeli Personel güler yüzlü Doğayla iç içe şehir merkezine yakın. Tam bir kafa dinleyecek bir yer kafa dinlemek isteyenler için güzel bir yer Fiyatı gayet iyi Güvenlik iyi

Konaklama tarihi: Mart 2023
Teşekkürler murat O
İşletme Sahibi HOTEL VELA VERDE - Hotel Vela Verde, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 16 Mart 2023

Sayın Misafirimiz,

Saygılarımızla...

31 Ocak 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Doğanın içinde sakinlik ve huzur isteyenler hiç düşünmeden gelsinler. Kahvaltısı harika, her yer mis gibi kokuyor...Personeller güleryüzlü ve ilgili. Benim gibi zor beğenen biri bile mutlu bir şekilde otelden ayrıldı gerisini siz düşünün... teşekkürler vela verde ailesi 👌🏻

Konaklama tarihi: Ocak 2023
Teşekkürler Serapakts
İşletme Sahibi HOTEL VELA VERDE - Hotel Vela Verde, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 31 Ocak 2023

16 Ocak 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Atmosferi, doğası, personellerin ilgi ve alakası, odaların temizliği her şeyiyle muhteşem bir konaklama deneyimi yaşadık. Kahvaltısı lezzetli ve çeşitliydi. Teşekkür ederiz. Elbet tekrar görüşeceğiz ♥️🌿

Konaklama tarihi: Ocak 2023
1  Teşekkürler meryem_mrym
İşletme Sahibi HOTEL VELA VERDE - Hotel Vela Verde, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 16 Ocak 2023

14 Kasım 2022 tarihinde yorum yapıldı

Biraz kafa dinlemek ve şehrin gürültüsü ve karmaşasından uzaklaşıp doğa ile baş başa bir iki gün gecirmek için kiz arkadaşım ile tercih ettim..yeni ve modern birctarz da dosenmis odaları ve manzarası derin bir orman vadisi seklinde cok huzurlu sessiz bir tatil gecirdik..cok memnun kaldım kahvaltisi cesitli ve lezzetli personel güleryüzlü ve samimi..kesinlikle tavsiye ederim çift olarakta ,ailece de huzurlu bir konaklama isteyen herkes tercih edebilir..Önburoya ve mutfak ve servis departmanlarına ayrıca teşekkür ediyoruz..tekrar görüşmek dileğiyle..

Konaklama tarihi: Ekim 2022
Teşekkürler ufukcng
İşletme Sahibi HOTEL VELA VERDE - Hotel Vela Verde, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 10 Ocak 2023