Gözde D

Animasyon ekibi harika...

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 4 Eyl 2023
Otel tam bir fiyat performans oteli. Personellerin hepsi guleryuzlu ve sizleri evinizde hissettirmeye calisiyorlar. Odalar temiz ve her gun temizleniyor. Sadece uyurken balkon kapilarini acik birakmayin sivrisinekler giriyor. Animasyon ekibi elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyor ve gerçekten eğlendiriyor. Ali bey, Busra hanim, Kutay bey ve Murat beye ekstra tesekkurler. Deniz suyu sıcacık ve sığ bir denizi var. Havuz çok derin değil ve çocuklu aileler için özellikle güzel bence. Snack bar da çalışanlar muhteşem. Mert beye ilgisinden dolayi ayrıca teşekkürler. Sadece yemekler daha iyi olabilir ama çeşit bol olduğundan her şekilde doyuyorsun. Tekrar tercih edeceğim otellerden biri oldu.
Konaklama tarihi: Ağustos 2023
Oda İpucu: Denizi çok sıcak ve sığ. Kum denizi var ama sol tarafta cok az çakıl var denize girerken dikkat...
The Holiday Resort Didim noktasına 7.4 km mesafede
Muazzam bir yer
    The Holiday Resort Didim noktasına 8.5 km mesafede
    The Holiday Resort Didim noktasına 8.7 km mesafede
    The Holiday Resort Didim noktasına 7.0 km mesafede
    The Holiday Resort Didim noktasına 12.3 km mesafede
    Fevzipaşa bölgesindeki diğer otellere bakın
    10-15/681 yorum
    31 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı

Otelin insanlara yaklaşımı çok güzel güler yüzlü karşılama var animasyon ekibi süper başta Albertoo ve Ali bey olmak üzere diğer arkadaşların da yaklaşımı güzel albertoo varsa her şey tamam albertoo yoksa her şey eksik Ali Bey ise tek kişilik dev kadro

Teşekkürler İhsan D
    11 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Beş yıldızdan fazla yıldızı hakeden muhteşem bi yer animasyon ekibi ali bey alfiredo öykü ve ayşe hanım resepsiyon görevliler temizlik personelleri yemekleri herşeyi çok güzel can kurtaran güvenlik görevlileri barmenler hepsi o kadar ilgili ve saygılıki uzun zaöandır böle eylenmedim çok teşskkür ederim Holiday otel ve ekibine ❤️❤️❤️❤️❤️

Oda ipucu: You will definitely come to a place where you will add to your experiences and you will not be able to give up.
    Teşekkürler Aysel A
    2 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı

Otele ikinci gelişimiz deniz ve plajı muhteşem aynı geçen yıl gibi. Oda temizliği çok güzel her gün yapılıyor.Yemekler vasat kelimenin tam anlamıyla aç kaldık gittik yemeğimizi dışarıda yedik ,yani yenmeyecek kadar kötü , köfte yapmışlar baharata boğmuşlar aceba içinde et var mı,ilk günler makarnalar güzeldi sonra onlar da yenmeyecek hale geldi, tatlılarda suylamı yapılıyor bilmiyorum ancak vasat karpuzun bile tatsızını bulmayı başarmış bir yer, kahvaltılarda geçen yıl gözleme pankek pişi olurdu bu yıl hiç yok yazık ,bu kadar güzel bir denizi olan bir otel bu kadar kötü yönetilir.verdiğim paraya bir daha asla Allah bildiği gibi yapsın .

2  Teşekkürler sinan_949
    1 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı

Yemekleri çok kötü genelde tavuk yemekleri sebze yemekleri lezzetsiz fakat köfte ve et diye verdikleri ne anlamadım odaları iyi personel iyi 3 gün zor durabildi bu otele verilen paraya yazık konum çok iyi geçmiş senelerde gitmiştik daha iyiydi fakat bu sene yemekler kötü

Konaklama tarihi: Temmuz 2023
    1  Teşekkürler Rasit K
    24 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

Otelin özellikle personelinden ve animasyon ekibinden çok memnun kaldık. Herkes bizi güler yüzle karşıladı. Otel çok temizdi. Denize sıfır olması da çok önemliydi bence. Çocuklar havuzdayken biz denize gittik. Yemek çeşitleri az olmakla birlikte damak tadınıza uygun yiyecekler bulabilirsiniz. Ben özellikle temizlikten sorumlu genel müdür Ülkü Hanım'a; animasyon ekibinden Ali, Merve, Yağmur, Büşra, Alberto(yüzüme top attığı halde), Sky Murat ve Kutay'a teşekkür ediyorum.

Konaklama tarihi: Temmuz 2023
    Teşekkürler Resort16912845462