Sinan Ö

Vasat

5 baloncuk üzerinden 2,0Yorum Zamanı: 2 Ağu 2023
Otele ikinci gelişimiz deniz ve plajı muhteşem aynı geçen yıl gibi. Oda temizliği çok güzel her gün yapılıyor.Yemekler vasat kelimenin tam anlamıyla aç kaldık gittik yemeğimizi dışarıda yedik ,yani yenmeyecek kadar kötü , köfte yapmışlar baharata boğmuşlar aceba içinde et var mı,ilk günler makarnalar güzeldi sonra onlar da yenmeyecek hale geldi, tatlılarda suylamı yapılıyor bilmiyorum ancak vasat karpuzun bile tatsızını bulmayı başarmış bir yer, kahvaltılarda geçen yıl gözleme pankek pişi olurdu bu yıl hiç yok yazık ,bu kadar güzel bir denizi olan bir otel bu kadar kötü yönetilir.verdiğim paraya bir daha asla Allah bildiği gibi yapsın .
Konaklama tarihi: Ağustos 2023
The Holiday Resort Didim noktasına 7.4 km mesafede
Muazzam bir yer
    The Holiday Resort Didim noktasına 8.5 km mesafede
    The Holiday Resort Didim noktasına 7.0 km mesafede
    The Holiday Resort Didim noktasına 12.3 km mesafede
    Fevzipaşa bölgesindeki diğer otellere bakın
    13-18/681 yorum
    1 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı

Yemekleri çok kötü genelde tavuk yemekleri sebze yemekleri lezzetsiz fakat köfte ve et diye verdikleri ne anlamadım odaları iyi personel iyi 3 gün zor durabildi bu otele verilen paraya yazık konum çok iyi geçmiş senelerde gitmiştik daha iyiydi fakat bu sene yemekler kötü

1  Teşekkürler Rasit K
    24 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

Otelin özellikle personelinden ve animasyon ekibinden çok memnun kaldık. Herkes bizi güler yüzle karşıladı. Otel çok temizdi. Denize sıfır olması da çok önemliydi bence. Çocuklar havuzdayken biz denize gittik. Yemek çeşitleri az olmakla birlikte damak tadınıza uygun yiyecekler bulabilirsiniz. Ben özellikle temizlikten sorumlu genel müdür Ülkü Hanım'a; animasyon ekibinden Ali, Merve, Yağmur, Büşra, Alberto(yüzüme top attığı halde), Sky Murat ve Kutay'a teşekkür ediyorum.

Teşekkürler Resort16912845462
    19 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

Otelin denize yakınlığı, denizin güzelliği, temizliği, otelin içinde bulunduğu alan şahane. Çay bahçesi şahane düşünülmüş. Animasyon ekibi çok eğlenceliydi. Ali Bey ve ekibine çok teşekkürler. Temizlik sorumlusu özlem hanıma da teşekkür ediyorum. Snack barda çallşan genç arkadaşlar çok kibar ve Güleryüzlüydü. Otelin tek olumsuz yanı yemekleri. 10 yemekten 8i acılı ve fazla yağlıydı sıcakların 40 dereceyi gösterdiği bu havalarda mahvolduk. 4 yıldızlı otel olabilir ama yemeklere keşke daha özen gösterilseydi. 4 yaşındaki çocuğuma 2. Günden itibaren sadece pilav yedirdim. Yemek konusunda şikayetleri dikkate alırlarsa sevindirici olur. Çocuklu aileler için gayet güzel bir lokasyonu var. Tekrar söylüyorum yemek dışında .

1  Teşekkürler Hülya K
    15 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

Ailemle şuan tatil yapmaktayiz.. Güleryüzlu personelinden memnun kaldık.. yemekler bu hayat pahalılığına göre gayet iyi çeşit çok.. sadece odalardaki haliflekslerin acil kaldırılmasını öneriyoruz.. zira çok rahatsız olduk..

Teşekkürler Serpil K
    25 Haziran 2023 tarihinde yorum yapıldı

Temizlik ve güleryüzlü hizmet iyi ama yemek menüleri ve snacbar menüsünü biraz daha çeşitlendirilebilir denize konumu ve denizin derinliği çocuklu aileler için çok ideal kompakt bir yapısının olması bu anlamda tercih nedenleri arasında olabilir

Konaklama tarihi: Haziran 2023
    Teşekkürler Şehriban ü