Gerçekten çok rahat konakladığımız, odaların içerisinde herşeyin olduğu bu hoteli tavsiye edeerim. Odalar çok geniş ve ferahtı. Odaların içi çok şık dizayn edilmiş. Antalya ya yine gitsem yine konaklayacağım bir hotel... Eşimle birlikte çok rahat ettik. Çok sessiz ve sakin ortamı bulunuyor, tam kafa dinlemelik.
Konaklama tarihi: Eylül 2024
Oda İpucu:Odalar çok geniş ve ferahtı ayrıca dizaynı çok güzeldi o yüzden çok rahat ettik. Küçük bir odaya...
Değer
Uyku Kalitesi
İşletme Sahibi Hotel Management - Rudblu Apart Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 14 Eki 2024
Yorumu çevirin
It was a great pleasure to host you. Thank you for your nice comments. We would be happy to welcome you again.