“Konyaaltında güzel bir mekan”
Food in Box yorumu

Food in Box
1 / 252. sıradaki Restoranlar - Konyaaltı
Mükemmellik Sertifikası
Yorum Zamanı: 5 Mayıs 2024 mobil cihaz aracılığıyla

Konyaaltında sahilde güzel mekanlardan biri.
Yiyecek kalitesi iyiydi. Servis hızlı. Fiyatlar normal.
Çocuklar için küçük oyun alanı mevcut.

Ailece beğendik

Ziyaret tarihi: Mayıs 2024
Teşekkürler Derşan G
  • Diğer diller

3-7/891 yorum

Yorum Zamanı: 20 Nisan 2024

Denildiği gibi de güzel değilmiş. Ortam ve servis fena değildi ama yemek fiyatına göre kaliteli değildi. Steak aldım orta pişmiş dedim, kenarları iyi ama orta tarafları çok çiğdi. Yeteri kadar da yumuşak değildi, kaliteli bir steak'ten beklenenin altında.

Servisleri hızlı ve yerindeydi, o en iyisiydi.

Ziyaret tarihi: Nisan 2024
    • Atmosfer
    • Yemek
Teşekkürler Jahid Z
Yorum Zamanı: 2 Mart 2024

Herşey güzeli 3 arkadaş geldik Engin çok güler yüzlü ve profesyonel bi garson çok minnetarız.Yemek yemeyede gelecegiz tavsiyelerine uyup deniyecegiz Çok tatlı bir işletme👍🏼

Teşekkürler Ebru A
Yorum Zamanı: 2 Mart 2024

Öğle yemeği için biraz önce kalktık.Güzel yer fiyatlar pahalı ama Personel iyiydi.Çocuk alanı bizi cok rahatlattı keyifli zaman geçirdik Engin isimli garson beye teşekkürlerimizi iletiyoruz👏🏻

Teşekkürler Lavina Y
Yorum Zamanı: 2 Mart 2024

Harika bir mekan emeğinize sağlık servis ve lezzet iyiydi atmosfer güzel ama nargile dumanına bı çözüm bulunmalı engin beye Servis ve guleryuzunden ötürü teşekkür ederim

Teşekkürler Guide45902079092

Food in Box işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Food in Box - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!