Gerek kültürel bir gezi gerekse biraz tatil amaçlı gittiğimiz Çanakkale de 2016 Temmuz ayında iki aile olarak 4 gece kaldık. Otelimiz Kilitbahir kalesine yaklaşık yüz metre, feribota yürüme mesafesinde beş dk, bir çok tarihi ve kültürel yerlere yakın, çok güzel kumsalı olan kaba tepe plajına yaklaşık on beş dk uzaklıkta, harika boğaz manzarası ile çok güzel bir konuma sahipti. Odaların temizliği, rahatlığı ve ferahlığı son derece güzeldi. Otel sorumlusu olan Özgür beyin güler yüzü ilgi ve alakası çok çok iyiydi. Terasın son derece güzel bir manzarası vardı. Terasta Özgür beyin hazırladığı muhteşem kahvaltılar bile tekrar gelmemiz için yeterli bir sebepti. Kahvaltılar çok keyifli geçti. Çok memnun kaldık. Her yönüyle keyifli, tarihi ve kültürel bu yerden istemeye istemeye aklımız orada kalarak en kısa zamanda tekrar gelmek düşüncesi ile ayrıldık. Bu sene üç aile olarak daha kalabalık ve daha uzun süre kalmak için gideceğiz. Kilitbahir oteli herkese tavsiye ederim. Kendi evinizin rahatlığını ve konforunu hissedeceğiniz bir yer. Her yıl gidebileceğimiz çok güzel bir yerimiz oldu.